Февруарки09

• 40 434
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз започвам отзад-напред.
Елфи, професионален бакалавър, мисля че е едно относително ново нещо Simple Smile Когато учиш малко повече в колеж към университет и излизаш все едно след професионална гимназия, докато академичния, е тоя стандартния - 4 години университет. Но не съм сигурна, като разбереш, пиши и ние да знаем Simple Smile
И аз съм си мислила за хормони, но сега ще изчакам евнтуално на новата работа за ДЗО, за да не ми съдерат кожата... Иначе като ходих на мамолог, той я гледа жлезата на ехо и нищо не каза, така че надали е спешно...
Миме (Мрм), и аз много обичам какички и батковци - напоследък много често попадаме на заинтригувани деца Simple Smile И малката е на върха на щастието Simple Smile
А за обиколката ви мога само да завиждам.. Аз обожавам да пътувам и да обикалям, но и тук ни се разминават характерите с Илия Simple Smile Но смятам, че както е тръгнал оскоро ще го тресня криза на средната възраст и ще тръгне и той на живот /бях писала "хойка", но се надявам чак до там да не стига/ Simple Smile
Бисе, ти си толкова положителен човек, какво ти развали настроението?
Миме (Алхимика), аз точно затова реших да си опиша проблемите... Защото истината е по средата и аз, и вие ще видим отсрещната гледна точка, може би ще ни помогне да разберем половинките и да скрепим съюзите.  Hug Иначе че моят е хронично изморен, го знам, ама не ще да си почива и това е... Все чисти нещо и подрежда, и попипва...  ooooh!
Вчера я закарахме малката при техните във Велинград, на почивка са. Една седмица ще сме младоженци, да видим ще изконсумираме ли нещо Simple Smile
За семейния терапевт и аз съм любопитна, че вкъщи се опитвам аз да играя тая роля, ама не мога да съм безпристрастна  Laughing
Майчето, май наистина ти е алергична, но към какво? И то такава силна реакция да прави? Да не е нещо - фъстъци, тва-онова, силен алерген някой?
Марина, и аз си спомням думите на гледачката, така че твойто бременеене ще е декември Wink Другите да се ориентират Simple Smile
Марте, и аз съм стигнала до твоя извод - много ми е пасивен живота Simple Smile Имам нужда от повече динамика.. но балансът е труден, защото много лесно мога да завия по грешния път Simple Smile
За библиотеката ти завиждам много, ние вкъщи книги нямаме Simple Smile От време на време нося от наш'те по една чанта, но тъй подреденият ми мъж, бързо ги връща, "защото не мога да ги чета едновременно"

То сега излезе, че хич нищо не му харесвам на милия  ooooh! Абе много сме различни, но уж това е интересното  Crazy

А сега нещо последно и встрани от темата - вчера сутринта докато карахме по магистралата и имаше малко пушек около Вакарел. Звъннах на 112, защото знаех за пожарите миналата седмица. Беше 11:00 някъде. Вечерта гледам по новините - хеликоптери, глупости... Сега много ми е интересно реагирали ли са веднага.. Сутринта пушекът беше съвсем малко и доста далеч от магистралата  newsm78

# 616
Наде, от известно време имам много работа и много се уморявам, отделно ме мъчи и главоболие, но това са бели кахъри и не исках да ви занимавам, на фона на вашите - направо си е нищо. Иначе съм си все така оптимист и не е лесно да ми се развали настроението, просто се спотайвам временно  Wink
Преживявам всичко с вас и се надявам на положително разрешаване на проблемите ви!!! Живота мен ме е научил, че за много неща трябва търпение и положително мислене.

# 617
  • Пловдив
Бисе,гледай да почиваш и не се натоварвай много щото нали знаеш наградата е усмивка по радиото или потупване по рамото.  Hug

Наде,безобразно права си за академичен и порфесионален бакалавър.Що ли не питах по-рано тука.академичен е когато имаш бакалавърска степен от университет като мен.професионален е от колежите.аз ще уча само 1.5 г,а колежаните 2.5.записването е октомври,класиране дъра бъра и ако се сформира група ще започнем декември.задочното е четвъртък,петък и събота,което ми се струва голяма тъпня-нито да работиш,нито да не работиш  Tired.
притеснена съм,ако някъде ме поискат за шефче кво ще правя  Mr. Green

# 618
Много изненадана останах като отворих и като видях , колко много сте изписали.
Но за съжаление аз нямам желание да напиша и ред, а и нищо не излиза. Моите драми продължават, вече дори не знам точно колко месеца станаха,  взех много да се уморявам,  да ми писва и да се отдалечавам.
Само за статистиката, три пъти в седмицата секс е що-годе задоволително според моята половинка, мен ако питате по веднъж в седмицата ми е много. Това също е част от по-големия проблем.

# 619
Радвам се,че се оживи темата .
Да се оплача  и аз  Rolling Eyes.Днес докато тръгвах за работа се секнах докато се навеждах за сандалите и изкарах 2 часа в магазина и помолих да си тръгна.Поне се видях с Деси и си поговорихме.Макар че си лежах и се мазах с мехлеми  болката не намалява,но е поносима .
 Hug на всички.

# 620
Раде, да не си заметнала някоя жила или както там се казва. От това също много боли. Накарай милото да те масажира довечера Simple Smile

# 621
Слава Богу, най-после малко активност и тук, стига с тоя фейс, че ме дразни много....

Направо ми се подобри настроението като видях дълги постове... Да се отчета и аз какво се случва около нас - в неделя кръстихме Дани, извиках фотограф, но още нямам снимки, за да кача. Тя стандартно рева от това, че я гушка някой, различен от майка и, баща и и баба и. Като я потопи отеца в купела направо пищеше, а на мен ми беше смешно.... Тъпото е, че Михаил лигльото се изплаши от църковния хор, изпадна в истерия и в резултат баща му и баба му почти нищо не видяха от ритуала, за да го успокояват навън!!!!

Както и предполагах от доста време, но никой не ме чуваше Мишо наистина има проблем с говора... Нарича се речево незнам-си-какво-си. Демек - проблем с възприятие, разбиране и интелект няма, но има затруднения във възпроизвеждането на думите. Ще правим сеанси с логопед, отделно ще го водя на някакво слухово изследване в Токуда, защото Ч, Ш, Щ, С изобщо май не ги възприема. Офффффф, и аз не знам какво е точно, ама от някъде трябва да се почне. Все пак добре е, че от 3 седмици поне се опитва да повтаря някои думи, та можем да се ориентираме донякъде в обстановката.

Въпреки всички връзки и усилия не можахме да се вредим в ясла, днес направо им завиждам на другите майки и дечица, от нашата площадка  горе-долу само Мишо си остана не-градински. Не мога да спра да беснея на безумните критерии за прием, да ме извиняват тези, които ги покриват, ама това че и двамата родители са с адресни регистрации от 100 години в общината и плащат безумни данъци за собствено жилище ни може да е без значение!!!!  #2gunfire #Cussing out И съответно от цяла София да има деца в ОДЗ-тата около нас, а за нас места НЯМА!
Спирам, че мога да бълвам много, а със сигурност някой ще се засегне.... Просто не знам как ще се оправя и с двете деца, когато майка ми се оперира най-накрая, а вече е доста належащо.

Мъж ми каза, че ако не били децата отдавна да ме е пратил  при майка ми да си кукуваме двете.... Той всяка седмица е командировка в Пловдив, почива си по 2 вечери, ходи по кръчми, миналата даже отиде с колежка на кино (no comment). Аз съм виновна, че съм се била променила и очевидно на мен на кино не ми се ходи.... И аз Не мога да отслабна по никакъв начин, щитовидните хормони са ми ОК, това ме побърква допълнително и секс не ми се прави. Мъж ми не пропуска да го споменава и той (килограмите) и един Господ знае какви точно ги върши из Пловдив...

Хайде стига съм писала и съм се оплаквала, да сме живи и здрави.

Много целувки на всички   bouquet

# 622
Айде и аз да се разпиша Simple Smile.
Срещата беше чудесна, посмяхме се, поплакахме си  Hug. Много ми беше необходима, мерси мацки!
Раде, за петък...ше видим, че съ Hugбота е работен ден и тр да ставаме рано за ясла... Раде, как е кръста? Оправи ли се?

Днес бях до личната, мериха ме, теглиха ме, кардиграма ми правиха, кръвно мериха...железна - 80 пулс, 65/110 кръвно - малко ниско..ама от жегите.

Др седмица ще ходя на другите дофтори...

За килата, не само ТСХ е виновно Simple Smile. Писнете си и мъжките хормони : DHEA-S; 17OH PROGESTERONE; 4-ANDROSTENDION. Много често отклоенения при тях, води до трудно отслабване и тн. Посетете ендокринолог, кажете си мъката, липсата на либидо, умора, плънеене и тн, НЕ са нормална умора, скука и тн....

За всички, купете си и пийте селен, за кльощавите 50 мг дневно, за пухкавките 100 мг. Има много инфо в нета, за какво е и на какво действа. Безвреден е носи само ползи. В БГ почвата е бедна на селен и често сме с дефицит. А той - селенът е мноооого важен за правилното функциониране на системите - особено ендокринната.

ЗА ДГ сега се трвожд,а ще ни вземат ли някъде изобще...надявам се, подали сме молби в 3-4, ще подаваме в още 3-4, дано ни огрее някъде.

Елфитка, дай инфо за магистратурата...очертава ми се доста време да си поседя вкъщи, да взема поне да се образовам Simple Smile.

МРМ, в кое село сте били в монтанско?

Марте, честита библиотека, аз си представям настолната лампа зелена - като по американските филми Simple Smile много са ми симпатични, едно голямо кожено кресло, с табуретчица, малка дървена масичка, може и бюро с тайно чекмедже  Crazy Simple Smile

И последно питане, да сте срещали по аптеките "CYCLOGEST® 400 mg pessaries" - свещички прогестерон? Първата бременност ги слагах до 4я месец влючително. Тук дава ли се прогестерон доплънително под каква форма?

Айде бай и целувки, много медицински ми стана поста, ще ме прощавате  Heart Eyes

# 623
  • Пловдив
Раде,как е кръстът?Боли ли те.

Мечи,ти отдавна се съмняваше,че има проблем с Мишо.Важното е,че ще го отстраните.За яслите нямам думи-много е кофти като не ти вземат детето.Вариант за някакъв полудневен център или частна ясла нямаш ли.Че с двете ще луднеш.

Йоли,ще си пусна и аз едни мъжки хормони.Нямам типичните симптоми,но знае ли човек.Не съм постоянно уморена,либидото си ми е ОК и нямам гадно окосмяване.Но..... не се знае

За магистратурата-3 семестъра са.Таксата мин год е била 500 лв на семестър.Сега още не се знае.Но около толкова ще се върти.Класират по документи.Записването е другия месец.Стартираме от 1 декемвир учевната година.Аз съм се насочила към Счетоводство и контрол.Има туризъм и раздни други.Това е инфо за ВСИто обаче.Не за ПУ.
Ти какво искаш да учиш?Какво си завършила?
Прогестерона тука  е на хапчета,които стават за вагинално приложение или да ги пиеш.Питай в аптеката,ще ти обяснят

# 624
Елфитка, аз съм завършила Аграрна икономика в Свищокио. А искам да уча или някакъв Мениджмънт, или Писхология. СиК не ми се учи, не обичам счетоводството с тия сметки, пера...особено аграрното е супер гадно.

# 625
  • Пловдив
Елфитка, аз съм завършила Аграрна икономика в Свищокио. А искам да уча или някакъв Мениджмънт, или Писхология. СиК не ми се учи, не обичам счетоводството с тия сметки, пера...особено аграрното е супер гадно.

магистратурата,която искам не е аграрно счетоводство,а общо Счетоводство и контрол.както е в ПУ или Свищовския.а аграрното що е гадно?
психология има в ПУ-там записването стартира на 12 септември.т.е ако искаш трябва да побързаш

# 626
  • София
Аууу, колко хубаво е като си пишем тук Simple Smile
До сега съм търсила назад във фейса чие детенце казваше покончета на макароните и не можах да намеря. Ако беше тук, вече да съм видяла Simple Smile

Мечи, значи все пак е проблем неговоренето на Мишо. Важното е, че сте го открили. Сигурна съм, че с логопед ще се оправи.
За положението вкъщи не знам какъв съвет да ти дам Sad Мисля, че трябва да започнеш нещо за себе си да правиш, но с две деца просто не го виждам как ще стане... освен на мъж ти да му се отнеме едната свободна вечер и да ти бъде дадена на теб - може на народни танци да се запишеш  Hug

Раде, и аз  да питам за кръста... Мисля, най-добре едно масажче би ти подействало  Peace

Елфи, и на мен преди седмица-две ми се беше доучило... но ми мина Wink

Ioli, много ти благодаря за инфото. Аз за съжаление не мога да ти помогна по твоите въпроси... Но ти пожелавам, все така "желязна" да си на всички прегледи Simple Smile

Аз утре си пускам молбичката  bowuu Отивам в Алкател. По-малко смени за повече пари, а шеф ще ми е един от най-интересните хора, които съм срещала. Дано да не е някакъв цербер Simple Smile
От Глобул не били сигурни, че ще наемат човек за позицията... Колко е вярно, не знам Simple Smile Но добре, че ме чакаха още в Ал.
По моя, "младоженски", въпрос резултатът е 0.... днес сме на работа. Утре ако не стане, няма кога да стане  Tired В събота сме на сватба, на рд на баща ми, после в неделя пак работа... и тъй Simple Smile

ООООО а пък аз вчера вечерях /даже по-точно казано, си пих ракията/ с Желю Желев Simple Smile Искахме да отидем на фондю в Медитеранео, но нямаше места и отидохме в съседното "Бижу" /защото там знаем, че картофките са истински Simple Smile/ и кой седеше на отсрещната маса - семейство Желеви. А преди да ги разпознаем да не ви разправям какви теми разисквахме  Embarassed

# 627
Eeeeх, Мечи, тъжничко ми стана от твоя пост... Такава си ми борбена и щура мацка, а сега ми звучиш уморено. Даже не и ядосано, както би трябвало да си според мен, на съпруга ти. Очевидно минаваш през труден и сериозен период - грижите по двете мишочета, консултациите на Мишо (всичко ще е наред съвсем скоро, сигруна съм!), предстоящата операция на майка ти, неприема в детска градина (супер абсурдно ми звучи, честно)... и липсата на подкрепа от най-близкия в такъв момент е доста безотговорно поведение. Кръчми, кино, разходки... дали пък и ти нямаш нужда от това? Баси.

Елфи, браво за магистратурата! Аз тази година, живот и здраве, приключвам моята и вече мисля за следваща Simple Smile Нещо ми хареса да съм студентка  Mr. Green

МРМ. супер летни приключения сте преживели! Звучи направо страхотно!  Party

Наде, Желев, казваш... Бреййй. Искрено съм впечатлена. А не чу ли какво говореха? Нещо за следващия президент?  Sunglasses Аз пък във Варвара 'обядвах' с Дони, Нети и бебето в слинга - големи симпатяги ми се сториха, много непретенциозни (макар че за нея имах известни съмнения). После 'обядвах' с Тереза Маринова и дъщеричката й, после с Искра Ангелова (Нощни птици май водеше), Георги Мамалев... и това само за една седмица море  Laughing

Благодаря ви, момичета, за поздравите за библиотеката. Вече е подредена (запълнена на 85-90%), че даже и снимана, но снимките още не са свалени. Утре - промис.

Йоли, Миме, ама вие си представяте кабинета на Еркюл Поаро Simple Smile Пък то... Миризма на пури и коняк няма, по-скоро на чай и пожълтели страници (в момента и на ленено масло,като в художническо ателие, понеже не са използвани никакви химикали и съответно лак). Симетрия няма никаква, нито пък финес. Но пък много добре подтиква към четене на приказки и разказване на страшни истории Simple Smile

Вержулина нещо ми се загуби от хоризонта... Ехооо?

# 628
Мечи, хубаво е че сте открили проблема, ще се справите! Иначе, за другото, дерзай, искай си своето. Почивката е важна. Друг начин няма, требе и почивка, не само бачкане!

Наде, интересна среща, как изглеждат от близо, предполагам са много земни хора?
И честито за Алкател! Успех и бърз напредък по стълбичката Simple Smile.

Елфитка, аграрното е изпълнено със странни термини, като "дзвиска" (млада, не раждала овца) и тн. Отича се рандеман на мляко, сирене, масленост и тн, вълна, бракуването става по различен начин, родила овца, не родила...кофти е. Не е като да имаш 1 молив и да го заприходиш, няма как да станат 2 след 1 месец от никъде Simple Smile. Ама и аз се изказах...То аграрното е част от общото, но ние го изучавахме подробно, за разлика от СиК, те само го минаха като раздел.

# 629
  • Пловдив
Марте,и на мен подозирам,че ще ми хареса следването.Като ходих да разучавам-млади хора щъкат насам натам /не че съм стара ама 10 годинки са си 10 годинки отгоре/,едно такова жужене навсякъде,смях.Готино е

Йоли,значи и аз ще го мина това аграрното,но отгоре отгоре и добре че е така.Защото наистина тез пусти твари се множат и плодят.което определено си е затрудняващо за документацията.
почнахте ли ясла?как я приема принцесата?

аз съм нещастна много-прекрасният ми портфейл,естествена кожа,прекрасно червен и подарък от колегите ми е подгизнал в риба.носих една скумрийка на малката онзи ден и се е омаслил и той.няма оправия.ще го хвърлям

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 22:55 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

Общи условия

Активация на акаунт