Добре дошли в Габрово!

• 115 496
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
До колкото знам през август няма да има среща на училището, дано не те заблудя.

# 121
Мами, не зная дали сте го правели до сега, но защо не се срещнем всички бъдещи и настоящи  мами някъде за по едно кафе да се запознаем и обменим малко информация, кой къде какво  и дали е доволен. Аз споменах в началото , че съм по принцип от ПЛовдив, но февруари се устанпвих тук ,та и аз не незная магазини, лекари  ....и т.н.т. Ако смятате, че бихте могли да отделите време, нека изберем някой ден например, петък или събота към 19 часа ( да е след работно време за работещите ) и да се запознаем. Очаквам мения  Hug

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 08:19 от radi4ka_me

# 122
Заповядай на кърмаческия пикник.Там се събираме като бременни, така и вече родили или дори отбили майки Grinning

# 123
Във връзка със Световната седмица на кърменето се популяризира филмът "Brest is best". За съжаление широко достъпен е само трейлъра към него, но ЗА РАДОСТ и той дава достатъчно добра представа за идеята на филма и възможностите за кърмене.
Ето го и него: http://www.youtube.com/watch?v=LDl3SDfomk8

# 124
Заповядай на кърмаческия пикник.Там се събираме като бременни, така и вече родили или дори отбили майки Grinning
Кога е въпросния пикник и къде?

# 125
Здравейте, момичета,
По традиция от 1 до 7 август се празнува Световната седмица на кърменето. Такава традиция имаме и в Габрово от няколко години. Ето и поканата, ще се радваме да сме заедно!

# 126
tionagb, ще си имате близначета  Hug  Как се чувстваш?

# 127
ледената,чувството е супер. baby_neutral baby_neutral

# 128
Честит Рожден Ден на Валери на ledenata! newsm59
Нека расте здраво и щастливо дете!

# 129
Благодаря ти irka_7   bouquet
Всичко най хубаво и на вас  Hug

# 130
Здравейте 
Искам да Ви попитам магазина за бременни  жени до ДСК  дали съществува и ако да, да ми обясните къде се намира точно ?
Предварително благодаря за което.

# 131
Малко снимки от кърмаческия пикник  Grinning

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.227763660593222.52141.102727909763465

# 132
Много хубаво сте си изкарали пак.Жалко че разбрах чак сега .

# 133
Здравейте!
Има ли частна детска кухня в Габрово? И ако да - някакви координати, моля. Благодаря Ви!

# 134
До колкото ми е известно, няма частна детска кухня в град Габрово. Кухнята, която готви за нашите деца, е минала основен ремонт през 2010 година, опаковките са за еднократна употреба, записването става в Детска ясла "Зора" №9, в кв. Младост.

Общи условия

Активация на акаунт