Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 30
  • Ænima/Albuquerque
Мда, много ги забравих...  Blush

# 31
Мда, много ги забравих...  Blush

Не е фатално  Wink нали си ги знаем  Flutter
Все още няма новини за Каварна  Crossing Arms не че ще отида, ама пусто любопитство ме изяжда  Blush
Някой да има инфо  Thinking

# 32
# 33
И аз чакам инфо за Каварна, може да ме изненадат приятно този път.

# 34
  • София
И Стинг го няма в анкетката, а ще е добър концерт! Аз ще го посетя със сигурност.
Както и Сони, София Рокс и Бон Джови, и каквото още ми хареса до края на годината  Laughing

# 35
  • Ænima/Albuquerque
Добавих още опции в анкетата, но за съжаление не мога да поправя броя на възможните отговори - така, че имате само 6 избора.  Tired

Като изтриете гласа си, можете да гласувате отново. Peace

# 36
Elevation го уредихме днес с милото и съм супер щастлива. Направихме си резервация за хотел, заедно с още няколко приятели  newsm44

За Каварна Ози ще идва ли, не съм попаднала на сигурно инфо  newsm78

# 37
  • Ænima/Albuquerque
Ооо, честито!
Сподели моля те, как са цените?

# 38
Ози няма да идва. Знам групите със сигурност. Утре ще ви ги напиша, че листа не е в мен, а ги забравих. За мен няма нищо интересно...

# 39
утре - Алфавил! Ще ходи ли някой?

# 40
Аз за сега съм се "писала" само за Iced Earth на 21.11.

И аз съм там Peace

Ще ми се и София Рокс с Джудас и Снейк, както и CInderella и Mr. Big, но ще ми дойде в повече финансово. А и последните ми идват насред сесия.. търся си причини, общо взето  Laughing

# 41
Witchy, ще издадеш ли малко инфо?
До сега съм чула само за Arch Enemy, но тях ще ги пропусна с кеф  Mr. Green.

# 42
  • Варна
Има ли някой , който ще ходи на Роксет ?

# 43
До добавя за тези, които смятат да ходат на ПИФ в Борисовата градина, че всъщност няма да е опън еър, а в някакво заведение, вечерта. Аз грешна представа съм придобила. Ще разбера кое е заведението и ще ви кажа.

# 44
да ви разказа за Alphaville. Добре, че отидохме в 18,50. На билета беше обявен час 19, на плакатите в града - 19,30. Никъде нямаше информация, че залата е сменена - от зала 1 на зала 3 на седмия етаж! Явно промоутърите не знаеха точно за какво става дума, защото в зала три местата не стигнаха - имаше хора, дали по 100 лева за оркестрина, които се лутаха между столовете и се чудеха наистина какво се случва. В един момент симпатичен млад мъж с бели дрехи, явно доста притеснен, излезе да се извини на сцената. След като беше освиркан, слезе и започна лично той да пренася столове, за да настани правостоящите. Това отне около час.
Организацията беше първият провал, на който ние присъстваме.
Имаше подгряваща група - съжалявам, но никой не обяви имената, певицата участва от името на България в Евровизия - пяха две песни - държаха се много симпатично, тя има страхотен глас.
След това излязоха немците, които бяха феноменални! страхотни купонджии, създаваха много настроение, пяха и свириха невероятно!

Общи условия

Активация на акаунт