Елфи, професионален бакалавър, мисля че е едно относително ново нещо
Когато учиш малко повече в колеж към университет и излизаш все едно след професионална гимназия, докато академичния, е тоя стандартния - 4 години университет. Но не съм сигурна, като разбереш, пиши и ние да знаем 
И аз съм си мислила за хормони, но сега ще изчакам евнтуално на новата работа за ДЗО, за да не ми съдерат кожата... Иначе като ходих на мамолог, той я гледа жлезата на ехо и нищо не каза, така че надали е спешно...
Миме (Мрм), и аз много обичам какички и батковци - напоследък много често попадаме на заинтригувани деца
И малката е на върха на щастието 
А за обиколката ви мога само да завиждам.. Аз обожавам да пътувам и да обикалям, но и тук ни се разминават характерите с Илия
Но смятам, че както е тръгнал оскоро ще го тресня криза на средната възраст и ще тръгне и той на живот /бях писала "хойка", но се надявам чак до там да не стига/ 
Бисе, ти си толкова положителен човек, какво ти развали настроението?
Миме (Алхимика), аз точно затова реших да си опиша проблемите... Защото истината е по средата и аз, и вие ще видим отсрещната гледна точка, може би ще ни помогне да разберем половинките и да скрепим съюзите.
Иначе че моят е хронично изморен, го знам, ама не ще да си почива и това е... Все чисти нещо и подрежда, и попипва... 
Вчера я закарахме малката при техните във Велинград, на почивка са. Една седмица ще сме младоженци, да видим ще изконсумираме ли нещо
За семейния терапевт и аз съм любопитна, че вкъщи се опитвам аз да играя тая роля, ама не мога да съм безпристрастна
Майчето, май наистина ти е алергична, но към какво? И то такава силна реакция да прави? Да не е нещо - фъстъци, тва-онова, силен алерген някой?
Марина, и аз си спомням думите на гледачката, така че твойто бременеене ще е декември
Другите да се ориентират 
Марте, и аз съм стигнала до твоя извод - много ми е пасивен живота
Имам нужда от повече динамика.. но балансът е труден, защото много лесно мога да завия по грешния път 
За библиотеката ти завиждам много, ние вкъщи книги нямаме
От време на време нося от наш'те по една чанта, но тъй подреденият ми мъж, бързо ги връща, "защото не мога да ги чета едновременно"То сега излезе, че хич нищо не му харесвам на милия
Абе много сме различни, но уж това е интересното 
А сега нещо последно и встрани от темата - вчера сутринта докато карахме по магистралата и имаше малко пушек около Вакарел. Звъннах на 112, защото знаех за пожарите миналата седмица. Беше 11:00 някъде. Вечерта гледам по новините - хеликоптери, глупости... Сега много ми е интересно реагирали ли са веднага.. Сутринта пушекът беше съвсем малко и доста далеч от магистралата
.
И съответно от цяла София да има деца в ОДЗ-тата около нас, а за нас места НЯМА!

Мисля, че трябва да започнеш нещо за себе си да правиш, но с две деца просто не го виждам как ще стане... освен на мъж ти да му се отнеме едната свободна вечер и да ти бъде дадена на теб - може на народни танци да се запишеш 
Отивам в Алкател. По-малко смени за повече пари, а шеф ще ми е един от най-интересните хора, които съм срещала. Дано да не е някакъв цербер 
Аз пък във Варвара 'обядвах' с Дони, Нети и бебето в слинга - големи симпатяги ми се сториха, много непретенциозни (макар че за нея имах известни съмнения). После 'обядвах' с Тереза Маринова и дъщеричката й, после с Искра Ангелова (Нощни птици май водеше), Георги Мамалев... и това само за една седмица море