Великденски яйца красиви - чукат ЮЛКИТЕ щастливи!

• 28 468
  • 721
  •   1
Отговори
# 540

Капризче, защо да сте над нормата  newsm78, аз съм в 30г.с, вчера измерихме бебка 1600гр и док. не каза нищо, а тук има момичета с дооооста по-големи бебчета?Дано при изследванията всичко да бъде наред!

Ами каза, че стомахчето му било по-голямо и от там идвало по-голямото тегло. Всъщност според нейния апарат стомахчето отговаря на 29 седмица и 5 дни. А според моята таблица в интернет си е точно за нашата седмица. Не знам на какво да вярвам. Но заради стомахчето ще правим изследването за диабета. Аа си мисля, че при положение че изследването ми от понеделник дава резултат на кръвната захар в нормата, би трябвало да няма проблем, но ще го правим за всеки случай.

За шишетата- аз лично вече тотално се обърках. То не бяха форми, антиколиколикови джаджи и какво ли още не... Накрая сигурно ще купя това, което се сбира в стерилизатора и това ще е... Надявам се да имам кърма и да нямам много нужда от шишета...

За зърната- моята лекарка ми каза че след 32 седмица трябвало да започне подготовка за кърменето. Обяснява ми разни неща, но аз бях на друга вълна и не запомних. Другия път ще слушам по-внимателно и ще споделя Simple Smile

# 541
Здравейте мамчета! И мене не ми се пише... Тъкмо нямам киселини... ама имам втори ден главоболие, чак тази нощ бях без малко глътнала кавото и да било, само и само да мине. Чесно казано, аз винаги съм си имала мигрена, ама поне пиех хапчета... не знам кое е по-поносимо киселини или главоболие.  newsm78

Джен мила, дано теча да спре!  Hug Всичко трябва да е наред с вас с бебо! Пази се и се щади мила, моля те, малко остана до секциото, всичко трябва да се закрепи до тогава.
Честит ти рожденик! Да ти е здрав и да те слуша повече.   Gift

Galla и Верче ЧРД и на вас с пожелания за много хубави моменти здрави бебчета през юли.

А за всички едно общо пожелание (на което попаднах днес):
Пожелавам на всички хроническо здраве, прогресирощо щастие, рецидивиращ успех, хипертоническа заплата, и вечно беременно портмоне без заплаха от аборт!

Пете твоето Митаче е голям сладур с яйцата. Simple Smile Упя ли да ги начупи тихо зад гърба ти?

Калоянис
драсни накой ред, когато можеш, че те мислим...

Капризче стискам палци за изследването всичко да е наред.

Елинка, добре е, че си се позакрепила.  Hug

За шишета сме решили само стъклени. Лично съм против пласмасите за употреба за хранене, а осбенно когато става въпрос за дизинфекция с висока темпераура.

От мене слънчев следобед на всички.  Hug

# 542
иринка  bouquetпожеланието е страхотно,дано се сбъдне Joy

# 543
Честит рожден ден на всички, които празнуват днес!  bouquet
Дълго не съм писала, но напоследък доста работа ме е поналегнала, но ми остава време да чета.
За шишетата - взех 2 на Бертони, уж антиколикови,ама да видим...
Сексът при нас е мираж от много време. толкова го чакахме това бебе, че сега не си струва риска...В началото, до третия месец мен ме беше страх, после пък корема взе да расте, а и с моите прокървявания...Ще чакам да родя, да мине възстановителния период и тогава, живот и здраве...
Купила съм доста дрешки за бебка, някои приятелки също ми дадоха и спирам с облеклото дотук. Сега остава да изберем креватче и количка и да накупим другите необходими неща.
Все още не есъвсем сигурно дали бебка е ТЯ, но уж...
Относно зърната - при мен се разраняват периодично и в момента ги мажа с Пантогел. Пише, че става и за кърмещи майки, но засега ми върши работа, и е доста евтин-4 лева.
Относно киселините-откакто пия "Сопрал" понамаляха, но понякога, като си мисля, че няма да имам и не си взема хапчетата и се почва...ужасно е...
Стискам палци на калоянис и джен, че много мъчно ми стана за тях и си поплаках...Дръжте се, момичета!!!

# 544
  • София
Честит 7-ми Рожден Ден, на Пепи! Да е жив и здрав, най вече! Да слуша мама и тати и да стане най прекрасния батко след някой друг месец Wink Весел празник на цялото семейство   bouquet

Честит Рожден Ден на Верчето и на Galla! Всичко най хубаво ви пожелавам, момичета!  newsm59

Джен, миличка, стискам палци да задържиш колкото се може повече, малкото човече  Praynig Не е ли по добре да отидеш в болницата, там поне ще имаш пълна почивка  Rolling Eyes С теб сме, всичко ще е наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug Дрешките за бебчо са много сладки и коремчето ти също  Heart Eyes

За киселините получавам само когато съм яла домати,инъче нямам...:pray
Миличка, можеш като хапваш домати, да белиш люспата на домата и да ядеш само мекото...Така не би трябвало да ти излизат киселини  Peace

За шишетата все още незнам какви ще са newsm78 И колко шишета трябва да се купят?...За кърма или АМ(в зависимост от  нуждите),за колики...за какво още?Мамите с опит да кажат   bouquet
Ако си се спряла на стъклени, аз изкарах точно с две  Peace За пластмасовите- незнам, но те се сменят по на често...

Моето момче е 1500гр и се е разположило напряко, главата отляво, краката - отдясно, тумбака ми има мнооого странна форма  Joy
Моята госпожица е разположена по подобен начин, само че главичката е от дясно, а крачетата- от ляво  Heart Eyes

....ама имам втори ден главоболие, чак тази нощ бях без малко глътнала кавото и да било, само и само да мине....
Иринка, пробвай да си слагаш топла кърпа на челото, облекчава до някъде  Hug

Ник4е, добре ли сте, миличка, всичко наред ли е? Не пишеш  newsm78  Hug
Някой има ли новини от Калоянис  newsm78 Тревожа се за нея, и ми се иска всичко да наред  Praynig

# 545
Здравейте, момичета!!!

Честит Рожден Ден на тримата рожденици! Много здраве, щастие и само хубави мигове!!!   newsm67

Джен, дано бебчо остане на топло поне още месец.   newsm17

Петя, много ти е сладък Митко  smile3525

Аз днес съм се отдала на мързелуване и нищо не ми се прави. Приготвих се да правя торта да почерпя утре майка ми и баща ми, ама да видим до къде ще я докарам  Embarassed Embarassed

Приятна вечер и до скоро!!!  wavey

# 546
Иринка, пробва ли с парацетамол за главоболието?  Hug Ако не си, по-добре вземи отколко да се мъчиш така...
Ели , дано вече нямаш такива гадения  Hug

Офф, момичета, какво става - влязахме в 7-мия и започнахме да се оплакваме... Дай Боже всички да устискаме поне до 20.06  Praynig Praynig Praynig

Относно секса мога да кажа че ми се случи веднъж от както съм бременна  Laughing Ноооо за това пък как се заглеждам по-хубави мъже няма да ви казвам  hahaha Днес в автобуса имаше много хубаво момче - висок, строен, с правилен череп (е тва много го гледам  Naughty) , с правилни черти на лицето и зелени очи. Не приличаше много на балкански субект, но си беше наше момче  Laughing .  Голям красавец без да се набива на очи и без да е сладък  Flutter Пожелавам на всички с момченца в коремчетат ей такива красавци да родите и вие  Hug  bouquet

# 547
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден на Ека,Вяра и Гала!
Здраве и сбъднати мечти ви желая!

Честит Празник ,Джен!

Здрав ,щастлив и късметлия да бъде Петър !

... не искам да изписват дъщеря ми с надпис патка от родилния дом  Rolling Eyes .

Joy Joy JoyБлагодаря за порцията смях  Hug

Джен , Hug дано нещата се стабилизират и бебо си постои още малко в удобното мамино коремче   Praynig
Надявам се при Калоянис нещата да са наред  Praynig

Ади
и моят син е Калоян , викахме му като бебе Кики /Кико/, после той реши ,че ще е Кали и ни правеше забележки, после се назова КалояК/нарцисизъм  Laughing/, аз си му викам сега най -често с пълното име или Кайо ,  в градината е Коки Joy
На една позната синчето е Калоян и му казват Коко и  по този повод се сетих като разказваше една случка . Завели го  на село /около 3 год/ и детето се разхождало из двора и разглеждало дом. животни  по едно време отива при майка си развълнуван и и казва "Мамо всички кокошки са ми научили името и ми викат Ко-ко Ко-ко "

IrinaB., много готино пожелание  Peace. Дано ти мине главоболието  Praynig

... Ноооо за това пък как се заглеждам по-хубави мъже няма да ви казвам  hahaha Днес в автобуса имаше много хубаво момче - висок, строен, с правилен череп (е тва много го гледам  Naughty) , с правилни черти на лицето и зелени очи. Не приличаше много на балкански субект, но си беше наше момче  Laughing .  Голям красавец без да се набива на очи и без да е сладък  Flutter Пожелавам на всички с момченца в коремчетат ей такива красавци да родите и вие  Hug  bouquet
Laughing Няма лошо да гледаш и да се  заглеждаш "по хубави мъже " Mr. Green
Мерси за пожеланията  Hug Ама приказката за гарджето я осъзнах чак като имам деца  Mr. Green Joy /много се ядосвах като малка като ни я четяха и не можех да проумея сляпата любов на гаргата Joy /

За шишетаоще не съм мислила ,но и като начало само едно ще взема пък после в движение ще купувам каквото ми е нужно.

За спането
по рано от 23-24 ч не лягам , събуждам се към 3-4 ч .от кошмар или защото ми се ходи до 00 и после сутринна като трябва да ставам за работа се случва нещо ей такова

# 548
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК jen !!!!!
Да ти е жив и здрав и много да те радва !!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДВЕТЕ РОЖДЕННИЧКИ !!!!
Бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани и безпроблемни раждания Ви желая !!!!!

VIVKA От тази история за малкия КоКо се смях чак със сълзи !!!
Лека нощ на всички мамчета и дано е непробудна !!!

# 549
Вивка, ама право е детето, че всички кокошки му знаят името  hahaha
А иначе по-хубави от юлските гарджета няма да има, то е ясно  Heart Eyes Laughing

# 550
  • София
До сега гледах клипчета за кърмене, четох статии...Толкова лесно изглежда всичко....а знам, че не е  Tired Така ми се иска този път всичко да е ОК и да нямам проблеми  Praynig

# 551
Пете аз пък този път незнам защо, не съм толкова амбицирана да кърмя на всяка цена, първият път беше трудно , но и аз доста упоритост имах, сега нещо  newsm78 не мога да се мотивирам на 100 %.

# 552
  • София
Джен, аз първия път също имах голяма амбиция за кърмене, но...резултата беше има няма 3 месеца  Tired Ако не беше мъжа ми да ми помага, сигурно и толкова нямаше да изкарам  Rolling Eyes
Сега ми вика- "не се тормози, колкото толкова", той все гледа да ме успокои, милия....Най ме е страх от разранените зърна, мастита, кръвта, запушените канали, Т...всичко това, което ми се случи първия път  Tired
Ако стигна пак до това положение, със сигурност ще се откажа...просто няма да мога да издържа отново  Tired Face

# 553
 Петя,така си е-на книга и на картинка изглежда лесно Hug! Важното е да сме позитивно насроени и да не се отказваме,преди да сме направили всичко възможно за едно успешно кърмене!Аз поне не мисля да се отказвам без битка! Peace
Иринка,много неприятно!Дано скоро да се отървеш от това главоболие Peace!Следиш ли кръвното?
Вивка,много се смях на разказа ти! Laughing Laughing
Ади, Hugти как си,мила?Дано подготовката за срещата с новия член на семайството да те разсейва и да не тъгуваш прекалено много!  bouquet
  Фейт,ти си само за художник-така цветно го издокара младежа! Wink

Момичета от Варна,някой потдържа ли личен контакт  с Калоянис по телефон или дали не сте ходили да видите какво става с нея в Майчин дом?!Ако някои ходи към тази болница,питайте как е,че я мислим  тук,моля Ви! Praynig Peace

# 554
Пете, ще кърмиш ако можеш..., ако пък имаш толкова трудности колкото първия път няма да го правиш. В края на краищата и не кърмените бебета са сити и здрави  Hug
Ели, младежа можех да го опиша още по-цветущо и подробно, ама щеше да ме хване срам  Blush hahaha
А, да - варненки, ако имате инфо за Калоянис споделете, моля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт