Добре дошли в Габрово!

• 115 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Ами той получи конструктор от големи парчета, пиано и ей това http://www.hapetoys.com/p/totally-amazing/spring-a-ling, понеже нямаше в магазина другите красоти http://www.hapetoys.com/pl/totally-amazing-аз съм фен на креативните играчки  Wink Ако имате финанси може и триколка, кола с педали и прочие...

# 721
Много е готино това. Голямо мислене ще е.Пък и като вляза в магазина за добри деца,повечето играчки ми се струват супер изкривени. Едни казват,че е хубаво образователни играчки за развиване на ума...Е,за триколка...като увеличат майчинството Grinning

# 722
Здравейте  Hug
Някой може ли да ми препоръча добър дърводелец/фирма за изработка на мебел от масив  Hug

# 723
Здравейте  Hug
Някой може ли да ми препоръча добър дърводелец/фирма за изработка на мебел от масив  Hug
ето няколко фирми с които работя:
http://lux-mebeli.com/
Крис мебел ЕООД
МБ КОМЕРС ЕООД

# 724
Здравейте, имам малко нужда от помощ  Praynig някъде прочетох, че в Габрово на търговската улица срещу Булбанк имало якета на Монклер. Питането ми е дали още има да не се окаже стара информация. Ще се радвам да помогнете с малко инфо

# 725
  • Габрово
Здравейте, имам малко нужда от помощ  Praynig някъде прочетох, че в Габрово на търговската улица срещу Булбанк имало якета на Монклер. Питането ми е дали още има да не се окаже стара информация. Ще се радвам да помогнете с малко инфо

Мога днес да мина да попитам ... дано не забравя.

# 726
Здравейте  Hug
ето няколко фирми с които работя:
http://lux-mebeli.com/
Крис мебел ЕООД
МБ КОМЕРС ЕООД
Много, много ти благодаря! Hug

# 727
  • Sevlievo
Здравейте.Някой знае ли нещо за Д-р Валя Друмева,ортодонт от Габрово.Благодаря.

# 728
Здравейте мами,

за всички, които се интересуват ще има месечна  среща за  бъдещи и настоящи родители на 17.11.2013г. от 11:00 часа в сградата на ИМКА, гост ще бъде д-р Пашова.

хубава седмица на всички  Simple Smile

# 729
Здравейте от Велико Търново!

Чувам, че имате страхотен немски магазин и даже няколко за преоценени немски стоки.Единият се намирал до стс-ите, а другите били след моста/ каквото и да значи това/ newsm78Въпросите са ми следните:

1.Може ли улиците на магазините, за да ги намерим по-лесно с джипиес.
2.Може ли и работното време. Praynig
Много благодаря!! Hug

# 730
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте мами,

за всички, които се интересуват ще има месечна  среща за  бъдещи и настоящи родители на 17.11.2013г. от 11:00 часа в сградата на ИМКА, гост ще бъде д-р Пашова.

хубава седмица на всички  Simple Smile

А каква е точно темата?

# 731
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте от Велико Търново!

Чувам, че имате страхотен немски магазин и даже няколко за преоценени немски стоки.Единият се намирал до стс-ите, а другите били след моста/ каквото и да значи това/ newsm78Въпросите са ми следните:

1.Може ли улиците на магазините, за да ги намерим по-лесно с джипиес.
2.Може ли и работното време. Praynig
Много благодаря!! Hug

Сещам се за един магазин за немски стоки, в самия център е, в една пресечка близо до ключаря или в следваща. Ако става въпрос за него, лесно ще га намерите.  Необходимо е да вървите по пешеходната зона, а улицата на зоната се казва " Радецка". За друг магазин незнам.

# 732
Мерси.
В единия магазин- този до СТС-ите има дрехи, обувки, а отзад и мебели. Някой,ако се сеща, да пише. И изобщо като гледам какви работи се продават, магазинът е много добър.

# 733
Улицата на немския магазин който знам се казва Петко Каравелов N 6.

# 734
Сега някой ако ми каже и дали работят в събота и сте златни Hug

Общи условия

Активация на акаунт