Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 120
  • Belgium
Аз съм утре на концерта на Роксет  Laughing

Морфеа, леля ми ходи по концерти, а е 60 годишна  Wink

# 121
И аз - тъмно кестенява дълга коса, кафяви очи... движа се с момче среден ръст с мнооооого руса коса и мноооооого светло сини очи  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 122
  • Бургас
Стари за концерти ли Rolling Eyes Да споменавам ли баща ми, който е на 68 почти, но не пропусна AC/DC и Z Z Top и умираше от яд, че не му остават пари за Rammstein Crazy

# 123
Ми то аз като се замисля по мое време имаше само Щурците и Сигнал. Ама  Данчо Караджов пееше фалшиво.  Wink Да не пропусна и Лили Иванова. Blush Mr. Green

# 124
и аз утре за Роксет, казвайте къде ще е сбирката от бгмамма?

# 125
  • София
И аз бременна,ама на линия за концерта утре,имаме билети от 6 месеца.Преди малко ги дадоха да пристигат на летището-много свежи!

Така и не разбрах къде ще са Уайтснейк и Джудас?Някаква специална сцена стояли май..и откъде билети,дали има още?Имам голямо желание да отида,да видим.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 19:43 от didito.

# 126
  • Belgium
didito Джудас ще са на хиподрума в Банкя.  Peace

И тях ще ги почета с присъствие  Mr. Green

# 127
  • Някъде в търсене ............
Да се отчета преди малко се прибрах от концерта на Джо Кокър . Този човек е ВЕЛИК , невероятен, уникален. Страхотно беше .
Организацията беше меко казана кошмарна ,с риск да ме баннат ще си кажа #Cussing out
Заради някакви си скапани мухльовци  -така наречените политици отвориха входа в 19.40 концерта е от 20.00ч. Заради тези тъпоъгълници #Cussing out повече от половината народ беше от вън когато концерта започна в 20.15ч. Проверката беше зверска #Cussing out
С какво са повече от нас та трябва 3000човека да стоят на опашка повече от час, за да могат тези ... да се настанят най- отпред и чак тогава простия народ да може да влезе?
Още повече ме издразниха че не си мръднаха з...те да танцуват #Cussing out.....

Добре че се накефих максимално на музика от най-висока класа!

# 128
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И ние утре сме на Роксет барабар с бебето.
Един въпрос, до колко годишни деца могат да влязат безплатно и какви документи не трябват, че помня преди съм носила копие от акт за раждане, ама този път нещо се заплеснах и чак сега се сещам да търся!  Joy ooooh!

# 129
  • Някъде в търсене ............
7 год , след това билет

# 130
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мерси, чудесно, значи барабар с 2те деца.  Mr. Green
Ако видите едни луди с бебе и дете - ние сме!

# 131
  • София
Аз също съм утре на линия, имам билети от ноември месец, а иначе го чакам 20-ина години  Crazy
Нора ще е подгряваща.
Към колко часа ще ходите?

Деси, не се съмнявам че е бил страхотен концерт, а за организацията нямам кометар - българска работа дет' има една дума.

# 132
  • София
Не съм, много смело сте решили да ходите с бебето  Crazy Дано силната музика не му пречи, някои бебета даже ги приспива  Mr. Green

# 133
и аз утре за Роксет, казвайте къде ще е сбирката от бгмамма?

И аз съм там newsm10

Не съм, на концерта на AC/DC, родители с дете(около 1-2клас) пред нас на входа, представяха копие от акт за раждане. Това е тел. на Тикетпро, ако искаш да попиташ..:02/953 03 11, 00359886601539 или имейл: office@ticketpro.bg .

# 134
момичета, хайде да се срещнем преди концерта, казвайте къде и в колко часа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт