Тема Незабравима 191

• 26 564
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте дружина   bouquet Laughing Heart Eyes
Оцеляхме от нощес #Crazy ......и тръстика оправяме днес #CrazyАбе ....супер сме.И серията беше добра.....като изключим смешните моменти hahaha Joy hahaha
Рози ....чудесни гифчета  bouquet
И другата серия ще е добра..........в психо....фантастичен стил.Важното е ,че нашите по-добре вече стоят ,като семейство на екрана и струи обич и любов.
Добър ден и от мен Незабравими! Hug
Да не се потараме с дотук казаните неща! Naughty
Благодарности за преводите, на Г-жа Броненосец!    bouquet Имаше от всичко по малко  Peace
Хубав ден! Heart Eyes

# 571
Здравейте,компания Незабравима!
Г-жо Броненосец,благодаря и за днешните преводи! newsm51 newsm51 newsm51
Пепел от Рози,страхотни гифчета! smile3501 smile3501 smile3501
Вени,подкрепям днешните ти постове-напълно съм съгласна с теб!Както и с поста на Доритал от сутринта!  newsm10 newsm10 newsm10

# 572
Здравейте Незабравими и от мен Hug Hug Hug
Благодаря на Г-жа Броненосец за преводите newsm51 newsm51 newsm51, а за стихчето-страхотен дебют в кръжока на стихоплетците newsm10 smile3521
Пепелче, няма отлепяне от твоите гифчета newsm09  love001  love001  love001

На мен също серията ми хареса-е имаше няколко нелепи, та чак комични ситуации, но сценаристка му работа, какво да се прави ooooh! Laughing Laughing Laughing
Хубаво беше, че Еда най-накрая затвори устата на сестра си за тази прословута сватба, която Мелда и навираше в очите-каза и го-че е била жена на Харун, насила и заради лъжите си Peace
Сцените с Еда, Ямур и Харун, бяха трогателни, а и тези три намигвания-много сладурски... smile3521
До събота пак сме в неведение ooooh!..., но ....малко остана, ще издържим Laughing Laughing Laughing
Хубав следобед на всички Hug Hug Hug

# 573
  • Русе

Еееееее,г-жа Броненосец има магическо кълбо! Grinning

# 574
Здравейте приятели, днес е Велики четвъртък!Четвъртият ден от Страстната седмица наричан още Чистият четвъртък.
На този ден са се случили три от най-важните събития на Христовите страсти - тайната вечеря на Исус с неговите ученици, произнасянето на молитвата в Гетсиманската градина и предателството на Юда.
Според народните обичаи на Велики четвъртък сутринта се боядисват великденските яйца,  замесва се тестото за великденските хлябове, а по традиция се замесват и козунаците.

# 575
  • Стара Загора
Здравейте Незабравими и от мен Hug Hug Hug
Благодаря на Г-жа Броненосец за преводите newsm51 newsm51 newsm51, а за стихчето-страхотен дебют в кръжока на стихоплетците newsm10 smile3521
Пепелче, няма отлепяне от твоите гифчета newsm09  love001  love001  love001

На мен също серията ми хареса-е имаше няколко нелепи, та чак комични ситуации, но сценаристка му работа, какво да се прави ooooh! Laughing Laughing Laughing
Хубаво беше, че Еда най-накрая затвори устата на сестра си за тази прословута сватба, която Мелда и навираше в очите-каза и го-че е била жена на Харун, насила и заради лъжите си Peace
Сцените с Еда, Ямур и Харун, бяха трогателни, а и тези три намигвания-много сладурски... smile3521
До събота пак сме в неведение ooooh!..., но ....малко остана, ще издържим Laughing Laughing Laughing
Хубав следобед на всички Hug Hug Hug

+ 1 Ради, тъкмо щях да благодаря на г-жа Броненосец за преводите и да пиша за намигванията и хоп ... ти си ме изпреварила.Чао от мен, че дългът ме зове!

# 576

+ 1 Ради, тъкмо щях да благодаря на г-жа Броненосец за преводите и да пиша за намигванията и хоп ... ти си ме изпреварила.Чао от мен, че дългът ме зове!
Телепатия, мила, телепатия! Laughing Laughing Laughing

# 577
Телепатия, мила, телепатия! Laughing Laughing Laughing

Ради,подписа е много хубав! Честито!

# 578
Ради, добре дошла!  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 579
  • Русе
Ради, страхотен подпис! smile3508 newsm74

# 580
Сега по филма, първо да благодаря разбира се на г-жа Броненосец. newsm51
Поздравления и за Розичка, много красиви гифчета мило... Hug newsm51
Снощният епизод ми хареса много. Беше наситен с вълнуващи моменти, приятни емоции и разбира се време за разплата. Не липсваха и комичните ситуации, както и пропуските и недоглежданията от страна на сценаристкия екип.Но както обикновено с това сме свикнали, аз лично се забавлявам дори на моменти.
Когато Арас беше на кея през ноща, казвайки, че за първи път в живота предава някого заради майка си.Всъщност си мисля,че имаше впредвид факта, че се е оставил да бъде маша в ръцете на Бату, заплашвайки го с живота на Назан. А,не както се коментираше в темата по-назад, че е замислил план срещу Харун...Но не ми е ясно защо е толкова безсилен?В крайна сметка Бату е сам срещу всички...

# 581
Ради, честит нов подпис!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 582
# 583
  • София
Добър ден  Hug Hug Hug

Е-любов моя...събуди се вече...хайде виж или  ще разочароваме дъщеря ни :обещахме й
Х-добре,ставам...още една минута
Е-яяяяя,хайде,не свърши ли минутата?
Х-тогава половин минута,любима.....сега ще видиш ти  Heart Eyes
Е-спри,недей...
Х-ние никога няма да се разделим

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:25 от reksi

# 584
  • Русе

Един музикален поздрав нали приемате? Party

Общи условия

Активация на акаунт