Тема Незабравима 191

• 26 650
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Защо си мисля, че Едже не е успяла с плана...И ще се събудят на скалата, до прибоя...И ние пак като канарчета наредени на клона до следващия път  ...
Най-вероятно Арас ги е спасил  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Той трябва да е прелетял за да ги спаси... newsm78
Веднъж Харун ''летя ''до Ава , сега е ред на Арас. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А, на Бату не му ли конфискуваха минибуса..От къде човек във финансова несъстоятелност намира средства за коли и букети...Че и самостоятелна къща е наел...
Тези сценаристи не се научиха значи...

# 511
  • Монтана
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
И вие сте велика! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525Благодаря за преводите! Hug Hug Hug Hug

# 512
  • Монтана
Защо си мисля, че Едже не е успяла с плана...И ще се събудят на скалата, до прибоя...И ние пак като канарчета наредени на клона до следващия път  ...
smile3521 smile3521 smile3521 Така, така! И вместо една, за следващия епизод имаме две изненади - Арас като Супер Арас спира колата на ръба на урвата, и откритието на Ямурчето от кашона....сега дерзайте фенове до следваща сряда....добре, че все финала наближава!  smile3508
Бобо,спри!Ще се изпусна вече от смях посред нощите.... Joy Joy Joy newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 513
  • Русе
Епизода ми хареса! Мелда бе поставена на място и от Еда, и от Харун, а малката й дращеше очите! Тюркян също разбра за Мелда и Бату, и че той е Кенан!
Ферда се държа достойно!
Само не разбрах историята с Керем, какъв беше този телефон...на бележката. За какво го зарибяваше оня.

# 514
Лека нощ дами smile3524

# 515
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
Поздравления,право в десятката!  bouquet  bouquet  bouquet

# 516
  • Русе

Bai bradar, bibisita, BoBoYana, bob_99, BuBuLe4ka-Kle4ka, ceci_buba, cvetka79, danidorina, ddd_7, dejavue, Denitoo, didi 69, dim_dim, dorital, eliadn, foksi, ina67, ioji, iva_0210, ivva, jvarbanova, lilana 60, lizincety, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, marmalon, maryes, moni97, moxito, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pkutieva, r0z0wka, samoti, sonq2612, TONETO, vai1, valdes60, valia86, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, диди88, Златна рибка (+ 12 Скрит/и) и 83 Гости

Ехааа! Ние пак си се роим! Grinning

# 517
  • София
Веднъж Харун ''летя ''до Ава , сега е ред на Арас. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А, на Бату не му ли конфискуваха минибуса..От къде човек във финансово несъстоятелност намира средства за коли и букети...Че и самостоятелна къща е наел...
И аз много се веселих на това - Бату има гараж с около 50-60 коли и около 10 къщи за явки.... Сещам се за един стар виц дето един от Изтока се хвали, че баща му е цар и има гараж със сто...камили....та и наш Бату е цар  hahaha Joy hahaha

# 518
Някъде качена ли е вече серията? Изтървах финала ooooh!

# 519
  • Монтана
lв кашона е главата на коня...Мале тия ще ни подлудят...
Еее, златна рибке, едва ли чак до там са отишли сценаристите...То верно вече сме в жанра ужаси, но такова посегателство върху детската психика... ooooh! ooooh!
А, и от къде изпращача на колета е сигурен,че точно Ямур ще го отвори? newsm78
Като на филм,Мокси!И то в нашия с нашите симпатяги-психопати и недоразумения сценаристи!Тук никъде няма логика!Нето нормални ,логични отговори.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 520
  • София
Коза Ностра ряпа да яде,
конска глава в кашон
е там подарък за дете
Каква е тази вендета,
Еда, да ти имам късмета
Айде ново попълнение към поетичната гилдия...в стил сатира! Развесели ме искрено!  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

newsm10 smile3521 smile3501

# 521
  • Русе
Поздравления за новото поетично попълнение - г-жа Броненосец! "АВА" е магнит! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ, компания! До утре!

# 522
  • София
Някъде качена ли е вече серията? Изтървах финала ooooh!
http://www.ddizi.com/izle/26730/Unutulmaz-80.-Bolum.htm

# 523
Лека нощ на лягащите и спокойни сънища Hug

# 524
  • София
А, на Бату не му ли конфискуваха минибуса..От къде човек във финансова несъстоятелност намира средства за коли и букети...Че и самостоятелна къща е наел...

Аааааа Мокси......наемен клоун е .Добри пари си изкарва hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт