Добре дошли в Габрово!

• 115 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм доволна от Д-р Анчев, но раждането ми беше платено.
От детската кухня също нямам оплаквания, дори синът ми започна да хапва повече твърда храна  Peace, аз го записах на една годинка, т.к. ползват прясно мляко в приготвянето на храната. Редуват пилешко, телешко и зеленчуково пюре за най-малките.

# 691
Благодаря ти много !  Hug А след като го запиша,от там ли се взема храната ?

# 692
По обядно време виждам майки да вземат храна от яслата на Колелото. Нямам представа обаче къде става записването и за колко големи деца е.

# 693
  • Габрово

Има няколко раздавателни пункта. Аз вземам от Центъра - до старото златарско ателие. Има на Колелото в ясла "Славейче", можеш да вземаш и от яслата, където става записването. За другите питай, когато записваш детето.

# 694
Казаха ми,че разпределяли децата по райони,дали е вярно не знам.Пък и живеем на центъра

# 695
Значи има и на центъра. Е ,ами това е супер  Simple Smile

# 696
  • Габрово
Казаха ми,че разпределяли децата по райони,дали е вярно не знам.Пък и живеем на центъра

Не е вярно, вземаш откъдето ти е удобно, само трябва да им кажеш откъде искаш, при записването. Ако решиш да смениш пункта пак ги предупреждаваш за да не останеш без храна  Peace.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 18:37 от ivap

# 697
Супер.Благодаря ти много Simple Smile

# 698
малко да уточня.стария д-р Анчев/мир на праха му/,почина преди около 5 години.брат и сестра са Анчевите.като при сестрата по добре да не попадате,ужасна грубиянка е и голяма мърла.д-р Анчев има дъщеря,но тя учи икономика и си няма на идея,че я спрягате за докторица  Mr. Green
а от самия д-р Анчев съм СТРАШНО НЕДОВОЛНА.заради неговите приумици и недовършена работа загубих първото си детенце от двуплодна бременност.само братчето му остана,родиха се недоносени в края на 6месец.нямам думи #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 699
Здравейте габровки,  Hug

издирвам координатите на зъболерарката която работеше в НТС-то на 5тия етаж. Сега се е преместила и съм изключила как й беше името за да й намеря телефоните в интернет. Доколкото знам тя работи и в София, има се за голяма работа, ама май не е много добра.  Grinning За една година ми се разпадна фасетата, която ми сложи.

Съжалявам ако ви спамя темата, но наистина няма към кого да се обърна за помощ.  Hug

# 700
До колкото знам се казваше Веселина Димова и нещо май се занимаваше вече с политика(ГЕрб). Но за координати незнам.

# 701
Ето това излиза като потърся http://www.goldenpages.bg/bg/b/9C7828A8-BA5F-DD11-BA2B-00145E9525E4. Незнам колко е актуално

# 702
Здравейте,  момичета  Simple Smile
Изрових нета, но не можах да открия и затова ви моля за помощ Praynig
Къде е най-близкия медицински център или болница до квартал Бичкиня и има ли там читав педиатър и ЛЛ за да запиша мен и детето, който да не е груб и да не му свидят направления като се наложи? Може и на лични Praynig А ако нещо не дай си Боже, къде се намира Бърза помощ в Габрово?

Освен това, ако можете да препоръчате интернет - в нета четох много лоши отзиви за всички и не мога да се ориентирам, за това моля за съвет и телефон на доставчика.

Също така да попитам има ли детски магазин като този в центъра "За добри деца" пак в Бичкиня или някъде наблизо до квартала?

Съжалявам, ако съм досадила, но нищо не ми излиза като търся в нета  Sad или аз не търся правилно  Sad

# 703
За Бичкиня, най-близо според мен е Първа поликлиника ( до стадион Христо Ботев, на кръстовището за пътя за тунела), лекар не мога да препоръчам. Аз самата съм била при Елена Борисова като малка и буквално ми спаси живота.

Друг вариант е д-р Църова, която се намира на ул. Йосиф Соколски (близо до баира за ТОХ-а)

Моят личен лекар е Цветан Спасов, способен лекар е, но не е от най-милите и отзивчивите.

Спешният център, където има лекар е до стоматологията ( Срещу начално училище Васил Левски, на центъра) иначе Бърза помощ е в болницата - не знам как да ти обясня пътя до там. Ако недай си боже се наложи, по-добре първо в Спешния център, защото в болницата връщат хора, ако преценят, чене са чак толкова спешни Sad

Моя интернет е от Уникс и съм доволна.

За магазин обаче не знам Sad

# 704
Много благодаря  за отговора bouquet  bouquet  bouquet
А случайно да ми препоръчате таксиметрова компания, която не е скъпа и колите не са малки-т.е да може в багажника да се събира детска количка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт