Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 135
  • русе
Ейй, най-накрая дойде 29 май! От 15 ноември съм купила билети за Роксет! Я кажете - към колко часа е добре да се отиде на стадиона / че за първи път сме на такъв концерт, а ще трябва да търсим стадиона... /

# 136
Поне час  преди концерта Peace

момичета, хайде да се срещнем преди концерта, казвайте къде и в колко часа  Peace

"ЗА" съм, стига да пристигнем навреме в Сф[/color]

# 137
Хей, нали не го дават да вали довечера, че не съм взела дъждобрани Crazy Laughing

# 138
Хей, нали не го дават да вали довечера, че не съм взела дъждобрани Crazy Laughing

ами не, дават го ясно, но да видим, че на синоптиците нещо вяра нямам  Crazy

чакам да кажете къде ще се срещме, а аз мисля за часа да бъде към 18,00?

Не съм - преди малко се обадих в тикетпро да питам за деца до 7 год. - казаха, че влизат без билети и не е нужно да носиш каквото и да било.  Peace

# 139
..
Не съм - преди малко се обадих в тикетпро да питам за деца до 7 год. - казаха, че влизат без билети и не е нужно да носиш каквото и да било.  Peace

Как ще се разбере, че са под 7 тогава? На око ли  Laughing

# 140
..

Как ще се разбере, че са под 7 тогава? На око ли  Laughing

е предполагам, че децата които изглеждат по-големи за възръста си, за успокоение на родителите трябва да си носят копие от акта за раждане на детето. Незнам, ние сме на 5 и нямам за сега такъв проблем, казвам само това което са ми казали от  Тикетпро  Peace

# 141
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 ice, благодаря!  bouquet Спести ми едно обаждане по телефона!  Grinning Аз за всеки случай ще си взема копия от актовете, поне на баткото, че той е почти на 7.

# 142
  • русе
Момичета, знаете ли дали пускат на стадиона с любителски фотоапарати и чадъри?

# 143
  • София
Като на всеки концерт-официално-не,но поне фотоапарати почти всички носят.За чадърите не съм сигурна,много зависи от охраната.

# 144
  • Някъде в търсене ............
Много ни наваля, но съм доволна в 20.ч решихме , че ще ходим на концерт и отидохме Mr. Green
Върнаха ме в 10 клас направо  Crazy, новите парчета ми харесаха, но старото си е златно. Акустичните парчета ме размазаха от кеф, Роксет са си Роксет Heart Eyes

# 145
Mr. Green
Върнаха ме в 10 клас направо  Crazy, новите парчета ми харесаха, но старото си е златно. Акустичните парчета ме размазаха от кеф, Роксет са си Роксет Heart Eyes
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дъжът, който на два пъти ни валя, не успя да развали настроението. Rolling Eyes
Беше страхотен концерт!!! Peace
По средата на концерта, китаристът взриви публиката с "Хубава си моя горо"
Невероятно добри, или просто -  Роксет !!! Heart Eyes Hug

# 146
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Супер беше концерта, много добри бяха!   bouquet

# 147
Беше невероятно! Останах без глас - 20 години го чакам този концерт. Heart Eyes Добре, че си бяхме взели дъждобрани. Акустичните парчета съм ги гледала на запис, но на живо наистина бяха нещо прекрасно. Много ми хареса последната песен. Heart Eyes
На СМИ организацията пак им куцаше - когато заваля дъжда всички разпоредители се изпокриха и пред сцената стана страшно меле.

# 148
  • софия
Концерта беше уникален...сбъдната мечта.Звука -перфектен,публиката също!

# 149
  • София

The best!!! Обичам ги тия хора  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Виках, пях, подскачах, ръкоплясках, снимах, мокра като кокошка...но щастлива...Какво е един майски дъжд на концерта който съм чакала 20 години..? Страхотни бяха, публиката също!
Изпълнението на китариста с "Хубава си моя горо" наистина беше много готин жест...
Браво и благодаря!

Ето някоя снимка:

Общи условия

Активация на акаунт