Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 45
Witchy, ще издадеш ли малко инфо?
До сега съм чула само за Arch Enemy, но тях ще ги пропусна с кеф  Mr. Green.

Da , te sa ednite.............vs 6te propusne6 s kef...6tom gi zabrawih ,ne moga da si namerq lista daje  ooooh! Mnogo sym bolna i sega dolazih do kompa samo.... Sick

# 46
Един глас и от мен за Roxette и Bon Jovi...
Между другото някой знае ли дали има вече уточнена точна дата за Bon Jovi в България?

# 47
  • София
Те засега май ни пропускат, мисля, че дата е за концерта в Истанбул...  Wink  Peace

# 48
  • София
P. S. А певицата, където ще ни представя на Евровизия, е Поли Генова.  Peace Групата й си няма име или поне не го обявява.

# 49
и аз ще ходя на роксет  Peace

# 50
Момичета, две новини: Вокалистът Roy Khan обяви, че се разделя с KAMELOT. SadЗа нас остава утехата, че гледахме KAMELOT с Roy Khan на един повече от чудесен концерт в София през април 2008 . И втората-  JUDAS PRIEST обявиха на уебсайта си раздялата с дългогодишния си китарист K. K. Downing, който "официално се оттегля от групата и следователно няма да е с нея на предстоящото турне "Epitaph".Турнето не се отменя, а заместникът на K. K. Downing е вече известен - 31-годишният британски китарист Richie Faulkner, когото сме гледали в България като част от LAUREN HARRIS BAND на "Kaliakra Rock Fest" през 2009 г.

# 51
Момичета, две новини: Вокалистът Roy Khan обяви, че се разделя с KAMELOT. SadЗа нас остава утехата, че гледахме KAMELOT с Roy Khan на един повече от чудесен концерт в София през април 2008

Е, това ме съсипа просто..  Confused

# 52
Гласувах с всички, на които много ми се иска да отида - Elevation, Sting и Bon Jovi. Но вероятно ще отида само на първите два, защото са в България.

# 53
  • София
Гласувах за Сонисфер, Роксет, Синдърела и София Рокс. Peace

# 54
  • София
Соник, аз съм почти като тебе, само без Роксет засега.  Peace

Може би и на това мястото му е тук: Цвете за Гошо - 4 и 5 юни в София

# 55
Момичета, две новини: Вокалистът Roy Khan обяви, че се разделя с KAMELOT. SadЗа нас остава утехата, че гледахме KAMELOT с Roy Khan на един повече от чудесен концерт в София през април 2008 . И втората-  JUDAS PRIEST обявиха на уебсайта си раздялата с дългогодишния си китарист K. K. Downing, който "официално се оттегля от групата и следователно няма да е с нея на предстоящото турне "Epitaph".Турнето не се отменя, а заместникът на K. K. Downing е вече известен - 31-годишният британски китарист Richie Faulkner, когото сме гледали в България като част от LAUREN HARRIS BAND на "Kaliakra Rock Fest" през 2009 г.

Аааааа и двете новини ме смазаха.
Разгеле, че любимия ми Рой напуска тия наведени аматьори Камелот. През цялото време се чудех какво прави толкова време с тях, защо чака толкова дълго..  Whistling
За КиКи  Sad  протестирам и нема да им ходя на концерта пък.  Crossing Arms

# 56
Спирит-а нещо не ми харесва тази година - до тук са обявени само 3 групи, а лятото си наближава...
Дори за БГ групите няма инфо  newsm78

# 57
  • York
Спирит-а нещо не ми харесва тази година - до тук са обявени само 3 групи, а лятото си наближава...
Дори за БГ групите няма инфо  newsm78
Наскоро слушах по ЗРок, че Бг участието ще бъде обявено Юни месец. Междувременно ще обявяват и групите, с които окончателно приключат преговорите.   Peace

# 58
  • София

Ще има 22 групи. Фестивалът започва от 17:00 часа на 4-ти и 5-ти юни. Ще бъде на поляната зад хотел „Хилтън”. Имаме банда от Унгария - казват се Turbo. Те ще бъдат хедлайнери на първата вечер, а на втората ще бъде Милена. Най-тежката група тази година ще бъде Der Hunds, а от младите банди ще свирят още Booze Brothers, No Frames и Doctors Gogoband. Другата изненада - Личо Стоунса.
http://dartsnews.bg/News/1638

# 59
Ето го "моят" концерт: KANSAS отново в България за концерт на 20 юни

http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=18686&

Не е истина колко ми е кеф  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт