Концерти 2011 (2)

• 30 746
  • 534
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета имам два свободни билета за Роксет. Взех ги за приятелка, но тя за съжаление не може да дойде. Седящи места са долу на терена. Ако някой се интересува да ми пише. Hug
Ако не си намерят притежатели, може да се върнат в офиса на Тикетпро, обади се утре, защото срока е 10 дни преди концерта.

"Това означава, че всеки закупил билет за Зала 1 на НДК ще може да седне на реда и мястото, което е изписано на билета му, без допълнителна заверка.

Разбира се, хората, които тази промяна не ги устройва или по една или друга причина представлява проблем, ще могат да върнат билетите си на касата, от която са закупени и да получат парите си обратно, не по-късно от 10 дена преди датата на концерта."

# 106
Лично за мен това :

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=196240827085398&set=a.174668649242616.38566.173835575992590&type=1&theater

беше културното събитие на годината в България.
Няма спор, велика е Мидори Гото, а и Симеон Симеонов се оформя вече като световна звезда на цигулката Peace

# 107
# 108
Аз планирах Роксет (взех си билет на първия ден като ги пуснаха в продажба) и Стинг, но плановете се объркаха и няма да мога да отида Sad( В тази връзка - ако някой проявява интерес към един билет за Роксет (80 лв., блок 6) и за Стинг (100 лв., сектор 6), да пише едно ЛС

# 109
Сетлиста на Роксет от концерта в Минск:

#1 Dressed for Success
#2 Sleeping in My Car
#3 The Big L.
#4 Wish I Could Fly
#5 Only When I Dream
#6 She's Got Nothing On (But the Radio)
#7 Perfect Day
#8 Things Will Never Be The Same
#9 It Must Have Been Love
#10 Opportunity Nox
#11 7Twenty7
#12 Fading Like a Flower (Every Time You Leave)
#13 How Do You Do!
#14 Dangerous
#15 Joyride

# Encore:

#16 Way Out
#17 Spending My Time
# 18 The Look

# Encore 2:

#19 Listen to Your Heart
#20Church of Your Heart

Сигурно и тук ще е същият, дано... Simple Smile

Малко ме притеснява, че някои от най-хубавите песни са на бис - и ако не викаме достатъчно няма да ги чуем ли  Laughing

# 110
Някаква идея къде може да се паркира в близост до стадион Георги Аспарухов?

# 111
търся компания за Cinderella.
виждам, че освен мен са посочили концерта още 6 човека, та ще ми е приятно да има с кого да отида.
ако може на лични, за да съм сигурна че няма да си пропусна компанията.
 Simple Smile

# 112
  • София
търся компания за Cinderella.
виждам, че освен мен са посочили концерта още 6 човека, та ще ми е приятно да има с кого да отида.
ако може на лични, за да съм сигурна че няма да си пропусна компанията.
 Simple Smile

Ако ще ходя, ще ти пиша на лични, че не знам как ще съм с парите...  Rolling Eyes

# 113
  • Belgium
И аз обмислям Cinderella, но не знам ще стигна ли до там, че доста концерти ми се събраха.

Последно се сдобих с билети за Bon Jovi  Grinning

# 114
И аз обмислям Cinderella, но не знам ще стигна ли до там, че доста концерти ми се събраха.

Последно се сдобих с билети за Bon Jovi  Grinning

лу, аз бон джови, ще ги пропусна, в съжаление - не мог да насмогна на всички желани. Sad

спящата, надявам се да ти се получи финансово, щот да ми се получи компанията на мен.

Simple Smile

# 115
  • София
...

спящата, надявам се да ти се получи финансово, щот да ми се получи компанията на мен.

Simple Smile

thumbsup

# 116
  • Някъде в търсене ............
На линия съм за Cinderella,да се похваля вчера спечелих билет от Зи Рок newsm44 и сега вече със сигурност отивам.
От толкова много години им се каня Mr. Green

Само аз ли ще ходя на Джо Кокър newsm78

# 117
Аз съм малко старичка за концерти, но много ми се ходи за kонцерта на Соната Арктика в Каварна. Хаpесвам ги много и ги гледахме през 2008 пак в Каварна. Сега сигурно ще изпълняват песни от най-новия си албум "The Days of Grays" , който излезе през 2009.

# 118
  • София
Аз съм малко старичка за концерти...
Няма "старички" за концерти  Hug

# 119
Казвайте бързо сега кои са тези 26 % от гласувалите, които ще посетят Roxette утре.  Laughing Laughing Laughing

Можем да си направим сбирка на Бг.мама на стадиона  Mr. Green

П.П. Morphea, какво значи старичка, тук няма възраст има желание за забавление  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт