Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 341
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Въйййй Simple Smile, Ним, наистина изглеждаш супер, много ти отива.
Хайде, със здраве да си носиш новата прическа Simple Smile!

Ох, тая криза на 30-те вече ми писна да ви кажа ooooh! - как ли не си разнообразявам живота и все нещо ми липсва.....уж излизам с приятелки, ходим насам натам през уикендите, чета книжки, гледам си децата, спотрувам, ходя на процедури...и все ми е едно такова никакво...

Да ви се похваля, взех шофьорска книжка и то от първия път, сега само трябва да се престраша да карам. Simple Smile
Мила вече е станала много сладка - говори доста, прави изречения, казва си  какво иска, направо си говорим вече с нея. Simple SmileАбе, друго си е момиченце. Simple Smile

За среща, хайде казвайте кога, но аз пък  точно тази неделя не мога. ooooh!

# 676
  • София
Хрисси, честита книжка. Със здраве и безаварийно да я ползваш!  Simple Smile

# 677
Среща - вторник в 19.30 в Дон Домат на Патриарха   Peace Тъй като голяма част не могат в неделя, правим срещата за делничен ден  Peace
Ако за някой не е удобно ще сменим мястото  Peace Записвайте се, за да мога да направя резервация в понеделник  Hug

Хрисси, честита книжка. За люлинкста група е перфектно - ти ще караш, а Лилита ще пие  Mr. Green

# 678
  • София
Среща - вторник в 19.30 в Дон Домат на Патриарха   Peace Тъй като голяма част не могат в неделя, правим срещата за делничен ден  Peace
Ако за някой не е удобно ще сменим мястото  Peace Записвайте се, за да мога да направя резервация в понеделник  Hug

Хрисси, честита книжка. За люлинкста група е перфектно - ти ще караш, а Лилита ще пие  Mr. Green
Полузаписвам се. Не знам за през седмицата...

# 679
  • София, Лагера
Ееее, Сту, такмо мислих да предложа същото, но за 20.00  Shocked. Ей, като стане дума за съвместно пиене ни хваща телепатията!  Mr. Green
Там съм, но към 8 - 8 и нещо. Peace

# 680
  • София
На Симо са му държавните изпити на 7-ми и 9-ти, та не знам как ще сме с времето - вероятно ще пием или от радост, или от мъка. И аз се полу-записвам, вероятно ако дойда, ще е със Симона.  newsm78  По-скоро не ме бройте, защото при всяко положение и да успея, ще сме за малко. Ако няма къде да седна, ще си намеря някой скут на доброволец   Laughing Wink Crazy

# 681
Засега, аз също съм ок за вторник.

# 682
Вторник 20 часа е концерта на Стинг... имам два билета, а още не съм намерила с кого да отида... освен това, трябва да си пусна два дни отпуска  Thinking на всичко това отгоре го дават да вали...  Tired накрая ще ги подаря на някого и готово!

# 683

Тебе, мацко, Господ да те поживи дето се сети Simple Smile Сега остава и Хриси да се навие Simple Smile
Та , Добър вечер, дами Simple Smile
Аз като се каже пиене и току се измъкна от дупката. Не че знам къде е точно тоя Дон Домат ама ме пишете. Че имам бая за разказване ама кой ще ми прибере душевния отпадък......................
Ним, много си хубава Simple Smile В далечното време преди 6-7 години /га бях на 27-8/ и аз бях такава ама и с ярко червен цвят.
Относно кризата............мани ги тия мисли..........Ноеми ти е казала.........отдавна сме в тая възраст пък нищо ни няма..............пиеме си като за 20 годишни Simple Smile

# 684
Една мисъл за Ним: Такова нещо като провал няма Simple Smile Просто отпада една от многото опции!Обичайте това, което правите, мислите си! Доверете се на себе си, доверете се на Вселената!Каквото и да ви се случва, то е най-доброто за вас!

Цял ден това ми е в главата,някак по-спокойно ми е. Благодаря!

Ноеми,честито християнче! Бог да е него и да го напътства!

Селма, има ли начин и аз да видя картината на най-младият изявен художник, който познавам (макар и не лично,за жалост)?

# 685
  • София/Варна
Setakap, аз искам да ида на Стинг, но днес видях, че са свършили билетите на Тикетпро.

Ноемка, да ти е живо и здраво христиаянчето!
А ревливия период отминава - ето една статийка по темата.

# 686
  Момичета,дайте ми няколко дни,че някаква параноя ме гони.... Crazy #Crazy
  Рисунката на Алекс е от миналата година.(Анджи,виждала си я  Simple Smile ). Не е кой знае какво.Все пак 3-годишно дете я е рисувало.
  Това ,което представихме на изложбата,е снимка на рисунката,защото последната беше направена с тебешир в/у бетонени плочки.  Peace

Добро утро! Grinning
   Аз от 7 без нещо съм на крака....
   В последно време не ми стига деня,нищо не успявам да свърша...   Crazy

# 687
Да, тази рисунка я знам Simple Smile

Добро утро, а аз от 5, в събота. Събирам сили за утрешния тийнейджърски Рожден ден, който ще бъде у нас  Crazy

# 688
  Охо!Анджи!  Laughing  Hug
  На колко ще става Ники?  Simple Smile

# 689
Ним хубава си Hug Чак сега успях да видя снимката.
След малко заминаваме с децата на 1-во юнско тържество в Зоологическата градина. Колкото  ида плюват компанията дето работи моя мъж аз съм на мнение, че е една от най-социалните компании в Бг.
В понеделник трябваше да сме на кино, но няма да има кой да ни гледа децата, така че ще пропуснем. Билетите баха награда за Боби, като най-добре представил се служител от неговия тим за тримесечието. Кофти, но здраве да има.
За вторник не знам. АКо реша ще се обадя, ако няма място, здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт