Февруарки09

• 40 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви момичета,за поздравите тук и във фейса.Бъдете здрави и щастливи!

# 601
  • София
Честит Рожден Ден на Влади!
За мен времето просто лети.. не усетих кога мина една година...
Жив и здрав да е и усмивката винаги да е на лицето му!

# 602
Мими, макар и с огромно закъснение, да ти е жив и здрав малкият мъж, само щастие и радост да ти носи.

На мен също ми е адски криво, че никой вече не пише тук. В тази връзка няколко пъти се пробвах да напиша някакви неща, но нищо не се получи.
Явно споделянето ще го оставим за срещите f2f Simple Smile

# 603
Момичета,ако ви е по-комфортно тук-пишете.Едва ли някой вече си спомня за трагедията и атаките след 6-7месеца,че да ни следи,а и не сме престъпници  Peace
Срещата ни мина супер,имах нужда да се пооткъсна от сивото ежедневие.
Еличка,стриптийза се отлага,остава петъчна кръчма,да не си помислиш,че не бих ти се обадила,ако има шанс да поизплакнем окото Wink

# 604
  • Пловдив
даааааааа,срещата ни беше много разтоварваща.бяхме аз,радка,дани и ели.

ние сме добре-малката ходи на ясла,аз мързелувам качествено.оглеждам се и се ослушвам за някакви оферти за 24.25 и 26 декември.иска ми се тази година да избегнем данданията по празниците.само дано да не надуят цените много,че като ги знам как се възползват

аз също мисля,че вече никой не наднича тук и можем да си отпуснем душите и да си пишем............както преди

# 605
  • София
Ееее, пловдивчанкии, ще дойдете и вие на нашата - колко е хубаво да си се виждаме редовно Simple Smile
Но да ви кажа, и ние не сме ходили на стрийптийз... А може би трябва  Mr. Green

Аз да си кажа, пак нещо ме тресна сачмата, пак му открих кусури на моя мъж.. и отново са свързани със секса и въобще връзката ни.
За мен не е нормално мъж, който няма 30 да използва изрази "На възраст сме вече", "От годините е" и т.н. във връзка с това, че не му се излиза и не му се забавлява... Изкопчих, че все пак не е привлечен от мен, но да не съм си помислела, че е от килограмите.. просто вече сме били в такъв етап на връзката... Затова и не иска да прави секс.. И с друга нямало да иска...
В крайна сметка го убедих, че ако иска да сме заедно, не може да ме приема за даденост и трябва да ми показва, че иска да е с мен. Общо взето старата песен на нов глас... Сега му казах, че ако иска да имаме друго дете, първо трябва доста да ме убеди, че се обичаме и имаме връзка аз и той,   а не, че сме просто родителите на Белка. Това сякаш най-много помогна, защото той много иска вече да правим следващото дете.
Не мога да си представя живота без него, но абсолютно отказвам да живея все едно сме на по 100г. и сме просто съквартиранти... Много ме е яд, защото от толкова сексуална жена, съм стигнала до момент, в който не ми прави впечатление колко цикъла са ми минали между 2 контакта  Rolling Eyes
А искам и в него да виждам живец... Дори вече ми е все тая дали аз ще го подклаждам тоя плам.. Просто да му виждам очите живи...
Толкова се е влюбил в малката, че не му остава за мен и за каквото и да е друго. Ако може, би прекарвал 24 часа с нея. Където и да отидем, той все е покрай нея. Не сяда да си каже 2 думи с никого... Много ме дразни. Едно време може би бих го нарекла ревност...
И майка ми е същата. Вкопчили са се в това дете като удавник за сламка.... Не могат да приемат, че е отделно същество с желания, интереси, нужда от самостоятелност. И двамата я използват като последен източник на някаква любов. И й дават всичко... Вбесяват ме много. Не са хора, а някакви притурки сякаш... Не правят нищо за себе си, какво остава за другите /разбирайте - мен  Embarassed/
И така - това си ми остава най-голямата болка... Не знам още колко време ще устискам на такава пасивна връзка... Дано да има промяна  Thinking

Иначе от 31.08 Зелка разбира се се разкашля... уж се стегна, от 2ри е на ясла... но си буха всяка нощ и туй то... През деня нищо й няма, ама вечер.... Утре уж ще я караме при баба й и дядо й - те са на почивка във Велинград, дано там от минералната вода да й мине Simple Smile

