Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 165
Една от моите мечти се сбъдна LaughingДа видя (то в случая беше да чуя) моите любимци Роксет на живо.
Много,много съм доволна!

# 166
  • Варна
Аз пък бях леко разочерована от концерта.Не можах да разбера защо така на тълпи хора си отиваха преди края му.. Rolling Eyes С този дъжд настана такава паника,сякаш са от захар.
Не разбрах защо така свърши концерта - точно никак.Не чух "чао" или нещо такова от Роксет ,изведнъж се скриха,светнаха лампите и айде. Rolling Eyes Аз ли съм пропуснала сбогуването или ?

# 167
Аз пък бях леко разочерована от концерта.Не можах да разбера защо така на тълпи хора си отиваха преди края му.. Rolling Eyes С този дъжд настана такава паника,сякаш са от захар.
Не разбрах защо така свърши концерта - точно никак.Не чух "чао" или нещо такова от Роксет ,изведнъж се скриха,светнаха лампите и айде. Rolling Eyes Аз ли съм пропуснала сбогуването или ?

Излязоха 2 пъти на бис и накрая се покланяха. И аз се чудя защо тръгнаха да си ходят хората преди края.  ooooh!

# 168
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз пък бях леко разочерована от концерта.Не можах да разбера защо така на тълпи хора си отиваха преди края му.. Rolling Eyes

Излязоха 2 пъти на бис и накрая се покланяха. И аз се чудя защо тръгнаха да си ходят хората преди края.  ooooh!

Заради градския транспорт.  Peace Ние също си тръгнахме преди последния бис за да не ни смачка тълпата, а и Георги се беше уморил, та като минахме покрай спирката имаше бая народ.

А това с дъжда беше много тъпо, изобщо не разбрах защо така се юрнаха хората, все едно киселина заваля, щяха да ни смачкат, само това беше неприятното. Как мога аз с бебе и дете да си седя кротко на мястото, независимо от дъжда, а млади, прави хора да бягат от него като, че ще ги стопи?

# 169
И ние така - тръгнахме си след Listen to your heart. Church of your heart я слушах навън. Не ми се искаше, но с цел да избегнем тълпите... А и бяхме мокри до кости, не ни се чакаше за превоз.
И на мен ми беше странна тази паника от дъжда. И преди ме е валял на концерти, ама като не съм си взела дъждобран, аз съм си виновна. Добре, че раздаваха, макар и буквално за нас да беше подир дъжд качулка, защото бяхме вече мокри. Но дъжда по никакъв начин не може да ме помръдне от такъв концерт. Виж, ако беше валяла градушка... можеше да се позамисля.  Thinking

# 170
ние ходихме на кафе, за да изчакаме докато се разотидат хората и после се изнесохме от квартала
Наистина беше лудница  Simple Smile

# 171
  • Варна
Простете за невежеството , но какво значи "излязоха 2 пъти на бис" ? Rolling Eyes "Бис" ?

# 172
"Бис" е когато концерта/представлението е свършило, но публиката продължава да ръкопляска и скандира; тогава изпълнителя/групата/трупата се връща и изпява/изсвирва..според зависи, още нещо и отново си тръгва..и така...
В случая това стана 2 пъти Grinning:
http://mysound.bg/?act=article&id=11960

# 173
  • Варна
Сега вече разбирам.Е,първи концерт ми беше,простено ми е. Grinning

# 174
  • София
Сега вече разбирам.Е,първи концерт ми беше,простено ми е. Grinning

Grinning На мене първият концерт май ми беше на Сандра (бях ученичка, сега ще потърся коя г. е била), а първият рок-концерт - на Accept, бях на 16 (сега съм на 34  Crazy ).

# 175
  • София
Сандра съм я гледала през 1990 г., т. е. на 13 гг.!  Laughing

# 176
  • Някъде в търсене ............
И градушка не ме е гонила от концерт  Mr. Green
а първият ми концерт беше на Ахат някъде 1987г Blush тогава много ходехме по читалища.
Най - големите ми спомени за як концерт е в Универсиада , на Сплин (старата група на Ерол) заедно с Огнен звук, Бейби фейс и още доста гадовете спряха тока когато Звезди пееше черната овца  #Cussing out той продължи все едно нищо не се случи, някой засвири на кухарка и беше уникално Heart Eyes

# 177
  • София
Първият ми як концерт беше на Контрол 1992 или 93г. в зала Универсиада. Много беше готино,  то с парчета като "леле како" и "пой ласточка" нямаше начин да не е  Laughing

# 178
а първият рок-концерт - на Accept, бях на 16 (сега съм на 34  Crazy ).
Този и аз го помня  bowuu Какъв ти рок, беше си жив метъл. А после първото идване на Мейдън през 95-та  Crazy

# 179
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Първият ми як концерт беше на Контрол 1992 или 93г. в зала Универсиада. Много беше готино,  то с парчета като "леле како" и "пой ласточка" нямаше начин да не е  Laughing

Това е и моят първи концерт, само за годината не съм много сигурна, бях 5ти клас и беше невероятно!

Общи условия

Активация на акаунт