Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 394
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Лелееее Ели, щях да му набуча нещицата на кол  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Не може да води Ева при някаква жена при положение, че не го е обсъдил с теб, не сте подготвили Ева, а и не се знае тази жена до кога ще е в живота му..... Много безотговорно! А за финансовата част на нещата в Бг е някаква подигравка и с майките и с децата... За съжаление нещата опират до добрата воля на бащата...

Нимскоооо, отде ги извади тези архиви  Crazy Всички какви сме пуФФФФФФкави  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 601
  • София

Нимскоооо, отде ги извади тези архиви  Crazy Всички какви сме пуФФФФФФкави  Laughing Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy
Тъкмо се чудих как да го напиша  Wink
И в тоя ред на мисли... Стуцка от къде ги извади тез крака бе жена...направо прехлъцнах като ти гледах снимките като водеща... Heart Eyes
Ели, не че съм песимист, но от тук нататък май нещата няма да са по добри. Гледай да не очакваш за да не се разочароваш. Твоят бивш мъж и моят мнооого си приличат. Аз го преминах този момент със скандал, който обаче не доведе до нищо хубаво. Дано успеете да запазите добрия тон помежду ви,заради детето. И моля те..... хубава жена си и прекрасен човек, не бива и не трябва да си сама Hug

# 602
  • София
Прекланям се пред търпението, толерантността и разума ви.
Аз не съм толкова разбираща, уви. Hug

# 603
Ели И Барби, много неприятни неща са това  Sad
Аз винаги съм била на мнение, че възрастните някак си се оправят, но децата  Confused Тези моменти между бащи и дъщери би трябвало да са само за тях. Поне докато отношенията в новосформираните връзки се изяснят и се стигне (ако въобще се стигне) до някакви съвместни преживявания. За съжаление много мъже се развеждат не само с жените, но и с децата си.
И, Ели, защо не те информира за това? Длъжен е според мен да ти каже как детето прекарва времето си с татко, а не да те лъже. Аз заради лъжата винаги бих била бясна.

Hug

Селма, добре съм, не ми остава време напоследък, но онзи ден си откраднах  Laughing

# 604

И в тоя ред на мисли... Стуцка от къде ги извади тез крака бе жена...направо прехлъцнах като ти гледах снимките като водеща... Heart Eyes

Аз как съм ги пропуснала снимките?  newsm78
   Да не са във фейса?

# 605
Ели И Барби, много неприятни неща са това  Sad
Аз винаги съм била на мнение, че възрастните някак си се оправят, но децата  Confused Тези моменти между бащи и дъщери би трябвало да са само за тях. Поне докато отношенията в новосформираните връзки се изяснят и се стигне (ако въобще се стигне) до някакви съвместни преживявания. За съжаление много мъже се развеждат не само с жените, но и с децата си.
И, Ели, защо не те информира за това? Длъжен е според мен да ти каже как детето прекарва времето си с татко, а не да те лъже. Аз заради лъжата винаги бих била бясна.

Peace

Селма, във фейса са, но не знам как да ги покажа тук  Blush

Барбс, крих ги досега, ама вече пораснаха децата и ги вадя на показ Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 606
  • София; Дружбето

Аз как съм ги пропуснала снимките?  newsm78
   Да не са във фейса?
Всичко е във фейса Mr. Green
Честит празник, мили деца Grinning

# 607
Вчера беше последното тържество на Ая  Laughing Laughing Laughing Амин! Доста ни се събраха  Crazy След като минаха по групи и изкараха всички деца на сцената, а групата на Ая беше най-отзад. Но почнаха танците с кака Цвети (треньорката им по латино) и Ая незнайно откъде се промуши и се озова най-отпред. И като почна едни чупки  Crazy Crazy Crazy Crazy Ама как не се счупи от танци това дете Laughing Laughing Laughing После един татко дойде да ми кажа, че много ни бивало в танците  Crazy Crazy Crazy

# 608
   Браво на талантливата Ая!  Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug

# 609
  • София
Честит празник на всички деца по възраст и по поведение!   bouquet Simple Smile

Ели, много ви мислих тази нощ. Ева как приема нещата, какво ти казва по въпроса? При всяко положение смятам, че е било редно да ти каже и да решите двамата заедно как да представите нещата пред детето. Rolling Eyes

Ним, къде е това? Каприз на Заимов ли? Аз била ли съм там?  newsm78

Там е, да.  Simple Smile  Сигурно и ти си била там, къде иначе?  Laughing

Вчера се зарових в разни стари снимки и направо не знам кога мина това време!!! И за капак повечето снимки са ми по кръчмите на Заимов и Света троица, чат-пат по някоя Люлинска пицария!!! Симона един ден ще ги гледа и не знам какво ще си мисли!!!  Whistling

# 610
  • Варна
Честит празник на всички малки и порастнали деца (всички, които все още се чувстват деца) !   bouquet
Ели, мъчно ми стана като прочетох поста ти. От една страна си помислих - бившия ти не носи отговорност за другото дете и така му е по-лесно (едно е да си родител, друго е да се правиш на такъв); като взема Ева, двете деца си играят и пак му е по-лесно. Но като прочетох, че снимки на Ева са в публикувани в профила на другата жена... толерантността ми някак се изпари. Болката и обидата няма как да ги няма, колкото и да си силна. Той не те заслужава. От сърце ти желая да срещнеш един зрял и отговорен мъж, който да ви направи с Ева много щастливи.
Как е новата работа?
И аз искам да видя снимките на Стилияна  Embarassed

# 611
  • София
И моля те..... хубава жена си и прекрасен човек, не бива и не трябва да си сама Hug

С две ръце се подписвам!

Ели, как е новата работа? Харесва ли ти?

# 612
И моля те..... хубава жена си и прекрасен човек, не бива и не трябва да си сама Hug

С две ръце се подписвам!

Ели, как е новата работа? Харесва ли ти?

И аз  Peace Барби, ама това важи и за теб  Hug Hug Hug

# 613
Честит празник на всички деца! Нека бъдат живи и здрави!

Ели, този мъж се държи като дете. Не си дава сметка какво причинява на своето собствено дете. Аз също съм търпелива, но едва ли бих толерирала такова отношение.  Надявам се да запазите добрия тон, в името на детето, и да постигнете съгласие по наболелите въпроси. Пожелавам ти успех. И съм сигурна, че ще намериш човека, който те заслужава.

Много бързо пораснаха децата! Какви бебоци са били и какви малки господа и дами си имаме сега.

# 614
Опитах се да кача снимки тук - http://stiliana1.snimka.bg/friends/stiliyana-vodeshta.596933.23716660
Кажете дали работи линка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт