Февруарки09

• 40 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Мерси,че ме мислите  Hug
Кръстът си ме боли.Днес татито ме заведе до Куклен при една баба чакракчийка.Барна ме тук там ,дано мине до 1,2 дни.Сложих и якия(не ракия Wink ),движа се внимателно,но пак си ме наболява.Утре съм на работа и ще кажа да ме сложат на каса,по-леко е  Wink.Тъпото е,че ще забавят заплатата.Вместо утре едната смяна ще вземе в събота,а ние в понеделник.Няма да ходя утре с колегите на кръчма,защото според Пешо не е нормално да ми се излиза и да празнувам .Не че и на мен ми се излиза,но приятелките ме навиваха,но ми влизат в положение.Това е от мен.
п.п.И аз също се радвам че пак се разписахте тук  Hug

# 631
Раденце, дано тази баба ти е помогнала.
А относно срещите имате нужда да бъдете сред хора, за да продължите напред. Това по никакъв начин не означава, че не ви е мъчно и че малкото Валенце не ви липсва. Даже напротив, сигурна съм, че където и да е той иска да сте добре.  Hug Hug Hug

Мечи, Hug Hug Hug и за теб. В положението, в което си не знам какво точно трябва да направиш, но поне се опитай да постегнеш милото. Карай го да отделя повече време на децата, да ги гледа вечер, а ти излизай, спортувай, пазарувай. Прави нещо за себе си през това време.

А иначе имам и по генерално предложение  #2gunfire за повечето мъже. На мен за нашите отношения вкъщи дори не ми с еговори. Най-лошото е, че скандалите започнаха и пред Йоан, което честно казано най-много ме притеснява. Въобще не знам какво ще става и какво стана  newsm78 но адски много ми писна от всичко вече.

Наде, честито за Алкател. Според мен по-добрият избор, като чувам какво е сега в Глобул. Май не по-различно от при нас Wink

Ели, ами май трябва да си пусна и аз едни хормони, То май нон-стоп съм уморена и с ниско или нулево либидо  Embarassed

Йоан вчер се върна с почервенено око от ясла, з акоето не получихме отговор какво точно се е случило. Неговите версии бяха от : Ана-Мария ме наби до паднах и се ударих на улицата, после беше на стълбите и накрая на тревата. Като по едно време се прокрадна и версията, че госпожата го била.
Но факт е, че се връща ужасно изнервен от там, но вече не съм сигурна длаи проблемът е в госпожите или в нас.

Ами това е май от мен! Каот ми дойде музата може и повече.
Целувам ви момичета и се радвам, че пак си пописваме пук. Hug

# 632
Много ми е хубаво, че пишете отново тук, всички!!! Hug

Раде, баща ми като закъса ходи при някакъв таксиметров шофьор, който имал подобни чакракчийски умения Laughing. Ако нищо не помогне, ще ти викна такси. Hug

Елфи
, много се радвам, че ще си в университета, но както не веднъж съм казвала, ти можеш само да преподаваш... Hug

Марте, много благодаря за прекрасното напомняне на онези прекрасни и безметежни дни... А за библиотеката - много респект! Simple Smile

Мечи
, ще се справи с всичко юначето. Изобщо не се притеснявай!

Наде, Деси
, ще мине този период. Не се задълбавате в гадното само...

ioli
, да се пазиш сега покрай обзавеждането - само ще си лежиш и ще даваш нареждания. Laughing

Аз какво да кажа, знаете ми драмите с градината. Точно три дни ходи и вече е болен... Rolling Eyes

Понеже вече е утре, да пожелая на всички много вяра, много надежда, и много любов, а мъдростта сама ще си дойде:))).
Наде, и всички именници да сте много здрави и щастливи!  Heart Eyes

# 633
  • в сърцето на един мъж...
Честито на всички именици! Нека сърцата ви са пълни с много любов, ума с мъдрост и вяра, а душата с надежда, че утре ще е по-добре! Бъдете щастливи и неща имената ви пребъдат в поколенията! Hug Heart Eyes

# 634
  • в гората
 Честито на всички именници и от мен!  bouquet
 Много сте изписали едва ви изчетох... Heart Eyes Имам какво да кажа по темите, но нямам сила сега.

ioli, аз съм взимала Утрогестан (Utrogestan) пак е прогестерон, но са топченца, които могат и да се пият, и да се слагат вагинално.Желателно е лекар да ти предпише как да ги приемаш!

Целувки и лека нощ на всички!
 А как ми се ходи на срещааа...

# 635
  • София
Добро утро Simple Smile
Днес програмата ми е тежка - сватба + рожден ден на баща ми Simple Smile
Вие май ще сте единствените, които ще почерпя за имения ден:
/това е снимка, която излезе при търсене за "a lot of alcohol" в google  Wink/
Благодаря за честитките   bouquet

Раде, направо и Пешо значи го слагаме в групата на смотаните мъже  Stop Но истината според мен е, че той не е успял да излее собствената си мъка достатъчно и затова не разбира нуждата ти да продължите напред  Hug... Не знам обаче как може да се накара един мъж да говори за чувствата си  Tired

моят резултат вече е 1 и малко ми се върна вярата в нашето семейство  Whistling

мама, в първия момент си викам, абе кой беше с този ник? Не се сещам... С фейса имената излязоха на преден план, а никовете съвсем ги забравих Simple Smile И сега ми е странно така Simple Smile)

Йоли, още вчера си купих селен  Peace Ако някой друг се интересува, в аптеката ми предложиха 2 вида - един по 50ug на незнамсикоя фирма за 12-ина лева и 100ug на Валмарк за 7 и нещо. И двете бяха по 30 хапченца. Съответно аз си взех на Валмарк Simple Smile

# 636
  • Пловдив
добро утро

Карбо,браво за резултата 1 в твоя полза  Wink
Мамаз,бързо да оздравява юнака
Десика,има много изневерни лелки в яслата-крещят по децата без причина,плашат ги с разни баба Яги и простотии.

Тази вечер чакаме гости-кумците ни.Кумицата е бременна и иска да й направя кекс.Вчера правих,но никак не бухна и днес пак ще се набирам на кекса дано да стане.Че иначе ще купувам готово,а друго си е домашния кекс

# 637
 Честито на имениците днес!

Много се изненадах,колко сте изписали и се зарадвах! И на мен фейсбука не ми допада особено...

Наде,блазе ти,страхотен ден ти предстои! Весело изкарване!

После ще се разпиша едно хубаво,че ми липсва.Сега отивам на работа.Целувки на всички!!!

# 638
Честит имен ден на всички малки и големи именници и специално за Надето и Любов! Бъдете много щастливи и много обичани!

Ако остане време по-късно ще пиша и по другите въпроси

# 639
Ехааа, реших да надзърна в темичката ни и останах многооооо приятно изненадана  Grinning
Здравейте отново, момичета!

Честит празник на дамите ни с нежни имена   bouquet

А на всички нас пожелавам да живеем с вярата и надеждата в сърцата си.

Усмихнат ден на всички ви, а по-късно ще гледам да се разпиша по-подробно.

# 640
Наде,ще ме извиняваш,ама много ме забавляваш с "кусурите" на Илия... Grinning Дори и когато го критикуваш го правиш толкова добронамерено и с любов,че разказът става по-скоро комичен! Не мисля,че вашето семейство би си намерило по-добър психотерапевт от теб самата... Laughing Радвай се,че толкова са пристрастени към Белка.По-добре ли би било да не й обръщат достатъчно внимание и все да "пречи"?! Мен пък ужасно ме трогват такива бащи.

Деска,неприятно ми е да чуя,че нещата при теб не вървят на добре..отново...Наистина звучиш адски уморена.Дано нещо се раздвижи и промени скоро.

За темпераментната двойка със семейния терапевт-много целувки!  Laughing

Марте,и аз ти завидях за библиотеката!!! Много даже! И ние си нямаме библиотека,а аз непрекъснато купувам книги и после ги прибирам в два огромни шкафа,но пък няма видимост на всички книги там,а ми се иска да са подредени...и да си поръчам от оня коняк и кубинските пури...и да си четаааа на спокойствие!  Laughing Чакаме снимки,да знаеш.

# 641
Мечи,това пък от Велин не го очаквах.Честно.Знаеш,че аз много го харесвам-сериозен,стабилен,авторитетен,та дори авторитарен мъж...Но това с промяната е прекалено! Естествено,че си се променила! Променено ти е коренно ежедневието,приоритетите,натоварването.Докато на мъжете в общия случай програмата си остава почти същата.Може да си планира работата и свободното време без да мисли кой ще се грижи за децата и кога точно да си насрочва ангажиментите,защото знае,че ти ще си там и ще ги гледаш.Съдя по себе си.Направо не мога да си представя вече какво е да се събудиш,да се подготвиш за деня и да излезеш да си вършиш задачите с изчистено съзнание и без непрекъснато да ги обвързваш с децата!И то при положение,че Сашо поема голяма част от "съвместния проект".. Simple Smile Но...пак се получава така,някак си,че неговата работа е планирана,а моята се "напасва" според възможностите.
  Това за килограмите е безумно!Спри да мислиш и може пък да се регулират по-лесно нещата.Сигурна съм,обаче,че без спорт някакъв ще е адски трудно.
  Жалко,че те подведохме за Мишето,но то и сега е малък за същински сеанси при логопед.Неприятно,но ще трябва и с това да се преборите.Ще отнеме време,но каквото-такова.

Hug  Hug  Hug

# 642
Честит празник на вас мили момичета с красиви имена!
Да сте живи и здрави, влюбени и щастливи!

Наде, браво за селена! Попитай в аптеката, на валмарк има и промоция +20% подарък, тоест 120 таблетки по 100мг за 17-8 лв. Пиеш 2 месеца  - 1 почиваш Simple Smile. Ноктите се оправят, косата не пада Simple Smile, а ако имате загрубели лакти, които с търкане не се оправят, е 100% липса на селен. За 2 месеца се оправят, без жулене. Но са признак и на проблеми с щит. жлеза.

Раде, най-добре, ако успееш да го завлечеш Пешо някъде..на разходка за 1-2 дни на някое спокойно местенце из Родопите, да си останете, да си поговорите, да си поплачете...може би има нужда да го побутнеш..те мъжете са като мидите - само изглеждат корава, ама иначе вътре са меки и нежни, даже и съкровища крият понякога Simple Smile.

Ние си изгонихме едните майстори Sad. Взеха ни 1500лв и ..почти нищо не свършиха, най-зле плочкаджията..майка плаче..намерихме нов, ще маха  плочките и ще лепи нови. Добре, че оня почна от коридора, с по-евтините плочки, че ако ми беше огелпил банята, щях да му изпочупя целия магазин!!! Всъщност другите добре си работеха, но плочкаджията е баща на единия и не върви...
Тааа, нанасянето се отлага за сега, дано не с много Sad.
Иначе аз си се моткам, още не съм си избрала дофтори...днес ще вадя списък и ще се чудя, в понеделник ще си запазвам час за 27ми септ. така го измислих. Та стискайте палци Simple Smile. За сега не ми се гади, само малко сутрин, но покрай дребна, нямам време да си обръщам внимание на гаденето...

Хубава вечер на всички и весел празник!

# 643
  • София
Ей, тежък ден беше Simple Smile Днес направо очите ми се затварят Simple Smile
Нямам търпение довечера да се прибере малката  Heart Eyes Уж съм се уговорила по-рано да ме смени колегата, дано да дойде  Peace

# 644
нямам време да пиша много, но... Йоли, Боян е плочкаджия. Що не каза, бе, жена, че търсите ?

Общи условия

Активация на акаунт