Февруарки09

• 39 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Eeee Диденце, много неприятности са ви заляли. Не мога дори да си представя как се чувстваш Sad дано по-бързо малко по малко да започната да се нареждат поне поправимите неща. А за съседа ти - мир на праха му, боли много когато загубиш близък.
Марианка на теб едно огромно честито. безкрайно много се зарадвах когато прочетох. Simple Smile Всичко да е наред и накрая едно братче за наборчето Simple Smile

# 721
Да се разпиша и аз най-накрая  Simple Smile

Първо искам да честитя и тук на всички бременни момичета! Лека и безпроблемна бременност и здрави пухкави бебоци с желания пол на финала!

ДидеHug . Много лоши неща на куп, но след всяка тъмна нощ идва светъл ден. Всичко ще се оправи. Съболезнования за съседа ти  Flowers Rose

За памперсите. Вече сме без. Дневния го отказахме донякъде със съдействието на сестрите и лелките в яслата. Нощния го махнах, след като една нощ ме вдигна да го сложа на гърне. За сега нямаме аварии. Но дълго време преди това изхвърлях чисти памперси, а и той не е фен на водата, освен ако не е за къпане  Simple Smile

И Владимир е в отбора на двойно преживяващите. Почти няма нощ в която да не ме е събуждал. Или реве и се тръшка, или се смее с глас, или ми пее, а понякога ми изнася и пълна програма  ooooh!

Любима играчка няма. Любима занимавка обаче има. Това е да маха (чупи) колелата на всички коли и камиони, които му попаднат  Twisted Evil

За болестите. В момента се възстановяваме от поредния ясленски вирус. И двамата....

# 722
  • София
И аз да се разпиша... нищо интерсно няма при мен, при нас..
Диденце, как може всичко накуп да ви се струпа така  Hug Най-важното е да сте зрави, а работа ще намерите рано или късно за Георги, пък и за майка ти. Тя в Бг ли ще се връща?
Бързо оздравяване на Стани, баща ти и свекървата.  Praynig

Бременните майчета, как сте? Има ли вече сутрешно неразположение?
Блубери, моментът за 2/3 май минаха Simple Smile

Точно преди да тръгне на ясла Белка се разболя от някакъв вирус с кашлица и без температура. Кашля няколко дена и й мина. Добре, ама не зарази някъде около 10-ти септ. И от тогава не съм спирала - то не са храчки, не са спазми.. Температура нямам, носът ми е отпушен, въобще никакви оплаквания, освен тежка бронхиална кашлица... Вече почти съм на оздравяване, но знае ли човек  Crazy
Много ме изтощава тая болест, а и в момента сме 3ма колеги /от 5/ и съм ежедневно на работа-вече не знам кой ден сме, кой месец..
та исках само да се оплача Simple Smile

Другият петък съм нощна, искате ли среща в сряда? Първо предложение за място - на Мимоза заведението Simple Smile Второ предложение - пицарията дето ви я хвалих - на ъгъла на "Витошка" и "В.Левски"... как се казваше... http://pizzaescada.com/

# 723
Блубери, моментът за 2/3 май минаха Simple Smile
Да, от другата седмица съм вече в последен триместър. Как върви това време само...?  #Crazy
Другите бременлийки как карате тази бременност? На мен ми е много по-(без)различно и малко между другото си расте и коремчето. Едно такова ми е - да се роди, пък тогава ще го мисля бебето, сега Невена ми е първи план. Дали е нормално?  newsm78

# 724
Здравейте, момичета!

Диденце, дано скоро ви свърши черната серия, че много черна е станала. Желая ви да сте здрави и скоро с добри новини да се разпишеш.

blueberrygirl, и аз бях така. Някак между другото изкарах втората бременност  Simple Smile

На Белослава играчката и фаворит в момента е брат и  Mr. Green Направо го побърква това дете. И същевременно много ревнува от него. Толкова ми е болно да я гледам как тихичко си страда, че вниманието е предимно върху Матей. А иначе е станала непоносима и общо взето цял ден в караници изкарване и от това съвсем ми е скапано. Вечер продължава да се буди, да реве, да пие мляко, така че Инче не сте сами  Hug А дребният вече стана на 3 месеца - 6.220 кг и 63 см. Направо съм влюбена в него  Grinning

