Тема Незабравима 191

• 26 689
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Тарък не се научи как се следи! Божеееееееееее! Rolling Eyes

# 436
Ама този Тарък все по глупав го правят да вземат мен да проследя аблата по -добре ще го направя от него . ooooh! Изобщо безмислена е неговата походка  ooooh! Все едно е тръгнал на разходка  ooooh!

# 437
  • Русе
aq-11, Bai bradar, bibisita, bob_99, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, ddd_7, dejavue, didi 69, dim_dim, dorital, eliadn, foksi, ina67, ioji, ivva, jaklin, lillis, lizincety, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, mipsy., moni97, moxito, nadejda 76, natalia, nati 75, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, samoti, TONETO, twin4, vai1, valia86, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, Златна рибка (+ 11 Скрит/и) и 59 Гости преглежда(т) тази тема.

# 438
  • Монтана
Ееееее, отпуснаха ни цели 15 мин!Ура!
А.......не е късно още-може и през 5 мин. да започнат!Знае ли човек?... hahaha hahaha hahaha

# 439
  • София
Ей .....ето това е любов пеша вървят един към друг hahaha Joy hahaha...просто ще литнат от страст......Ами този Бату ....поне да се беше изрусил newsm78 и съвсем спокойно да си върви не да се озърта......като престъпник hahaha Joy hahaha

# 440

Тая Мелда си мисля вече че понеже Харун вече не тича след нея а и няма вече никакви обещания и сигурно единствения начин да си мисли че тича след нея е да тръгне с Бату.  hahaha hahaha
А така се чувства прелигирована че и нея търсят. Абе откачалска работа бива бива ама чак в такъв филм  не го очаквах
А само Тарък я следи  hahaha hahaha взеха ни на мезе! Naughty

# 441
Тая Мелда си мисля вече че понеже Харун вече не тича след нея а и няма вече никакви обещания и сигурно единствения начин да си мисли че тича след нея е да тръгне с Бату.  hahaha hahaha
А така се чувства прелигирована че и нея търсят. Абе откачалска работа бива бива ама чак в такъв филм  не го очаквах
Дежаву,аз и още мнооого други неща не очаквах в романтичен сериал,ама нейсе,ще го преживеем някакси Crossing Arms

# 442
Онзи затворник какво ли поиска от Керем  newsm78

# 443
изтървах пак

уур и ферда

Защо ме повика? да не би да се отказваш от спогодбата?
сема: ако остава на мен, нека изгние брат ти по затворите. ако не беше богатият ви зет, щеше ли да ви дойде на акъла за спогодба и да ми се правиш на важна насреща с неговите пари.
ферда: прав бил мъжът ти, че много ти лала устата.
сема: ти коя си...
уур: не сме дошли тук затова.
прощавам на брат ти. искам да говорим за бебето. няма да искаш бащинство и да проявяваш никакви претенции. ето, тук е написано, само подпиши
ферда: вие и двамата се заслужавате един-друг. няма нужда друг да ви наказва.
Аха ето имало и по луди от Гюлерови.
Ако продължават да дават в такава светлина нормалното турско семейство направо се постараха признавам ги

# 444
Г-жо Броненосец,благодаря за преводите!
Тези безкрайни разговори на Харун и Арас с Бату,които не водят до нищо,и накрая пак Бату тържествува,вече са ми ужасно досадни!Е,то бива,бива,ама това и за детски филм не става!
Те затова отсега вдигат шум за "грандиозен"финал,та да изгледаме безумните серии до финала!

newsm10 newsm10 newsm10 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

Мелда върви пеша с "вализата",а Таръкчо припка на 2 метра след нея-поне да и беше предложил транспорт,и пак щеше да узнае целта Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy

# 445
aq-11, Bai bradar, bibisita, bob_99, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, ddd_7, dejavue, didi 69, dim_dim, dorital, eliadn, foksi, ina67, ioji, ivva, jaklin, lillis, lizincety, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, mipsy., moni97, moxito, nadejda 76, natalia, nati 75, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, samoti, TONETO, twin4, vai1, valia86, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, Златна рибка (+ 11 Скрит/и) и 59 Гости преглежда(т) тази тема.
Вени къде ме изгуби?

# 446
  • Монтана
Ей .....ето това е любов пеша вървят един към друг hahaha Joy hahaha...просто ще литнат от страст......Ами този Бату ....поне да се беше изрусил newsm78 и съвсем спокойно да си върви не да се озърта......като престъпник hahaha Joy hahaha
Боб,мила,защо като?Той е повече от престъпник!!!

# 447
  • София
Боб,мила,защо като?Той е повече от престъпник!!!
Майтапя се ....Вай hahaha Joy hahaha

# 448
Хайде сега в къщата на Толга стана убежище на Бату. Те си ги менкат тия къщи като носни кърпички

# 449
  • Варна
Ах, ах, Метин само ако знаеше кой му се е настанил в къщата!  smile3516 Че и мърсуват в спалнята му, гадовете! smile3555 newsm09

Общи условия

Активация на акаунт