Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 150
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Сега се сещам  защо ме боли гърлото и съм прегракнала. А аз като elix - пях, виках. подскачах и ръкоплясках.
Забравих да сложа фотоапарата в чантата. С телефоните не можахме да направим много снимки, защото им се изчерпи паметта. Искам да помоля за малко снимки от концерта за спомен.
Предварително благодаря!  bouquet
А с жеста  "Хубава си моя горо" ме накараха да се гордея, че съм БЪЛГАРКА!
И отмен голямо браво и много благодаря!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 02:24 от meri 68

# 151
  • София
Ето някоя по-читава снимка, някой ако има от по-близо нека също пусне.

А ето така бяхме с хората в дъжда  Mr. Green  Лошото за мен беше, че бях супер подготвена както винаги и дъждобрани си носех, но мъжът ми отсече-"Няма да вали" и аз ги оставих в колата  Twisted Evil

Не съм, снимали са ви в един вестник цялото семейство  Simple Smile

# 152
  • София
Раде, ето ви:

# 153
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аууууу, само мъжО се е спасил от обектива!  ooooh!

Мерси момичета за снимките, ние нямаме, понеже нямаше как да помъкнем и кютука барабар с децата, а телефона ми нищо не може да хване в тъмното.

Сия, мерси!  Hug

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 09:59 от Не съм

# 154
Страхотно беше!
Организацията не беше на ниво..ама никак Twisted Evil
Ние бяхме под ръба на козирката-чист късмет, и само ни понапръска; но и да ни беше валяло-не бих мръднала от там!
И да-може би леко сантиментално, но старите шлагери нямат равни! Heart Eyes

# 155
Вижте в туитъра Пер е доволен от снощи  Grinning http://twitter.com/#!/PartyPleaser
От началото на турнето това е най-посетения им концерт http://roxetteblog.com/world-tour-2011/
Добре сме се проявили въпреки дъжда  Heart Eyes

# 156
# 157
  • Ænima/Albuquerque
От това, което виждам от клиповете - Мари е в страхотна форма.  Heart Eyes
Сега ме е яд, че не отидох.  Cry

# 158
  • София
И аз да кажа,че концерта беше страхотен!Никакви ефекти,мултимедия,голи танцьорки или огнено шоу-чисто и просто истинска музика на живо.Звука и изпълненията бяха перфектни,с мъжа ми бяхме много щастливи,че бяхме там!"Хубава си,моя горо" беше огромна и страхотна изненада,голям жест беше това!
Ходила съм на много концерти,но толкова благодарна,танцуваща в дъжда публика не бях виждала Hug!Мисля,че групата усети колко много ги обичаме Heart Eyes.

# 159
Снощи бях отново на 15 години Grinning. Скачах, пях и виках и истински се забавлявах. Беше страхотно!
Браво и БЛАГОДАРИМ за страхотното шоу Hug Hug Hug!!!

# 160
Хайде и аз тук. От снощи имам една детска мечта по-малко. Видях Roxette на живо и пях с тях всички тези песни, с които са преминали тийнейджърските ми години.  Grinning Разкошен концерт, зареден с много емоции и позитивна енергия и който ме върна в младостта. Simple Smile Мари и Пер бяха страхотни, музикантите им също, сетлиста беше перфектен, публиката не спря да пее, да танцува, да вика и пляска, въобще се представихме много на ниво и ние. Simple Smile Акустичните изпълнения наистина бяха върха, контакта на групата с публиката също, а този китарист ни разби с "Хубава си, моя горо".
С една дума, беше върха и съм много щастлива, че бях там. Нито дъжда, нито чакането при влизането на стадиона, нищо не можа да ми развали преживяването.
А днес Мари има рожден ден - да й е честито и да е жива и здрава и още много години да радва почитателите си на сцената!  Hug

# 161
Какво да кажа .....вие сте написали всичко което мисля и аз ,нямам думи такова нещо не се описва във форум трябва да се види . И камъни да бяха валяли от небето пак нямаше да помръдна от там  Peace  Да пееш протегнал ръце към дъжда ,в морето от протегнати ръце  с Роксет това е нещо ВЕЛИКО !!! Още съм в еуфория .......

# 162
# 163
сладури!" let's buy a house here!"

# 164
Малеее, аз докато вляза във форума и вие вече всичко сте казали.  Laughing
На снималите, благодаря - страхотни снимки. ние бяхме под ръба на козирката и никакъв шанс да хвана каквото и да било. А носих фотото, ама...
Изпълнението на "Хубава си, моя горо" мен, честно ви казвам, ме разплака. Подобен жест бяха направили Меноар в Каварна преди 3-4 години. Ама те го и изпяха, имам го свален и си го пускам от време на време
Организацията - куца, особено при излизането. Какво им пречеше да отворят изходите. Бирата - рядка. Аз по принцип не пия туборг, но чак такова нещо... мязаше на безалкохолна бира... Ама карай...
Беше СТРАШНОООООООООООООО

Общи условия

Активация на акаунт