Селма, браво на Алекс!

Сту, много ми е трудно да ти отговоря на въпроса
Кога ще я полеем викаш?
Днес много интересни реакции от колегите.
Но най-много ме изкефи госпожата в градината - тя е строга и никога не показва никаква емоция с лицето си, но днес ми се усмихна и каза, че било добре.
Веднага ми хрумнаха 2 неща: 1. Кога ще те видим на живо... 2. (май се сещате какво ще е) ... Сега покрай новата прическа и нови пресни прежди за плетене, в тон с младежкото ти излъчване 
че какво им е, някой отдавна сме там па не сме умрели?

Просто отпада една от многото опции!Обичайте това, което правите, мислите си! Доверете се на себе си, доверете се на Вселената!Каквото и да ви се случва, то е най-доброто за вас!
Просто отпада една от многото опции!Обичайте това, което правите, мислите си! Доверете се на себе си, доверете се на Вселената!Каквото и да ви се случва, то е най-доброто за вас!
.
Да е здрав и благословен!
! Ако може дай снимки 
. Отдавна мислех да те питам
, на снимките от профила ти във фейса има един познат - Ицето. Колега ли ти е?
, че ми се иска и аз да ви видя

за сега съм й обещала, че ще си правим дневни пленери с нея сред парковете на София, а после и на морето и ще си рисуваме двечките. Мъжовете ще се разходжат през това време.
, на снимките от профила ти във фейса има един познат - Ицето. Колега ли ти е?
Преди при вас ли е работил? Защото на мен ми разправяше, че се е занимавал с коли преди, за банка не е споменавал нищо.
Препоръчани теми