Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ним, супер си! Много ми харесваш! Честито!

Селма, браво на Алекс!  Hug

Сту, много ми е трудно да ти отговоря на въпроса  Thinking

# 661
  Ним,разкошна си!  Hug Поздравления за смелостта и прекрасния вкус!  thumbsup
  Лесно ли ще поддържаш тази прическа със собствените си сили?

Лилячно,Стилияна,благодаря ви!  Hug
  Стилияна,може.  Peace

# 662
  • Варна
Ним, и на мен много ми хареса как са те подстригали. Аз предполагах, че по-късо от това смяташ да се подстижеш и за това не изказвах мнение преди (не можех да си представя как ще стои - все пак ти е чуплива косата).
Аз по Коледа исках къса черта, но не се получи това, което исках (или по-скоро прекалено бързо расте косата ми и се обезформя).
Селма, браво на Алекс - много съм впечатлена!

# 663
  • София; Дружбето
Нимско, супер ти е, много смела постъпка Grinning Кога ще я полеем викаш?

Аз днес се очертава да си седя в нас, а мислех да ходя да си забера багажа от емпреса, че бая неща натрупах в офиса им. И разбира се, след седмица пазарлък Миша точно днес излезе с пола без клин, надявам се госпожите да имат акъл и да и облекат долнището от раницата Rolling Eyes

# 664
  • София, Лагера
Мацки, пак се затрих  Embarassed.
А как се сетих да вляза? Пратиха ми това:
Не се чувствам добре. Мисля, че съм трезвен  Mr. Green

След малко ще ви чета, че чакам гости. За нас: Вчера кръстихме Тервел!!!   Party. По цял ден сме навън (по форумски общи и квартални срещи). Голям кеф!!!
ай до после...

# 665
  • София
Ноеми, честито ти кръстено момченце. С Бога напред да върви!   bouquet

Цвет, какво е емпреса?

Селма, с малко пяна и/или гел има поне 3-4 различни визии, които мога да докарам. От плътно прилепнало по главата ("каска", дето вика Симо), до стърчащо, рошаво, прибрано отпред, вдигнато нагоре...

Абе треснал ме е пубертетът явно.  Crazy  Днес много интересни реакции от колегите. Simple Smile Но най-много ме изкефи госпожата в градината - тя е строга и никога не показва никаква емоция с лицето си, но днес ми се усмихна и каза, че било добре.

# 666
  • София, Лагера
малкото заспа...

Ели, радвам се, че си се успокоила. Не ме бийте, но според мен единствения проблем е това, че не е споделил с теб. Все пак това все някога щеше да се случи, не е кратко след раздялата ви, за да се обвинява Ева себе си...  Confused

Ним, много си убаваааааа  Heart Eyes Веднага ми хрумнаха 2 неща: 1. Кога ще те видим на живо... 2. (май се сещате какво ще е) ... Сега покрай новата прическа и нови пресни прежди за плетене, в тон с младежкото ти излъчване  Flutter
А за другото - всеки изпада в дупки. Въпросът е да си намериш ефикасен начин на преодоляването им. За мен това са срещите с хора, може би и затова рядко изпадам в кофти състояния. А за 30-те  Joy че какво им е, някой отдавна сме там па не сме умрели?  Mr. Green
За 30-те!Само си помислете,че има хора,които сещайки се за своите 30, възкликват :"Ех!Младини!"
Peace Peace

Ние се гледаме много приятно с децата. През седмицата сме по цял ден навън. Пътуваме всеки уикенд. Пресиян много слуша и е много, много сладък (ех, такива деца 20 мога да отгледам)! Другата седмица го пращаме на Зелено у-ще на Витоша. Тервел си е ревливичък, но пък си го обичам.

# 667
Ноемка, честит ти кръстен Тервел. С тези дяволски очи не знам колко ще е богоугоден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Една мисъл за Ним: Такова нещо като провал няма Simple Smile Просто отпада една от многото опции!Обичайте това, което правите, мислите си! Доверете се на себе си, доверете се на Вселената!Каквото и да ви се случва, то е най-доброто за вас!

# 668
  • Варна
Такова нещо като провал няма Simple Smile Просто отпада една от многото опции!Обичайте това, което правите, мислите си! Доверете се на себе си, доверете се на Вселената!Каквото и да ви се случва, то е най-доброто за вас!
Много ми хареса това  Peace.
Ноеми, честито ти кръстено детенце!
Как ли е Добито?

# 669
Нимско, супер си така!
Аз обичам драстичните смени на дължината на косата  Grinning

Селма, къде да видим рисунката на Алекс?

Ноемиии, хаймана такава  Heart Eyes

# 670
  • София
Ноеми честито ти християнче!  Hug Да е здрав и благословен!
Селма браво за успеха на Алекс  bouquet! Ако може дай снимки  Hug
Ним страхотно изглаждаш  Grinning. Отдавна мислех да те питам  Thinking, на снимките от профила ти във фейса има един познат - Ицето. Колега ли ти е?

За събирането съм на линия между понеделник и сряда  Rolling Eyes , ще дойда където кажете  Peace
В неделя съм на театър и не мога, а в четвъртък пътувам.
Хайде да е в тези три дни Praynig Praynig Praynig, че ми се иска и аз да ви видя  Crossing Arms

# 671
  • София
Ним, жестока си!  Много различна и определено атрактивна.  Heart Eyes

Записахме Никол в 30-то СОУ, ще учи английски, италиански и информатика. Поне до 4-ти клас, после ще видим. Ще търся уроци и по рисуване, обаче нямам идея как ще го съчетаваме събота-неделя плуване и рисуване,  Crazy за сега съм й обещала, че ще си правим дневни пленери с нея сред парковете на София, а после и на морето и ще си рисуваме двечките. Мъжовете ще се разходжат през това време.

Хайде де, нали щяхме да пием неделя???

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 12:42 от Klemy

# 672
Нимско ма, де се затри? Да не би колегите от мъжки пол да са те приклещили някъде  Mr. Green Mr. Green

За срещата - стига сте подмятали как ви се пие, а дайте организация! Обявява се дата, час и място и който може да идва  Peace

# 673
  • София
Отдавна мислех да те питам  Thinking, на снимките от профила ти във фейса има един познат - Ицето. Колега ли ти е?

Ицето ми е колега, да!  Party  Преди при вас ли е работил? Защото на мен ми разправяше, че се е занимавал с коли преди, за банка не е споменавал нищо.  Thinking

# 674
  • София
Една мисъл за Ним: Такова нещо като провал няма Simple Smile Просто отпада една от многото опции!Обичайте това, което правите, мислите си! Доверете се на себе си, доверете се на Вселената!Каквото и да ви се случва, то е най-доброто за вас!

Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт