Концерти 2011 (2)

• 30 614
  • 534
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Току-що решихме него да го прескочим, защото на 10-и ще ходим на Бон Джоуви..

# 332
Здравейте, искам да попитам дали случайно някой продава билет за Джудас? Или от тези двойните от Iron Maiden...Какъвто и да е !! Simple Smile))

# 333
продават се в страницата на ЕВЕНТИМ във ФБ, както и на страницата на София Рокс - на същото място

# 334
  • Някъде в търсене ............
Концерта снощи беше ВЕЛИК! Размазана съм удоволствие  superuu  superuu  superuu

# 335
  • Belgium
Прекрасен концерт, но организацията беше лоша.

За първи път ми се случва са няма екрани, които показват какво се случва на сцената, добре че бяхме достатъчно близо до сцената, за да виждаме.

Водата свърши и се наложи да се разберем с шефа на охраната да отидем да си вземем отвън.

С изключение на това беше супер. Judas Priest са абсолютни машини!

http://katehizis.com/news/shNews.php?id=19374&PHPSESSID=4d94 … c0d901a0215f7ea51

# 336
Влизам само да ви се похваля, че си имам перце от китариста на Judas   superuu  superuu  superuu 

А за концерта какво да кажа - тялото ми ще се възстановява седмици от схващанията, но затова пък душата ми е изпълнена на макс и ми е КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ.....

# 337
  • София
Нямам думи за концерта снощи!   superuu  superuu  superuu

# 338
Присъединявам се към мнението на Лу - " Джудас са абсолютни машини".  Имаха контакт с публиката, хареса ми как Роб излезе загърнат с българското знаме, видях наистина шоу.   Продължително и интензивно .  Беше страхотно.

# 339
И ние още оживяваме от снощи....е,няма такава емоция.....даже,не съм забелязала неуредиците откъм организация,че ние бяхме във фен зоната и си ги гледахме наживо и екрани ни не трябваха,а и ни вода сме търсили,ни бира/че не искахме да си загубим позициите/.Децата в крайна сметка го прескочиха тоя концерт,но ме е яд,за което Cry...Понеже  закъсняхме пропуснахме началото,но от Механиците нататък/те били много добри бе,особенно вокалиста-тоя с тениската на Блайнд Гардиън/ се размазахме.....Дедо Ви Ковърдейл направи шоу-голям стойкаджия......ама и пее,все още.....много се нарадвахме на барабаниста му...а,после за Халфорд и компания,каквото и да кажа,все ще е слабо/тук пък ме е яд,че ги гледам за пръв и последен път наживо/

# 340
Блазе ви на всички , които сте били там.....макар ,че съм  била на техни лайфове ме е яд Sad

Ще се видим в Каварна  Twisted Evil

# 341
Още ли спите след снощния Mr. Green
Ние цяла нощ пътувахме-ужасно беше ooooh!

# 342
отидох, видях и пях 3 часа с пълно гърло.
Бон Джови rulez, на нито един концерт не съм се кефила толкова  Mr. Green

# 343
Е, хайде де, разказвайте  Laughing

# 344
Не може да се разкаже, трябва да се види
Острели, но пълни с живот
страхотен контакт с публиката
нищо особено като сцена, мултимедия, ефекти и облекло, но те не са нужни - Бон Джови и върху бъчви да свирят и пеят, пак ще направят шоу
А публиката се представи страхотно - пя и танцува на всички песни
яд ме е, че този концерт не беше в България - сигурн съм, че щяхме да сме повече и още по-страхотни

Общи условия

Активация на акаунт