Ще дописвам след малко  Wink

# 725
  • София
Диде, много гадни неща на куп са те сполетяли, но пък балансът изисква сега да следват много хубави! Дано бъро си намери работа мъжът ти и да е много по-добра от предишната!
blueberrygirl, и аз така бременността с Боян почти не и обръщах внимание и си казвах като се роди тогава ще му мисля, да не говорим че и като се роди малчо също почти не го забелязвах (е хранене, преобличане и до там) - всичкото ми внимание беше само за каката ревнивка. То и сега е почти така, а малчо си расте - кога стана на 8 месеца изобщо не разбрах.

Любима играчка май няма - най-много време отделя на водните боички, ако и дам вода и продукти готви. Нямам нерви за ролеви игри и гледам като са будни да ги храня и веднага навън, после след следобедния сън бързо пак навън до тъмно. Като стане студено ще му мисля. Дано тръгне успешно на ясла!!!
И да се похваля - най-накрая по собствена инициатива Михаела отиде да спи в детската стая, а майка и от дивана в спалнята. Голям кеф, Боян като ревне си го взимам до мен и вече вместо в 6 ставаме в 9.

# 726
Момичета, благодаря ви, че питате за мен!
Има развитие! Георги засега остава на старата си работа, пък да видим! Майка ми си е намерила работа, пак в Гърция! Баща ми вече е добре, останало му е само ужулено по гърба и челото. Свекърва ми продължава да е зле и да е в болницата. За съседа ми, милия ми Цецко, бог да го прости, млад си отиде, на 45 години, вчера му беше погребението! Никога няма да го забравя, последния му ден, с червената тениска и широката усмивка. Всеки ден си пиехме кафе заедно на беседката пред блока, много ще ми липсва!  Cry
Някой беше питал за свекъра- той е пенсионер, но работи летните месеци или когато го повикат!
Има и хубави новини- сестрата на Георги и любимата ми братовчедка са бременни!  Party

Блубери, нормално е! И аз така изкарах втората бременност, между другото!

МРМ, и аз като теб, по цял ден сме навън, защото вкъщи полудяват, все бързам да ядат и да излизаме!

За памперсите бях писала много отдавна- дневния го отказа след Нова година, а нощния за рожденния й ден на 13 февруари. Като се размърдаше през нощта, я водех в тоалетната да пишка и пак заспиваше, не съм имала проблем. По-трудно ми беше с дневния, че ревнувяше от брат си и тя се правеше на бебе!

Любими играчки нямат. Зари най-много си играе с една кукла- приспива я, храни я и т.н.

Бягам, че се събудиха!

# 727
Е Диденце ето вижда се светлина в тунела и определено не е от идващия насреща влак Simple Smile
Добре е , че Георги има все още работа, но да му е обица на ухото, че не е сигурно положението. Защо не се огледа за нещео ей така да проучи пазара на труда. Току виж пък му предложили нещо по-добро.  Дано и свекърва ти да се оправи бързо, че ей на ново внуче се задава на хоризонта Simple Smile
 А за игрите- ми и Ачко няма кой знае какъв афинитет към някоя играчка, може би понеже продължава да е фен на влаковете и си има едно локомотивче Томас с релси на батерии та много често с него си играе. Иначе милия все иска с мама и тате да си играе, да се гушка да му "четем" книжки....но нали все на работа, домашни задължения ...и  колкото и да не ми се иска се налага и да го пренебрегваме по-малко за да успеем със всичко. Иначе и той обича да е навън с приятелчетата си.

# 728
Диде, радвам се, че нещата са малко по-добре. Само така Simple Smile

найема, Белослава е в много трудна възраст и може би появата на братчето усложнява ситуацията. Знам как се чувстваш, защото и при мен беше така неотдавна, но впоследствие децата прсто порастват, свикват с малкото човече и макар и в началото да страдат, след това са толкова щастливи, когато играят заедно, когато се гушкат и целуват нон стоп, а на теб ще ти се пълни сърцето като ги гледаш. Когато станат на 2 и на 4 като моите деца и малкото дете започне да говори и започнат да си общуват и говорят става много хубаво. Просто началото е малко трудно, но си струва Wink

Любимите играчки на София са лего, а има и едно бебе бута го в в една малка количка, облича го, храни го, разнася и една чантичка с памперси Laughing много е смешна Laughing купих и една дъска много обича да си пише с тебешир и да си драска. Обича и да оцветява с боички, обаче най-любимото й е да се катери по мебели, площадки ooooh!

# 729
Привет, привет!
И при нас нищо ново, но реших да драсна два-три реда ....

Диде, съжалавям за лошите новини, но и се радвам на добрите след това! Винаги след лошото идва добро, и дано да е повече!  Ти си толкова лъчезарен човек, а предпоследния ти пост звучи така тъжно, не заслужаваш такива емоции!  Hug Hug Hug

За срещатав сряда съм принципно ЗА, но все още не знам как ще се чувствам. Като цяло ми е лека бременността, но като се поуморя през деня вечер съм като парцал. А напоследък ми изникват едни такива задачки със срок - вчера, и ми изпиват силиците. А и калпазанката вечер ме довършва  Tired Дано се задържи по-дълго време здрава, че да ходи на ясла. Иначе не ми се мисли как ще я забавлявам по цял ден....
Иначе и при нас го има нощтното будене, бълнуване, ревове - пълна програма. Явно и тя си преживява емоциите от деня. До преди седмица си мислех, че се тормози в яслата, че й се карат за разни неща .... А то какво се оказа - моята калпазанка ги прави диви и щастливи лелките там. Както я гледате такава миличка и кротка там им стопява лагерите. След една нерва и ревлива нощ говорих с едната от сестрите, по-готината и тя ми разказа как си щурее нашата: Един ден не искала гърнето и напук клекнала насред стаята и се изпишкала както е с панталон; друг ден не искала да спи с пижама, а чисто гола  #Crazy; на обяд не искала да се храни с децата на масата, а си взела чинията и седнала на столче и там яла; не си давала шишето с вода, дори да й го напълнят, а отделно на това го разливала по пода и другите деца шляпали във водата  ooooh! Направо останах като гръмната, но не се съмнявам, че го е правила, защото и в къщи си позволява да опитва такива неща, но не й се отваря парашута. Там обаче й ходят по гайдата, защото иначе реввала и всички деца реввали след нея ........

# 730
  • Sofia
Там обаче й ходят по гайдата, защото иначе реввала и всички деца реввали след нея ........

hahaha hahaha Joy Joy Малката Плами е голям стратег! Simple Smile))))

# 731
  • Пловдив

Добро утро!

Диде,радвам се,че нещата лека,по лека се нареждат при вас.

Ние сме добре-ясла,игра в парковете.В очакване съм на стартирането за записване на магистърсикте програми

# 732
Добро утро! Елфи, страхотно кафе Laughing

За срещата тази седмица- отпадам, тъй като от петък си взехме Раличка и все още се нагаждаме към стария нов режим. Аз, разбира се съм на осмото небе,че всяка вечер си я взимаме:)

И един леко откачен въпрос - измислят ли си вашите деца въображеми игри, предмети, хора? Ралица си играе наужким на много игри, а онзи ден искаше да играем на детска градина и си предствяше,че има друга деца и се държат за ръце, и се обръща към тях и им говори...хубаво хубаво фантазия, ама чак пък толкова #Crazy леко се смущавам на моменти...дали е нормално newsm78

# 733
  • Пловдив
dorabella,още не е дошъл моментът за такива фантазии,но и при нас ще дойде.Ходи му се на детето на ясла  Grinning

От какво пият вода съкровищата ви навън.Нашето шише е такова ,но тече много и все нещо е улято.Пие вода и от шише 0.500 мл с широко гърло Девин,но сякаш се вмирисва като се ползва повече от веднъж.Пробвах и с такова да нося вода,но и то се вмирисва.Явно от гумата на капачката.Имаме и такова ,но сламката в шишето постоянно се измъква,капака опира в нослето-не е удобно

# 734
Eлфи, аз постоянно сменям шишетата, ползваме или малки шишета от минерална вода или от сок "Теди". Те са с удобен накрайник. Но както и при вас, много бързо се вмирисват и ги сменям.

Общи условия

Активация на акаунт