Тема Незабравима 191

• 26 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, не знам какво да кажа. Страхотни сте!

# 721
  • Монтана
Момичета, не знам какво да кажа. Страхотни сте!
И аз така мисля-всички дами,присъстващи и пишещи във форума са невероятни....и ....палави!Хареса ми "обвинението" на Ир!Какво да се прави-когато става дума за супер Серхо ставаме ... палави!.....Разумно палави! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 722
  • Монтана
Дами. ще си хапнем домашен козунак
Мария от обяд е запретнала ръкави! Blush
Благодаря на Мария-струвало си е труда!Чак тук,в Монтана усещам аромата му!Благодаря от сърце,Ир!Да си жива и здрава,все такива да ги приготвяш! Hug Hug Hug coolcool coolcool coolcool coolcool

# 723
  • Русе
Дами. ще си хапнем домашен козунак
Мария от обяд е запретнала ръкави! Blush
Благодаря на Мария-струвало си е труда!Чак тук,в Монтана усещам аромата му!Благодаря от сърце,Ир!Да си жива и здрава,все такива да ги приготвяш! Hug Hug Hug coolcool coolcool coolcool coolcool
Браво на Мария! Пъргавелка! smile3501 smile3501 smile3501
Ееее, нищичко не ни пуснаха днес! Поне малко снимки да имаше?! newsm12

# 724
  • Русе
Момичета, местя ви нова тема, да ви е под ръка!
Лека нощ от мен! До утре, по някое време! smile3524

# 725
Момичета, местя ви нова тема, да ви е под ръка!
Лека нощ от мен! До утре, по някое време! smile3524
Лека, Вени!  bouquet

# 726
  • София
Браво на Мария! Пъргавелка! smile3501 smile3501 smile3501
Ееее, нищичко не ни пуснаха днес! Поне малко снимки да имаше?! newsm12
Те като не пуснаха нищо,аз ще пусна  smile3503 smile3503

# 727
Рекси,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51страхотни гифчета!

# 728
Рекси благодаря ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вени лека и спокойна нощ. Hug

# 729
  • Монтана
Дами,лека нощ и от мен!До утре !Весели празници! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 730
  • Монтана
Рекси,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51страхотни гифчета!
+1 Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3501 smile3501 smile3501

# 731
Дами,лека нощ и от мен!До утре !Весели празници! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ Hug

# 732
Рекси, невероятни гифчета! smile3501 newsm10 newsm51  love001 newsm74

# 733
Мелда напуска дома си, Еда влита с шамари

Тюркян: Къде отиваш?
М: Ако сутринта ме беше изслушала, щеше да разбереш, но ти пак предпочете другите си деца / на закуската Мелда тръгна да казва нещо, но Тюркян говореше за Керем и колко много помагал Харун, после Ферда получи обаждане от Уур и думите на Мелда увиснаха във въздуха/
Т: Решена си да си идеш от вкъщи, значи..
М: Така всички ще бъдат по-щастливи, майко. Моето присъствие тук създава напрежение.
Т: Никого не можах да опазя, никого...
Е: Какво става?
Как може да направиш това? Как може да сториш такова зло на Ямур? Толкова ли си безсърдечна? Толкова ли не се обади съвестта ти, че срина света на едно малко дете? Как можа да жертваш детето ми заради болните си амбиции?
М: Не беше ли ти тази, която с е оплакваше от лъжите? Тази снимка не е ли истината? Как може да не я зачиташ?
Е: Зачитам я, нищо не отричам. Но ти поиска да ни сринеш, не успя. Загуби. Като последна възможност използва дъщеря ми и то прегазвайки чувствата, невинното сърце на едно малко дете, на племенницата си...Какъв човек си ти? Как може да бъдеш толкова брутална?
Т: Какво ви става пак? Стига вече!
Е: Показала на Ямур снимката, майко!
Т: Каква снимка? Кажи, дъще, каква снимка?
Е: Ето!
М: Нали нищо не отричаше? Не можеш да го кажеш дори. Както не можа да отговориш на въпроса на Ямур, така мълчиш и сега. Защото истината пари на устните ти. От мен го чуй тогава: бащата на детето ти беше женен за сестра ти - за мен!
Е: Ти подмами Харун. Заради лъжата, която каза, се ожени за теб. И аз като последна глупачка те съжалявах и насила го накарах да се ожени за теб.
Знаеш ли, още не съм му казала истината. Ако исках, щях да му кажа, но не го направих.
М: Защото мислиш за мен, така ли? Като много мислиш за мен, за това ли ми го отне тогава?
Т: Стига! Млъкнете и двете! Това е домът на баща ви! От уважение към него млъкнете поне!
Е: Навреди на дъщеря ми, майко! Провали най-щастливия и ден. Натъжи дъщеря ми на първия и Р.Д. заедно с мама и татко. Като крадец открадна щастието на детето ми.
Нали направи това на дъщеря ми, никога няма да ти простя!
М: От никого не искам прошка аз! От теб пък съвсем!

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 00:40 от Г-жа Броненосец

# 734
Г-жа Броненосец за теб!

Общи условия

Активация на акаунт