Тема Незабравима 191

• 26 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Г-жо Броненосец, благодаря за превода! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Отдавна не съм съм чувствала такова удоволствие от диалозите,като от  последния! Харун смаза Мелда, напълно заслужено!ЙЕС!!!  newsm44 И потвърждава убедително любовта си към Еда и Яамур! Party

+1

# 556
Добър ден на всички! Hug Hug Hug
Отново огромно благодаря на г-жа Броненосец за преводите! bowuu bowuu bowuu   bouquet bouquet  bouquet  bouquet  bouquetУдоволствие е за нас да знаем на момента какво се случва.
Пепел от рози страхотни гифчета! Peace  #Crazy #Crazy #Crazy  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetКак  е при вас , че на мен сървара ми разказа играта , повече от час не ме пусна в темата. smile3506 smile3506 smile3506
Хубав ден с много усмивки ви желая. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 12:14 от nadejda 76

# 557
Г-жа Броненосец,блоагодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

Ех,как е натровил Мелда Харун.  newsm68 Тя напълно си го заслужи.

Наде и аз имах проблеми със сървара. Peace

# 558
За серията :Страхотно ми харесаха сцените на Еда и Ямур и Харун , много мило от нейна страна да заведе Ямур в Търговския център.Много добре насметоха аблата и Еда , и Харун ,как се е чувствала особено след думите на  Харун само тя си знае , защото с Еда се държа доста нагло и безцеремонно.

# 559
  • София
Здравейте дружина   bouquet Laughing Heart Eyes
Оцеляхме от нощес #Crazy ......и тръстика оправяме днес #CrazyАбе ....супер сме.И серията беше добра.....като изключим смешните моменти hahaha Joy hahaha
Рози ....чудесни гифчета  bouquet
И другата серия ще е добра..........в психо....фантастичен стил.Важното е ,че нашите по-добре вече стоят ,като семейство на екрана и струи обич и любов.

# 560
# 561
  • Русе
Не само ми хареса сцената пред Мола, харесва ми подходът на Еда към Яамур ,докато й разкрива историята. Всеки друг би я или изопачил, или предал само част от нея.
"Мелда не била забравила и простила изневярата!" Каква изневяра, какви 5 лева?!Би трябвало точно тя да моли за прошка, за всичките си лъжи !Но тя не е способна на това, затова я виждам в Измир или другаде, далеч от Истанбул и семейството й.
Пак не мога да разбера Арас - така хубаво беше стиснал за гушата Бату! Да го беше довършил! Кой щеше да му отмъщава,ако го беше направил? Главорезите на Бату ли? Когато шефа го няма, няма и кой да им плати мократа поръчка.Така мисля.

# 562
  • София
Харун се обажда в полицията, казва, че е свързано с бату

бату: правя всичко за твоето щастие.
едже: ако искаш да съм щастлива, искам да се предадеш в полицията. това е единственият начин, ето, аз плащам за грешките си.
към арас: а ти защо си в тази мръсна игра? какво ще спечелиш? еда ще те заобича ли? готов ли си да паднеш толкова ниско, да стъпчеш себеуважението си? дори и моята съдба ли не ти е за урок?
Г-жо Броненосец....супер сте .По честичко се отбивайте при нас не само да превеждате или да ни давате инфо за сериала....и стихчета пишете....тамън сте си за при нас.  bouquet Laughing Heart Eyes

Такаааа...цитирам думите на Едже......и и казвам браво ,аферим .Осъзна се момичето и оцени деянията си.Разбра ,каква болка е причинила и иска с.....цената на живота си да изкупи греховете си.
И не е ли нарочно поднесено от сценаристите.в една серия......постъпката на Едже,която до болка ....обича Харун....и другата Мелда ,която също го иска за себе си,но се изтъркаля в леглото ,като най-голямата мръсница с най-големият му враг .Коя е в по изгодна позиция.......
Коя сега ....тотално сгреши и обезумя.Браво Едже.....да осъзнаеш грешките си....и да пожелаеш прошка и смирение и да загърбиш лошото минало....това е верният път...Отвори си външната врата на рая  hahaha hahaha hahahaА Мелда-да върви по дяволите.......дали знае че и приготвят специален казан hahaha Joy hahaha....до този на Бату Twisted Evil

Аз нали все доброто търся........ smile3530 smile3528 smile3520 smile3529има го ,има го .....не е изчезнало ....като динозаврите newsm78

# 563
  • Русе

"...Братче или сестриче...Само едно ли?" smile3508 newsm44

# 564
  • София

Момичета......хайде на кафе ,силно и ароматно  chef Laughing  chef.Има ме нужда  bouquet Laughing

# 565
# 566
  • Русе

Нали можете да понесете още веднъж мокър Серхан? Grinning

# 567
  • Русе

Нашата кукличка само така се спира! hahaha

# 568
Здравейте мила компания  Hug
Още малко остава и ще мога да си хортувам с вас на воля и спокойствие.Серията снощи ми хареса...но края ме смути.Горкото дете  ooooh! И колата....какво ли е станало  Thinking
Благодарности на Г-жа Броненосец за преводите   bouquet

Пожелавам ви усмихнат ден   bouquet

# 569
Не само ми хареса сцената пред Мола, харесва ми подходът на Еда към Яамур ,докато й разкрива историята. Всеки друг би я или изопачил, или предал само част от нея.
"Мелда не била забравила и простила изневярата!" Каква изневяра, какви 5 лева?!Би трябвало точно тя да моли за прошка, за всичките си лъжи !Но тя не е способна на това, затова я виждам в Измир или другаде, далеч от Истанбул и семейството й.
Пак не мога да разбера Арас - така хубаво беше стиснал за гушата Бату! Да го беше довършил! Кой щеше да му отмъщава,ако го беше направил? Главорезите на Бату ли? Когато шефа го няма, няма и кой да им плати мократа поръчка.Така мисля.
Може би най-после по примера на Еда всички ще спрат да лъжат или да извъртат истината, както им харесва. Надявам се да започнат да се разплитат всички лъжи и манипулации /нали все пак наближава края на сериала/.

Общи условия

Активация на акаунт