С работата съм на един кръстопът... то вече може и да не съм де Simple Smile)) От едната фирма /Алкател/ ми предложиха да започна... и трябваше да отговоря на 7ми. Добре, ама за Глобул също ми казаха, че ще е ОК /по други канали научих/, та поисках малка отсрочка. И сега чакам евентуално официално предложение от Гл., но уж до 9ти щяха да ми се обадят.. още няма никой... Не знам Алкател чакат ли ме още... мислех днес да им се обаждам пак за отсрочка, ама ме досрамя...
И тъй много вероятно да падна между двата стола  Crazy

Други какви проблеми имам... освен психическите  Laughing не се сещам... Ааа, да - килограмите, естествено... Каквото и да правя, ефект няма!!! От месец пак съм на 90дневната, след пълен неуспех с режима на един диетолог /Ипо/, и резултатът е +3кг. Вече съвсем реално обмислям идеята за липосукция... и без това сме събрали /най-вече майка ми е събрала/ някакви пари за апартамент, а скоро не виждам как ще купим като още не знам заедно ли ще сме... та се чудя това би ли ми помогнало на самооценката или точно обратното...

На фона на нещата, които се случват на вас /и за които само Фейсбук знае/, моите тъпотии са направо смешни, но човек като не е наред, грешни са му и приоритетите... Чудя се кога и мен животът ще ме пресрещне... тотално няма да знам как да реагирам на реален проблем  Tired

Силве, мястото на което сте били е УНИКАЛНО! Я кажи, включена ли е закуска; има ли по някакъв начин организирано изхранване или кой каквото хване в езерото Simple Smile? Басейнът подгрява ли се? В къщите има ли камина? Въобще става ли за извън летния сезон?

Хайде, стига писателстване от моя страна, ваш ред е Simple Smile

РадеHug

# 606
Наде, пък как обичам да чета дълги постове!!!!! (искрено, без грам ирония!!!). Напомня ми времето като бяхме бременни и  друга работа сякаш си нямахме - лаптопа ми беше залепен за корема, купа с мандарини до мен и чета ли чета... Ми така де, толкова е гот, най-добрите ти приятелки да са вкъщи и да говорите, споделяте, разнищвате, готвите, клюкарите, БРЕМЕНЕЕТЕ!!! Процедурно предложение:  планово забременяване на всички  Mr. Green

Пък, Наде, сериозно, аз не мисля, че проблемите ти са свързани с ниска самооценка или нещо изобщо в теб. Може би единственото (и най-важното) е несигурност. Мен това ме изкарва от кожата. Ако в работата не е сигурно, поне вкъщи да си на мястото си, обграден от внимание и хармония. Тази пасивност, за която споделяш, хич, ама хич не ми се връзва с твоя вълнуващ, приключенски характер. Не спираш да измисляш изненади, места за екскурзии, подаръци, предприемчива и интересна си. Освен, че си майка на ослепителната Бела, ти сама по себе си си изключителна. И според мен не ти трябва липосукция, за да го разбереш, а огледало или просто очите на околните. Горе главата, убедена съм, че всичко ще си дойде на мястото  Hug

Силве, и тук да кажа, че сте изкарали невероятна почивка - точно според нашите представи!!! Много е радвам за вас!

Новото при нас е от вчера - след почти 3 годишно туткане най-после вече си имам библиотека! 3 години стаята стоя празна, чаках и търсех идеи и хора с визия за нашата планина от книги и най-накрая се намерихме! Стар дъб, ленено масло, керамика - вкъщи сега мирише малко на художническо ателие Simple Smile Обещавам като понасмогна с нареждането на книгите, да снимам и покажа. Разбира се, има още неща за довършване - килим, малка масичка, настолна лампа, но най-важното вече е на лице. Wink

# 607
  • Пловдив
Наде, Hug
не си ли била слаба и нещастна /аз съм била/-не е гаранция за щастие,ако отслабнеш.пък и на мен ми се виждаш много хубавка.пусни си едни хормончета-щитовидната най-вече.щото да си на диета и да качиш кг си е много гадно
За половинката-аз съм удивена от отношението му към Белка.обикновено жените ги правят тези работи и те разбирам,че ти е странно.

Наде, пък как обичам да чета дълги постове!!!!! (искрено, без грам ирония!!!). Напомня ми времето като бяхме бременни и  друга работа сякаш си нямахме - лаптопа ми беше залепен за корема, купа с мандарини до мен и чета ли чета... Ми така де, толкова е гот, най-добрите ти приятелки да са вкъщи и да говорите, споделяте, разнищвате, готвите, клюкарите, БРЕМЕНЕЕТЕ!!! Процедурно предложение:  планово забременяване на всички  Mr. Green

ауууууууууу,сърцето ми подскочи Марте-хубаво време беше
честито за секцията

# 608
Привет, и аз толкова повече харесвам форума от групата във фейса, но все не знаех как да се включа напоследък като никой не пишеше.

Марте, много добра идея за груповото бременеене - на мен вече ми се иска, но сега нали сме пред един кръстопът и не се знае накъде ще отидем, тъй че ще почакаме малко. То не че Жоро се е залили да има второ дете, та и там голямо навиване ме чака.

Наде, много е странно наистина човек на годините на Илия да пуска такива коментари и да се държи така. Сигурно е в някакъв период докато Белка порасне и се отпусне. А това,че е постоянно залепен за нея ми е малко странно, защото при нас няма и никога не е имало такова нещо от страна на Жоро - по скоро винаги аз съм била такава. Все съм готова да се откажа от нещо за мое благо - като например да не ходя до Германия, защото Ралица пие за първи път антибиотик.

Въпрос към работещите - когато отсъствате дълго заради болничен за дете, правят ли ви проблеми, злобни коментари, навъсени погледи?

# 609
  • Пловдив
Тони,честит първи рожден ден на Дарчето.Да е жива и здрава,и много да ви радва

# 610

Тони, честит рожден ден на Дария!

# 611
ИХаааа Heart Eyes

Наде,това за събличащите се мъже ще го поправим  Mr. Green,за Илия...уф,твоите думи все едно идват от устата на Любо,и той като теб се оплаква от липса на ласка,но истината е ,че просто на него му се иска постоянно,а аз съм уморена.Дали пък и на теб ти е грешен погледа,за статистиката 3 пъти в седмицата е малко...не защитавам твоето мило,но понякога всеки си тълкува нещата по негов начин и малко се разминават очакванията ни.За килцата,ми и аз не виждам да са ти проблем,много добре си изглеждаш,пък и ако вземеш да отслабнеш ще ти избяга бюста Wink

Марински,аз нямам проблем с колегите,нямам такива Joyа скоро ще съм шефка и хич не ми дреме как ще ме гледат Mr. Green

Марте,очаквам с нетърпение снимки,чак ми замириса на скъп коняк и кубинска пура Grinning

Това с груповото бременеене,ми добре го мислите ама аз трето на този етап не искам.
Мандарини,солети,газирана вода....споменииииииииииииииииииииииииии. Hug

Ние пък ще посещаваме семеен терапевт,за мой огромен ужас Sick Sick Sickтова ни била последната надежда,дрън-дрън.Един ден затишие и  три дни война,това е в къщи.Лошото е ,че и Мая вече всичко разбира и рефлектира и върху нея.

Още не мога да се наканя и снимките от морето да кача,на което дребната пак взе да не диша.Там обаче една местна докторка изписа три противоалергични препарата и се овладяхме за 24 часа.А сега някой да ми каже от какво е алергична???Котки там нямаше(според Любо трябва да изхвърлим нашите),мухъл няма,ама и в къщи го премахнахме...

Днес обаче Мая ни срази,гледахме ТВ и течеше реклама на прах за пране с бебе.Детето заяви ,че иска да имаме още едно бебе,сестричка,да си играели на кукли LaughingНапоследък е на вълна,че някой нещо е откраднал.Ако сапуна в банята е свършил,значи някой го е откраднал.Днес видя празната количка на брат си и с тревожен поглед се обърна към мен с думите"аууууууууу,накой откраднал брат ти,мамооооооооооо" Joy две минути по-късно го видя и му шляпна едно шамарче по главата за добър ден Mr. Green

Честит първи рожден ден на слънчевата Дари,бъди здраво мило дете!

Хайде стига вече,много дълго стана,поздрав най-сърдечен! Heart Eyes

# 612
Честит рожден ден на Дари на патерици!!! Тони, да ви е живо и здраво порасналото момиченце - ееех кога мина това време ...   bouquet Hug

На мен нещо не ми се пише много, макар че по принцип обичам, сега нямам муза, само ви чета и на мен ми е по-приятно да сме тук, отколкото във фейс-а... , дългите ви постове направо ги обожавам  Hug
Колкото до предложението Марти за груповото забременяване - напълно го подкрепям  Party
Раде  Hug

# 613
  • София
Ей колко е хубво да се пише и тук.
Наде, и Евгени имаше такива периоди, в който аз исках секс, а той се дърпаше. Много ме дразнеше! Нооо нещата се променят - сега аз не искам (може би заради кърменето или тоталното ми недоспиване), а той настоява всеки ден. Дали някога ще сме на една вълна не знам, ама и не се вживявам толкова. А за това колко е залепен за Белка малко ти завиждам. В нашия случай е обратното. Нали помниш като бяхме на кръчма в някой си Осъм - ти можеше да си кажеш 2 приказки с нас и да пийнеш една бира, докато Илия се занимаваше с малката, а аз се разкъсвах между 2-та хленчещи Боян и Михаела, докато Евгени си говореше по телефона с часове (той винаги го прави). Така че си има и плюсове Simple Smile Иначе разбирам защо се дразниш.
Марте, честита ви библиотека, да я напълните със стойностни книги!
Адашката, при вас пак е весело - откраднати братчета, семейни терапии... Да разкажеш как е, че само по филмите съм гледала. Но щом тръгвате, значи и двамата искате да преодолеете разногласията, което си е половината работа. А милата пчеличка от какво ли верно диша трудно? Дано да е нещо невинно и да не се случва пак! Михаела пък нямаше глас след първото море и се оправи с противоалергични препрати (3 седмици ми се струваше налудничаво да лекувам гърло със Зиртек и още нещо такова, но накрая послушах лекарката и след 5 дена капки нямаше и следа)- от какво беше реакцията и аз не разбрах.
Ние се прибрахме в София след месец скитане - беше супер. Първо в Черноморец и по цял ден на Градина. Михаела едвам излизаше от водата, аз също. Без майка ми ни беше много по-спокойно. От там Евгени реши, че трябва да обикаляме - аз не бях взела дрехи и т.н., а и се притеснявах с бебе да скитаме толкова, но той се тръшна как не го уважавам и т.н. Отидохме във Варна - страхотни заведения и детски площадки!Стояхме 5 дена, после Русе - там докато обиколим роднините му мина седмица. Не беше зле, обгрижваха ни разни баби, баща му си видя внуците (той е виждал Михаела общо 3 пъти, но пък се постара да се сприятелят и и обръщаше много внимание, доста повече от моя баща например, но това е друга тема). И последно в Монтанското ни село, където беше финалният етап от подивяването на Мишката. Там от 8 сутрин до 10.30 вечер с почивка 2-4 тя си играеше със съседчето. Каката беше на 8 г. и направи дните ми песен! Михаела хич не си пада по игри с други деца, но с това момиченце се разбраха прекрасно - по цял ден готвеха с цялата посуда на баща ми (той изкарва все повече време там и се е обзавел, даже преобзавел с какво ли не), разкопаха с лъжици райграса, наводниха двора и въобще се кефеха максимално. А аз подло остаях Боян в една люлка до тях да ги гледа, съответно като захленчеше, каката и с него се занимаваше...Експлоатация на детски труд отвсякъде. А аз си четох книга!, готвех по няколко яденета наведнъж (има 4 готварски печки) с продъкти, донесени от разни съседи, идилия.
Но сега сме си в София, настройвам се за яслата, Михаела въпреки облъчването ми е твърдо против - нямало да си играе с децата, ще плаче за мен и ще излиза сама на двора...
Чао засега, че ме викат

# 614
  • Пловдив
МРМ,изкарали сте чудна обиколка-браво на вас.Такива обгрижващи какички и аз ги харесвам,но не се попада лесно на такива  Mr. Green

Аз искам да запиша магистратура тази година и след малко отивам до университета да видя каква е хавата.В сайта има написани разни работа,но не нещо не схващам.Каква е разликата между студенти завършили ОКС Академичен бакалавър и ОКС Професионален бакалавър?Аз от кои съм не е ясно.Кога се посещава задочното и редовното?Семестриалната такса колко е?Ей на тези въпросчета се надявам да намеря отговор

Общи условия

Активация на акаунт