Тема Незабравима 191

• 26 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Русе
Точно това щях да пиша и аз ! newsm10 newsm10 newsm10

# 332
Аз нали съм късметлийка ,имам проблеми с нета  newsm78
Имаш 30 мин да решиш проблема с Нета!Само дишай...
Кесарче дано да ти се оправи проблема с нета за филма

# 333
Незнам защо си мисля, че Бату не мъжете/ Харун и Арас/ ще го ликвидират , а Ниса и Едже и ако се съюзят тъжна му майка на Бату. Гледах серията в която Ниса видя Бату с Мелда да се целуват и после
...  Не си поплюва девойката. Та в този ред на мисли тя може да провали живота на Бату и Мелда също както  те на Харун и Еда. Ниса няма да му даде развод. Харун ще разбере от Ниса ,че Мелда и преди това е била с Бату. Ей ти конфликт и от тук може да изкочи зайчето, да се разкрие цялата истина за Мелда.
newsm10 smile3521 newsm10
Ниса  е в пълното си право да го ликвидира.Той и навреди и в личен и в семеен план.Отличен кандидат е ...... да бъде неговият палач.Е ....поне така  си мисля.Но какво ще стане......ще видим. newsm09 smile3506 newsm09
Аз смятам,че Ниса доста изстрада и затова не бих искала тя да е палача на Бату защото след това може да влезе в затвора.Жал ми е за нея.Исками се да има друг шанс за щастие,а не да се погуби по този начин.
Тя може психически да го ликвидира, а не физически. Физическата смърт не е наказание.
А не е нужно да си цапа ръцете с кръв. Спомни си Еда на гроба на детето си.

# 334
  • София

Хубавелко.....се е разпоредил......днес по-малко реклами ......да го прекъсват hahaha Joy hahaha

# 335
  • Варна
Е как ? Нещо се сбацва online tv-to и спира  newsm78

# 336
  • Варна
От твоята уста в божиите уши  Laughing Laughing Laughing Laughing , че днес ще супер серийка , Мелдинка ще яде бой, може да има "либоф" hahaha hahaha hahaha hahaha

# 337
Добър вечер Незабравими фенове  Hug Hug Hug

Днеска е паднала бомба тука като че ли.

# 338
  • Русе
Е как ? Нещо се сбацва online tv-to и спира  newsm78
Кликвай с мишката в/у картината.Или смени с друг сайт.Пробвай!

# 339
  • Варна

О Стефи , добра да е

# 340
  • Русе

Много от постоянните присъстващи ги няма! Но ти си тук, това ме радва! Hug Hug Hug

# 341
От твоята уста в божиите уши  Laughing Laughing Laughing Laughing , че днес ще супер серийка , Мелдинка ще яде бой, може да има "либоф" hahaha hahaha hahaha hahaha
Менделинка ще яде бой hahaha hahahaможе да има "любоф"-дай боже,златна ти устица Praynig

# 342

Още 20 минути има, Дежавю Hug, ще се понапълни балкона.

# 343
  • София
Незнам защо си мисля, че Бату не мъжете/ Харун и Арас/ ще го ликвидират , а Ниса и Едже и ако се съюзят тъжна му майка на Бату. Гледах серията в която Ниса видя Бату с Мелда да се целуват и после
...  Не си поплюва девойката. Та в този ред на мисли тя може да провали живота на Бату и Мелда също както  те на Харун и Еда. Ниса няма да му даде развод. Харун ще разбере от Ниса ,че Мелда и преди това е била с Бату. Ей ти конфликт и от тук може да изкочи зайчето, да се разкрие цялата истина за Мелда.
newsm10 smile3521 newsm10
Ниса  е в пълното си право да го ликвидира.Той и навреди и в личен и в семеен план.Отличен кандидат е ...... да бъде неговият палач.Е ....поне така  си мисля.Но какво ще стане......ще видим. newsm09 smile3506 newsm09
Аз смятам,че Ниса доста изстрада и затова не бих искала тя да е палача на Бату защото след това може да влезе в затвора.Жал ми е за нея.Исками се да има друг шанс за щастие,а не да се погуби по този начин.
Тя може психически да го ликвидира, а не физически. Физическата смърт не е наказание.
А не е нужно да си цапа ръцете с кръв. Спомни си Еда на гроба на детето си.
Като му излязят на яве всичките ....грехове на Бату.......никой няма да иска да съди.....ликвидатора.Деянието.......ще мине в графа .....самозащита при пореден опит за убийство Thinking Crossing Arms Thinking

# 344
  • Варна
Менделинка ще яде бой hahaha hahahaможе да има "любоф"-дай боже,златна ти устица Praynig
най малкото на щастливи семейни мигове ще се нагледаме  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 Аз вече се подгрях  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт