Тема Незабравима 191

• 26 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
E т'ва беше голяма простотия!
Харун вместо да влезе неочаквано и да хване Бату,чука на вратата и чака да му отворят...
ooooh! ooooh! ooooh!
Човекът е възпитан- първо чука, после ако му отворят- влиза! smile3555

Бату.....Харун съм ...не чуваш ли ме....чукам
Вратата отвори ....не искам да я чупя
Ако зает си и не можеш точно в този миг
Мелда да я отвори......бързам
Тарък я проследи....и ви открих
Не мога да ви чакам ....до зори
Шашкънино .....излез ме покани....
 hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Боб,велика си! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
+1 Абсолютно велика - разсмиваш ме посред нощ за ужас на околните!  hahaha hahaha

# 496
  • София
lв кашона е главата на коня...Мале тия ще ни подлудят...
Да ......Големината на кашона точна  ще я побере.Това дете.......какви ли сънища сънува #Crazy newsm78 #Crazy

# 497
  • Монтана
Само остана един въпрос у мен!!!Нямат ли в тази държава Служба за закрила на детето!!!!!!?????? ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #CrazyКъде спят тези хора,та позволяват да се случи всичко това на едно дете-отвличаха го като бебе,после пак,заплашваха го с пистолет,викаха срещу него и го тероризираха по всякакъв начин!!!Това не стигаше,та го лъгаха по най-безобразен начин кой састо се сети,сега сигурно нещо супер гадно ще види....Какво още???Тези сценаристи определено не са нормални!Но поне едно нещо е неоспоримо!Малката актриса е просто нешлифован,естествен диамант,с когото психопатите играят перфектно извратените си сценарии....
Браво на нея,както и на нашите любимци-Серхан и Йозлем!Те отнесоха целия сериал на гърба си! newsm03 newsm03 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 498
  • София
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
Айде ново попълнение към поетичната гилдия...в стил сатира! Развесели ме искрено!  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 499
E т'ва беше голяма простотия!
Харун вместо да влезе неочаквано и да хване Бату,чука на вратата и чака да му отворят...
ooooh! ooooh! ooooh!
Човекът е възпитан- първо чука, после ако му отворят- влиза! smile3555

Бату.....Харун съм ...не чуваш ли ме....чукам
Вратата отвори ....не искам да я чупя
Ако зает си и не можеш точно в този миг
Мелда да я отвори......бързам
Тарък я проследи....и ви открих
Не мога да ви чакам ....до зори
Шашкънино .....излез ме покани....
 hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Боб,велика си! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
+1
Боб, кога успя и да гледаш и да напишеш това страхотно  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51стихче

# 500
лека и от мен момичета Hug
спокойна нощ!

# 501
Само остана един въпрос у мен!!!Нямат ли в тази държава Служба за закрила на детето!!!!!!?????? ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #CrazyКъде спят тези хора,та позволяват да се случи всичко това на едно дете-отвличаха го като бебе,после пак,заплашваха го с пистолет,викаха срещу него и го тероризираха по всякакъв начин!!!Това не стигаше,та го лъгаха по най-безобразен начин кой састо се сети,сега сигурно нещо супер гадно ще види....Какво още???Тези сценаристи определено не са нормални!Но поне едно нещо е неоспоримо!Малката актриса е просто нешлифован,естествен диамант,с когото психопатите играят перфектно извратените си сценарии....
Браво на нея,както и на нашите любимци-Серхан и Йозлем!Те отнесоха целия сериал на гърба си! newsm03 newsm03 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
+1 smile3501 smile3501 newsm10
Лека нощ дами! 1countingsheep  sleepuu

# 502
  • Монтана
lв кашона е главата на коня...Мале тия ще ни подлудят...
Точно същото си го мислех,но не посмях да го напиша-ТВЪРДЕ ИЗВРАТЕНО МИ СЕ СТОРИ!Но от тези всичко очакваме,нали? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 503
  • Русе
Целият актьорски състав е добър! Сценаристите са скапаняци! newsm53

# 504
+1

# 505
Лека нощ,момичета! Hug Hug Hug

# 506
  • Монтана
Лека нощ,Ир !Лека нощ на всички!Беше ми безкрайно приятно! Hug Hug Hug Hug

# 507
  • Русе
Фокси,Ир, лека и спокойна нощ!  bouquet  bouquet

# 508
Коза ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете.
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
bowuu
Г-жа Броненосец, благодаря за превода.
Интересно кога Бату отряза главата на коня?
Харун по-добре насмете Менделинка. Срина я.
Еда не успя да й свие сърмите, но за сметка на това успя да успокои Яамур.... и то сама.
Освен тия неща, другото беше пълнеж, а и много разговори по телефона.
Тия хора не знаят ли за вредата на мобилните? newsm78

# 509
Момичета лека и спокойна нощ . HugДо след няколко часа за сутрешното ни кафе. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт