Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 28 467
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро мамчета Hug
ние днес малко се успахме станахме към 9ч и докато си направим гимнастиката newsm79 clean newsm62....то станало обед Joy
да ви се оплача снощи неможах да спя към 3ч се събудих със страхотни киселини Sickи до към 4ч се мъчих ooooh!
Пете- Митака е голям сладур Heart Eyes
jen-честит рожденник да ти е жив и здрав и много да те радва smile3525
Galla-честит рожден ден желая ти здраве щастие и едно хубаво и здраво бебече newsm51
franceto-браво на вашата община Simple Smileуспех на изпита
за зърната- аз си взех лансинох,въпреки че още не го ползвам,смятам да започна от юни
за килограмите-последно бях +10,другата седмица на 05.05 съм на жк и ще видим още колко съм + Blush
желая усмихнат ден на всички  bouquet

# 526
Честито на всички рожденници!!!

# 527
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЖЕН!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПЕТЪР И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!  smile3525 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛА И ВЯРА!!! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ МОМИЧЕТА! ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИ!!! nbirthday newsm67 За секса, болната ми тема-секса е някакъв далечен спомен... като гледам любовни сцени по тв се чувствам като девственица,онзи ден му викам на половинката - Ела да се чукаме (с яйца де)...той ме погледна и вика: Ще се псуваме ли сега  hahaha абе трагедия... даже вече спряхме да смятаме от кога не сме ... на дневен ред е кога ще можем,а той само ми се смее,че нямало да ми е до секс когато си мисля,че ще искам след раждането и лохиите  Crazy .
За гърдите нямам никакви проблеми,само като излизам,а това ми се случва доста рядко слагам сутиен,вкъщи съм си без,сълзенето засега престана.Взела съм си едно кремче - Лансинокс, по съвет на приятелка с опит и ако се наложи съм подготвена  Peace
За изписването имам си едно готово комплектче,всичко в него няма да ми е излишно и ще ползвам,надявам се да не и облекат всичките неща от него де,то си е и с пелена... все пак Юли ще е топличко. Ще махна само лигавника,'щото е с надпис "duck" ... не искам да изписват дъщеря ми с надпис патка от родилния дом  Rolling Eyes .
За килограмите съм +7 досега,ама ги качих за последните 2 месеца,което си е множко. В понеделник съм на 3та ФМ и да видим колко е госпожицата,корема не ми е много голям,но пък си имам от всичко друго вече,дупе,крака,гърди ... пораснала съм.
Пете  Hug Митачето е сладур.
Джен  Hug да се пазиш мила и ако може поне до края на Май да избуташ  newsm17
аз да взема да се спра.... че Юлка и Петето  oops
Приятен ден на всички!!!   bouquet

# 528
И аз в понеделник ще ходя на ФМ нямам тарпение   newsm03 За сутиените мисля че е добре да се носи и в кащи да се предотврати отпускането на гардите .Хубав ден на всички  newsm51

# 529
Честит рожден ден на Петър! Да е жив и здрав и нетолкова палав, да слуша мама и да ѝ помага  newsm59  ura
Честит рожден ден, на Гала и Верчето! Да сте здрави и много обичани!  nbirthday newsm67

Пете, много сладък Митака на Великден!
Дарато, как се смях на надписа на лигавника  Joy Joy Joy
Джен,  Hug Hug Hug дано удържите фронта до юни  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Момичета, много ме боли кръста днес..., а трябва да излизам да си взимам изследвания...

# 530
Джен, да ти е жив и здрав рожденика, да е малък пакостник, но да има диво детство.

Верчето и Гала, честит рожден ден и на вас, много, много щастие, леко раждане и само щастие.
Джен, стискам палци да се "запуши" тапата, дано поиздържиш още малко. Повече почивка!!! Мерси за АСДА- та, добре че може с БГ карта, за транспорт аз си ползвам Габко. Цяла вечер гледам и пълня кошницата, все едно не правих същото там миналата седмица, направо нямам спирачки Rolling Eyes.
Юлка, да права си и все са гладни децата, вчера пак свекъра ми вдигна кръвното, че малката се била стопила, всяка седмица го казва, ако ще и преди два дни да я е виждала, пък тя скоро ще се търкаля. Нарочно ме дразни, защото мисли, че като не й давам да му яде гадните мазни манджи със сол и пипер детето не яде нищо. Уби ме с тези бълхи между другото Joy.

# 531
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ  ИМНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 532
Здравейте сладурки  Hug

Джен честити ви рожденник   nbirthdayДа е жив и здрав и да има детство изпълнено с много хубави емоции
Верчето,Галла Честит Рожден Ден и на вас  newsm51 newsm51 Бъдете живи,здрави,много обичани и на лято здрави бебчета да гушкате

Джен а за тебе и малкото човече се надявам всичко да мине по най-добрият начин Praynig Hug
кKristi,tzveta33,сгодена-омъжена радвам се за резултатите ви Hug  bouquet
Франсе браво на вашата община,дано и другите предприемат такива мерки
Пете страхотен е Митака,оправи яйцата набързо Joy...сладур
Юле обичам твоите постове  smile3503  bouquet

За киселините получавам само когато съм яла домати,инъче нямам...дано не се появят Praynig
За гърдите мажа ги за сега с мазилото против стрии,но ще си взема нещо само за гърди.Сутиен слагам само когато излизам,в къщи съм без
За шишетата все още незнам какви ще са newsm78 И колко шишета трябва да се купят?...За кърма или АМ(в зависимост от  нуждите),за колики...за какво още?Мамите с опит да кажат   bouquet

После ще намина да ви видя,хубав ден за сега Hug  bouquet

# 533
Днес наистина е много празнично в нашата тема Simple Smile
По често така да си хапваме тортички, че после може и да ги поограничим Wink
Гала   вера newsm59 здраве, щастие и късмет Simple Smile с едни сладки бебоци на финал
Джен, да ти е жив и здрав рожденника и много да те радва и слуша   ura
Юлка ако правиш пататника само го натисни добре за да не ти се разкапва. Пробвала съм и други рецепти но тази ми е най бърза Simple Smile, а пък мъжо много го обича така, нека и аз от време на време да му угаждам, че напоследък нали е на заден план Wink
Аз се присъединявам към групата с ремонтните работи, в къщи мъжо е решил двора да оправя (това не е проблем и целия боклук и прахоляк са вън) а съседите вече цяла седмица къртят с едно хилти (ако знаете бебо как недоволства;), ние сме на калкан и имам чувството че при мен се кърти, вече незнам остана ли нещо за къртене....
Лек ден и без болежки и неприятни изненади Simple Smile

# 534
  • Стара Загора
Честит рожден ден на всички празнуващи!Да сте живи и здрави.
Минавам само да ви кажа как мина ЖК вчера.Близо 900гр.е госпожицата изписаха ми но-шпа и нутримаг понеже имам болки в гърба и за да не предизвикат контракции.
Гледам за секс си говорите ние не сме го спирали.
Относно кг от началото на бременността до сега съм минус 3кг.не мога да си го обясня,но ми казаха,че се случва понякога да не се качва,а и щом бебето си наддава нормално няма проблем.
А очаквах да стана 100кг.
Пожелавам ви лек и усмихнат ден!

# 535
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛА И ВЯРА!!!Бъдете здрави и обичани жени и прекрасни майки!
Благодаря за почерпките!Весел празник на вас и семействата Ви!!!

Галя, Hugмиличка благодаря че питаш-иаз като Джен не искам да ви тревожа,момичета!Имах няколко доста тежки дни-с връщане на гаденето и повръщането,почти нищо не можех да хапна,но от вчера съм по-добре!Джен Praynig,пази се много и вярвам,че ще се наредят нещата при вас!
  Сгодена -омъжена -радвам се,че писа и че при вас резултатите са добри! Peace
   кKristi,tzveta33 браво и на вас,както и много се радвам,за това че носите добри резултати! Peace
За изписването имам си едно готово комплектче,всичко в него няма да ми е излишно и ще ползвам,надявам се да не и облекат всичките неща от него де,то си е и с пелена... все пак Юли ще е топличко. Ще махна само лигавника,'щото е с надпис "duck" ... не искам да изписват дъщеря ми с надпис патка от родилния дом  Rolling Eyes .
 Дарито,успя да ме разсмееш много!!! rotfImao rotfImao
  Петя,много сладко видео-прекрасни са ти мъжете!  bouquet
  Фейт,не се натоварвай и дано болежките в кръста отминат! Peace
 Поля,радвам се че сте добре!  bouquet
 Юлка,е ти ме разби  smile3532
  За зърната -не смятам да правя предварителна подготовка,природата в повечето случай си върши прекрасно работата,като отделя нужната секреция за естествена подготовка на ареолите!От четвъртият месец ползвам сутен за кърмене,когато се наложи да излизам предимно-много ми е удобно,макар че напоследък глагам и вкъщи,заради обилното изтичане на коластра!Молка и дискомфорт не изпитвам!

КАЛОЯНИС Hug,чакаме те да донесеш добри новини и стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 536
Честит Рожден Ден на всички празнуващи, малки и големи! Много весел празник ви пожелавам!

Ние вече сме в 29-та седмица и тежим 1360гр, което е малко повече от нормата. Лекарката каза, че ни било малко голямо стомахчето и ни прати на изследване за гестационен диабет. Другите и основания да ни прати бяха фамилна обремененост от страна на баща ми и факта че съм качила за месец половина 6 кг, а преди това почти не качвах. Дано всичко да е ок в крайна сметка де, но каквото такова. В понеделник живот и здраве изследването ще си покаже.

За киселините: Явно всяка ги получава от нещо различно. Аз спрях прясното мляко и се родих, никакви киселини повече. Дано и занапред да е така Simple Smile

За секса: Малко сме го позарязали напоследък. Питах лекарката до кога може да се прави, каза че няма проблем и до края да си го практикуваме Simple Smile

Момичета гледате ли кралската сватба? Ние тук сме се забляли всички жени в офиса, да видим кога ще ни резнат нета  Joy

# 537
ГАЛА  И ВЯРА  Честит Рожден Ден !Желая ви много здраве
и щастие!

Джен, честит рожденник, много да те радва!
Дано при теб нещата се задържат до началото на юни, както сте го замислили.
Аз не те познавам, но ти благодаря, че когато се отчая от положението при мен се сещам за теб
и наистина ми даваш сили!

Пете, митака е много сладък!

Капризче, защо да сте над нормата  newsm78, аз съм в 30г.с, вчера измерихме бебка 1600гр и док. не каза нищо, а тук има момичета с дооооста по-големи бебчета?Дано при изследванията всичко да бъде наред!

# 538
  • In the jungle out there..
Привет!
Честито на всички рожденници!

Jen
, стискам палци всичко да завърши добре  thumbsup

Моето момче е 1500гр и се е разположило напряко, главата отляво, краката - отдясно, тумбака ми има мнооого странна форма  Joy

За зърната - Лансиноха наистина е по-добър от Гармастана и не трябва да се мие. Ползвах го в края на предишната бременност и първите дни след раждането. Много помага за разранени и болезнени зърна да се оставят капките кърма да засъхнат в/у зърното. И ако някой ви казва да си миете гърдите преди и след всяко кърмене, не го слушайте Naughty Няма по-голям враг на зърната от изсушаването!

За шишетата - какво да ви кажа...За мен, за кърмено бебе, повече от две-три шишенца не ви трябват...Едно за вода, ако давате, аз не съм давала, и едно-две евентуално за изцедена кърма. Ползвала съм Авент, на по-късен етап - Мр.Браун - не ми харесват, Нук - тези ортодонски биберони се разливат в капачката и също не ги одобрих.

Бъдете здрави!

# 539
ДЖЕН ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК! ПЕПИ ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ЩУР,ДА ИЗПЪЛВА ДНИТЕ ВИ С УСМИВКИ И ДА Е ГРИЖОВЕН БАТКО!

ЧЕСТИТ РД И НА ГАЛА И ВЕРЧЕТО! ЗДРАВЕ,МНОГО КЪСМЕТ И ПОВЕЧЕ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!

веело изкарване на деня,пазете се
джен на малкото юначе в коремчето стискам палци да издържи повече време там  Hug ти си мъжко момиче, всичко ще мине ок Heart Eyes
ели хубаво,че си по-добре и неразположението ти е минало  Hug
франсе какво става днес минаха ли изпитите  Heart Eyes
отново сте отворили темата за секса писала съм ама пак да си кажа ние досега откакто съм бременна два или три пъти последно преди два месеца опитахме,но изобщо не е същото,страх ни е донякъде и заради преживяната загуба ,мъжа ми вика да мине всичко ок, после ще наваксаме  hahaha
за шишетата мисля да си взема едно две първоначално тепърва ще реша какви точно , а ако кърмя /което се надявам да стане/ няма да са ми особено нужни
за зърната нищо неправя чуствителни са,но чак да ме болят не не се мажа с нищо спец.сега
това е от мен и ние в офиса, като капризче сега следим сватбата смеем се тука семейните бъзикаме си се, да минава времето петък е и е спокойно   Mr. Green а довечера ще посрещам гости и след работа ще ме чака готвене и оправяне   chef
до утре коремчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт