Тема Незабравима 191

• 26 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Единственото хубаво в развитието на сериала е,че Еда и Харун вече разговарят,и се държат като истинско семейство!Дано обратите,за които се говореше в инфото на г-жа Броненосец,не се отнасят вече до тях,а до други герои.
Хареса ми отношението майка-дъщеря в тази нелека ситуация,както и,че Еда каза истината на майка си за Мелда.
Ферда се държа достойно-този Уур напълно си заслужава жената.
Мелда ми е абсолютно необяснима-толкова да падне.А сцената с Бату в леглото-......Отредили са й пълно унижение.
Горкият Керем-дано го извадят от затвора,преди да са го забъркали в нещо.
Таръкчо,и той побеля,горкия,в този сериал,и за жалост-оглупя...
Хару,и той бая нерви хаби-изпостеля,побеля-Бату направо му видя сметката, повече от Еда
А за кашона,сега преди лягане,изобщо не желая да мисля-горкото Ямурче!
За Еджето ми стана жал,че се жертва заради брат си,но Арасчо ще я спаси,за жалост,сигурно ще спаси и двамата.

# 541
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
Айде ново попълнение към поетичната гилдия...в стил сатира! Развесели ме искрено!  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Прибавям отново и благодарностите за преводите!

# 542
ако наистина са поставили главата на коня...гледали са кръстника...но бату е един смешник..а сценаристите му придават тази роля..на бандит.........за мен наи добре му отиваше ролята на клоун..справи се добре и му отива..

# 543
Мелда се прибира вкъщи, Тюркян чисти червена леща 

Т: Къде беше досега? И от Еда изчезна внезапно. Не ти казах ли, че не искам неприятности.
М:Какво стана? Нещо лошо ли се случи?
Т:Какво още да стане? На рождения ден на племенничката си не беше до сестра си.
М: Бъди сигурна, че сестра ми не се разстроила, майко.
Т: Какво ви става пак? Какво става, Мелда? Колко хубаво си бяхте разрешили проблемите. Като две сестри бяхте рамо до рамо, ръка за ръка.
М: Не е ли това странното, майко? Да продължаваме да живеем заедно все едно нищо не е било? Ние, две сестри, се опитвахме да отмъкнем един мъж една от друга. Наранихме се. Плюхме в лицата си. И то пред очите на баща ни. Горкият, заради нас лежа в затвора. На въпросите на кого от внуците си можеш да отговориш, а? Да бъдем "не знам, не чух, не видях" ще разреши ли проблемите ни? Ще изчезнат ли така?
Т: Виж, каквото и да става, вие сте сестри! Не можете ли да отворите нова страница? А и толкова много години са минали...
М: Някои истини се забиват в сърцето на човек и с всяко вдишване напомнят за себе си.

# 544
Добро утро!Желая ви весел и усмихнат ден!

Благодаря на г-жа Броненосец за превода.  love001 newsm51 newsm51 newsm51
За серията снощи какво да кажа?Имаше и хубави моменти като разговорите между Еда и Ямур,Еда иТюркян и най вече Харун и Еда,изкефихсе на 100% на разговора междуЕда и Мелда и шамара който Еда зашлеви на Мелда,пълното унижение на Мелда след думите на Харун.Но отново имаше толкова комични моменти като следенето на Мелда от Тарък и най-вече чукането по вратата на Харун знаейки,че вътре е Бату.На Еда може да разбива врати ,а сега чакаше Бату да му отвори и да го покани.Харесаха ми думите на Едже към Арас и надявам се след хвърлянето на снимките на Еда това да означава,че се отказва от Еда.

# 545
Добро утро и усмихнат ден!

Г-жо Броненосец,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 546
# 547
# 548
  • Русе
Добро утро, незабравимо семейство!
Спокоен четвъртък и хубаво настроение ви желая! smile3525
Г-жо Броненосец, благодаря за преводите и за стихотворната хрумка! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Пепел от рози, цяла нощ не си спала, за да направиш 2 страхотни гифчета?! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtlovesКато прибавя и подписа ти, чак не знам на кое да се спра! Grinning

# 549
Добро утро,Незабравими! Hug

Благодаря на Г-жа Броненосец за преводите newsm51 newsm51 newsm51

Розичке,стахотни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51

Поздравления за вчерашните стихчета на Г-жа Броненосец,Боб,Кесара,Дани
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

За серията снощи какво да кажа?Имаше и хубави моменти като разговорите между Еда и Ямур,Еда иТюркян и най вече Харун и Еда,изкефихсе на 100% на разговора междуЕда и Мелда и шамара който Еда зашлеви на Мелда,пълното унижение на Мелда след думите на Харун.Но отново имаше толкова комични моменти като следенето на Мелда от Тарък и най-вече чукането по вратата на Харун знаейки,че вътре е Бату.На Еда може да разбива врати ,а сега чакаше Бату да му отвори и да го покани.Харесаха ми думите на Едже към Арас и надявам се след хвърлянето на снимките на Еда това да означава,че се отказва от Еда.

newsm10 newsm10 newsm10

# 550
Добро утро,Незабравими! Hug

Благодаря на Г-жа Броненосец за преводите newsm51 newsm51 newsm51

Розичке,стахотни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51

Поздравления за вчерашните стихчета на Г-жа Броненосец,Боб,Кесара,Дани
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

newsm10 newsm10 newsm10
Добро утро незабравимки за да не спамя подкрепям този пост .Пожелавам ви един прекрасен слънчев пролетен ден и много много настроение. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551
Харун и Мелинда

Харун:Избягал е безчестникът!
Коя си ти? Осъзнаваш ли в какво се превърна? Държиш се като евтина к*рва!
М: Не говори така..
Х: Мълчи!
Превърна се в маша на онзи човек. Всякак те използва, не разбираш ли? Нямаш ли капка гордост? До там стигна да живееш от лъжата, от злото. Пукната пара не струваш! Но кажи на онзи подлец, че рано или късно ще го хвана!
И ти...само не си помисляй отново да се доближиш до дъщеря ми, до семейството ми! Позор! Изгний си в живота, който и 5 пари не струва! Стой далече, да не ни омърсиш!

Ямур и Еда в кафенето

Я: Защо след като двамата се обичахте, татко се ожени за леля?
Еда: За да не страда никой, но се се получи. Татко ти стана много нещастен, и аз бях нещастна.После татко ти се принуди да прекрати брака си. Ние намерихме истинското щастие един в друг. Аз, ти и татко ти.
Я: Ако и вие се разделите?
Еда: Не! Ние ще се обичаме винаги. Никога няма да се разделим. Защото аз много обичам татко ти, едничката ми! Не бих могла да живея без него.
Я: Нали сте се разделили след като съм се родила, ако сега пак...
Е: Това може би беше период, през който трябваше да преминем. Много тъжен и болезнен. Време, което ни помогна да разберем любовта си. Няма да се повтори, ангелчето ми. И аз, и баща ти вече го разбрахме - ние не можем да сме разделени.
Я: Наистина ли?
Е: Татко ти ще дойде да ни вземе. Ако искаш, може и него да питаш.

Я: Татенце!
Е: Привет!
Х: Хайде, скачай в колата!

Х:Колко хубаво щеше да е, ако сега валеше дъжд...
Е: ...и  ти да ми окаляш полите...
Х: ...после да ме погледнеш гневно-гневно с най-красивите очи на света ...и аз отново да се влюбя в теб
Е: ...и никога да не се разделяме
Х: Ние никога няма да се разделим, любов моя!

# 552
  • Русе
Г-жо Броненосец, благодаря за превода! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Отдавна не съм съм чувствала такова удоволствие от диалозите,като от  последния! Харун смаза Мелда, напълно заслужено!ЙЕС!!!  newsm44 И потвърждава убедително любовта си към Еда и Яамур! Party

# 553
Г-жо Броненосец безкрайни благодарности  newsm51 txtloves newsm51 txtloves newsm51

Еее....бат Харун направо и видя сметката на аблата. HugНяма как при тези думи Мелда да не капитулирала . Peace Срината смазана и напълно сама . Naughty Чувството сигурно е ужастно. Thinking

# 554
Добро утро!
Благодаря на г-жа Броненосец за преводите!   bouquet    bouquet    bouquet
На мен снощи серията ми хареса, защото нямаше ужасни моменти, като изключиме писъка на Ямур.
Удовлетворена съм от падението на Мелда. Еда я започна с шамара, а Харун я довърши с думи по остри от бръснач.

Т: Виж, каквото и да става, вие сте сестри! Не можете ли да отворите нова страница? А и толкова много години са минали...
М: Някои истини се забиват в сърцето на човек и с всяко вдишване напомнят за себе си.

Излезе на повърхността истинската същност на Мелда. В 1 сезон, когато се роди Ямур, Мелда беше казала на Ниса "изневярата не може да се прости, помниш цял живот". Каквото и да е направила през тези 4 години, както и да е подкрепяла Еда, Мелда никога не е простила и няма да прости на Еда, че открадна любимия и, а на Харун, че предпочете сестра и пред нея.

Желая ви хубав и слънчев ден с повече усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт