Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Лагера
Елина, виж в другата тема, Ема на Инка има такъв проблем.

# 121
  • Русе

Благодаря - там рядко влизам, защото немога да насмогвам с четенето. И все се чувствам не в час с обсъжданите неща.  Heart Eyes

# 122
  • Варна
*Elina*, мисля, че е сигнал за алергия. Опитай се да си припомниш какво си яла, когато е имало такива.

# 123
  • София, Лагера

Благодаря - там рядко влизам, защото немога да насмогвам с четенето. И все се чувствам не в час с обсъжданите неща.  Heart Eyes
Направо питай Инка  Peace Макар че на нея са й казали вече, че не е притеснително. Успех!  Peace

# 124
Такаааа! Сега мога ли да изкрещя ЧЕТВЪРТЪЧЕН ПЕТЪК Mr. Green и да си вдигна краката на бюрото  Laughing

Аз сънувах Галина Димова  Crazy Crazy Crazy Като булка! Бяхме на сватбата аз, Ива, Ноеми и Ним и бях с грозни обувки  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гале, да не планираш сватба  Thinking Flutter Flutter

Много хубав сън. Още не съм омъжена, но се надявам скоро да се случи. Дано съня ти се сбъдне, ще те каня да тропнеш хорце.

# 125
  • София
Що бе, Нимско, ти да не тръгна да броиш Mr. Green? То хубаво - памет, ама чак пък толкоз Mr. Green! Я кажи сега "На прощаване"  Mr. Green

На "На прощаване" ми беше темата на изпита след 7-ми клас, с която ме приеха в езиковата гимназия, та точно това го помня на изуст и до днес. Но принципно паметта много ми изневерява  Laughing Whistling Mr. Green

Елина, пиши на Мама Саша от нашата тема ЛС, че не знам колко често влиза. Тя беше станала спец покрай Мария със същия проблем. Peace Дано не е нищо притеснително.

Галееее, сватба ли чух?  Grinning   Айде давай смело! Ние сме с теб, ще пием и хора ще играем!  Grinning

Много обичам сватби, стига да са чужди!  Mr. Green  За последно съм ходила преди година и половина. Крайно време е вече още някой да се прежали пък!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 126
  • Русе
Благодаря ви.   bouquet

При нея се е случва за 3-ти - 4-ти път, но все пак исках да питам. Не е постоянно, нито толкова често.  Rolling Eyes

Ноеми - прочетох постовете на Инка  Peace

# 127
Нас ни пуснаха предпразнично и направо съм си вдигнала краката вкъщи.  Mr. Green

По темата за предучилищната- мисля Ели да си я изкара в градината. От тук нататък все училище я чака.
Тази година сме на 3 сватби и то баш преди летните почивки....голям разход си е, независимо от кефа.

# 128

Викс, Честит Рожден ден!  Hug

Не мога да чуя смехоранчетата как пеят и Миша какво рецитира на клипчетата, нямам звук на компа.

# 129
  • София; Дружбето
Ели, Миша беше така на моменти до годинката, чеи след това. Не съм се притеснявала, защото минаваше от самосебе си. Ако е постоянно, тогава вече е притеснително

# 130
  • София
Честито, Викс!

# 131
  • София
Леле, Викс, зло да те забрави!

Честит рожден ден, да си жива и здрава, много да те радват домашните и никакви ядове да не ти създават. Simple Smile Весел празник! Hug  bouquet

# 132

Викс, честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и любов!

# 133
  • София
Много ви благодаря момичета  Heart Eyes  Hug Hug
Прекарах чудесен предрожденен ден и половина в Благоевград. Размазах се в едно много приятно  спа хотелче, докато Милуш се прави отново на ученик  Crazy.
Сега чакам децата от градина и училище и ще ги водя да гледаме Рио.
Ако решите да правите сбирки през почивните дни съм насреща  Grinning, може някой парк или зоо  newsm78
За снимките от нашето тържество ще гледам тези дни да кача  Peace

# 134
Честит рожден ден Викс!!! Да си жива и здрава и много обичана!!!   bouquet  bouquet  bouquet
На Марти открития урок мина много весело, после обаче като ревна - искам да се прибирам - в чудо се видях... и се чудесното настроение отиде на кино ... Tired
Много криво ми стана. Следобеда като отидох да го ззабера, обаче, беше заровен в пясъчника и ми казва - а мамо, защо си подранила толкова, сега имам работа и като я приключа (!) ще дойда при теб!!! Simple Smile бисер след бисер
Дени е като циганче черен! Такъв тен има на ръцете особено  Grinning

Елина, Марти ми беше така като бебе. Пи Ферум фосфорикум, обиколихме де що лекари намерих - никой не установи от какво е. Мина от самосебе си.

Ох М(а)лечко ме зове ...

Общи условия

Активация на акаунт