Концерти 2011 (2)

• 30 608
  • 534
  •   1
Отговори
# 345
яд ме е, че този концерт не беше в България - сигурн съм, че щяхме да сме повече и още по-страхотни

Или поне да беше петък/събота-поне половин Бг щеше да е там Mr. Green
Аз пък се ядосвах, че не бяхме взели нашенско знаме...в тази връзка се смяхме, за" гафа" ако Джови се бе объркал и вместо румъското знаме бе взел наше Joy

# 346
Бях сигурна, че ще вземе наше знаме, толкова бяха много. Но се смяхнуе с един приятел, че сигурно са се случвали подобни гафове и са инструктирани, защото знамето, което Джон развя беше единственото румънско сред публиката

# 347
# 348
Влизам само да ви се похваля, че си имам перце от китариста на Judas   superuu  superuu  superuu 

От кой точно, Бърди?
Все едно, колко парици искаш за перцето?  Heart Eyes

# 349
Бях сигурна, че ще вземе наше знаме, толкова бяха много. Но се смяхнуе с един приятел, че сигурно са се случвали подобни гафове и са инструктирани, защото знамето, което Джон развя беше единственото румънско сред публиката

А, не, имаше и още едно.  Laughing Нашите - преброихме 14, може да са били и повече. А ако г-н Бон Джоуви се съмнява къде е - да чете

# 350
Erisipela-супер!
Дай още снимки Grinning

# 351
Ха, къде е бил концерта  Shocked...интересно Simple Smile

# 352
Ха, къде е бил концерта  Shocked...интересно Simple Smile

Букурещ, на площада пред "Дом на народа"(огромната сграда)

# 353
Да ,виждам . Била съм там ......мислех, че е на стадион  Wink

# 354
  • София
Ха, къде е бил концерта  Shocked...интересно Simple Smile

Парламента им е това Simple Smile .
Значи не е бил на стадион.
Феновете какво сте написали...- BULGARIA LOVES U! Браво! Някои букви са "изпаднали" обаче  Mr. Green
Браво за хубавият концерт, завиждам ви неблагородно.

# 355
  • София
Браво за хубавият концерт, завиждам ви неблагородно.
И аз. Като чета хубавите отзиви и ме хваща яд, че така ни домързя да се организираме.

А къде са били разположени хората, които са били с билети за трибуните щом не е било на стадион?

# 356
  • софия
На 10.07.11 Букурещ се превърна в част от България.Българската реч се чуваше на всякъде!Аз си оставих главата някъде по трасето и така както се стичат обстоятелствата скоро май няма да си я намеря.......беше.......беше........НЕПОВТОРИМО. smile3521

# 357
Ха, къде е бил концерта  Shocked...интересно Simple Smile

Парламента им е това Simple Smile .

Същото де-така го е кръстил Чаушеску.

А къде са били разположени хората, които са били с билети за трибуните щом не е било на стадион?

Имаше направени 2 трибуни със седалки-останалите бяха правостоящи.

# 358
Влизам само да ви се похваля, че си имам перце от китариста на Judas   superuu  superuu  superuu 

От кой точно, Бърди?
Все едно, колко парици искаш за перцето?  Heart Eyes

От Ричи  Heart Eyes
Един дивак до мен си тръгна с четири перца и една палка. Ама беше поне с 20 см по-висок, и сигурно е тренирал баскетбол...

Безценно ми е, Минз, влиза в инвентара на фамилните ценности и ще се предава от поколение на поколение заедно със завета to be "Defender of the Faith"   superuu

Поздрав за всички (клипът не е мой, аз не нося техника обикновено, защото се отдавам на други емоции):

Настръхвам, хорааааа..... Нямам думи просто...

# 359
  • Belgium
Невероятен концерт на Bon Jovi  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Огромна част от публиката беше българска, с нас бяха поне 4 автобуса, а имаше и още.

В околните заведения и хотели само с българи се разминавахме  Laughing

3 часа чиста емоция, много съм доволна.

http://vbox7.com/play:2ed7ab95ee

Общи условия

Активация на акаунт