Февруарки09

• 40 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Наде,знаеш ли как си ги представих твоите "приятелки"...Групичка неудовлетворени от връзките си момичета,несемейни ,които твърдят,че така им е най-добре-свободни,"независими" и разполагащи със свободното си време,но тайничко всяка от тях се притеснява,че времето си минава,а задълбочените връзки и плановете за семейство и деца са все неща,които се случват на другите,но не и на тях... Sad  Може би на подсъзнателно( пък и на съзнателно) ниво ти завиждат-все пак оборваш теорията им,че родиш ли едно дете ставаш роб на мъжа си и си все чорлава,с кухненска престилка и яхнала прахосмукачката.Така че като те игнорират вероятно се опитват да ти "натрият носа".Така де-трябва да си по-изстрадала за да са по-спокойни те,че не изпускат кой знае какво(а биологичният им часовник тиктака оглушително!)... Laughing
  Много се разфантазирах,но честно точно такива ги виждам.Като забременеят ще те търсят ... Wink

Елфи,направо не мога да си представя тогава каква си като ти дойде музата!  Laughing

# 706
Наде, поддържам мнението на Сливето. Независимо колко добри приятелки сте били преди, наличието на деца или липсата им доста сближава или отдалечава приятелските семейства. Всеки с интересите си, пак имаш избор, просто вече избираш измежду по-различни неща Wink

Деси, Яна много си играе с ЛЕГО. Свекърва ми й купи лего-строите/един в кофа/ и оттам нататък просто надграждаш с лего-ферма, лего-зоопарк. Супер е, че конструкторите в една възрастова група са съвместими и се допълват.
А по проблема с детската стая - аз имам същия проблем, защото и аз, като теб, търся разгъваемо легло, при което единия матрак влиза под другия. Еми установих, че всички са отвратителни. И затова Яна все още си има празна детска стая с килим и играчки само. Ни човешко легло, ни гардероб...
Искам и аз среща, липсвате ми много, ама напоследък нещо все не сколасвам да се класирам, че или съм сама с Яна, или не сме в София. Дайте да се сберем да полеем новите тумбачета на девойките Grinning

# 707
Наде, и аз се начудих на моите "приятелки" тази седмица -хем са сами и нямат какво да правят, хем цяла седмица (бях сама и имах възможност да излизам много) не успяха да се организират да се видим или дори да излезем за по едно кафе.

Деси, такова легло никъде не съм видяла, но пък в ИКЕА може да има нещо практично,защото те са специалисти по обзавеждане на малки пространства.

Аз пък да споделя, хем искам второ дете, хем ме е страх от второ секцио - много повече от първото Embarassed (защото вече знам какво е) и не знам ....

Айде другата седмица среща - какъв ден предспочитате - сряда или петък?

Днес си отивам при Раличка (нищо че по план беше утре),че вече няма какво да се чисти и подрежда в нас....

# 708
Добро утро мацки!
Имаме пулс, вчера ходих на доктор, на 17 октомври отново, за изследвания, регистрация и тн.

За играчките, Дени си играе най много с ЛЕГО, стори или сама или с помощ на някого, кули, замъци, влакове, много се забвалява. Имаме и едно пиано за около 40 лв, със столче и микрофон..свирии та пушек се вдига и пее, и танцува..обаче си е доста шумно Simple Smile. Играе си и с докторски комплект, има 2 и лекува Маймунчо по цял ден, мери Т, бие ваксина, дава капки и сиропи...Голяма веселба пада.

Надее, намери си други приятелки. Така се случва, какво да правиш, в един момент се разминаваме Simple Smile

За сега толкова от мен, после пак.

# 709
  • София
Хаха, благодаря момичета  Hug Силве, много време пропъждах от главата си точно твоите думи Simple Smile Но като ги видях написани и наистина - няма какво да се залъгвам. Проблема не е в мен, а в тях. ДО сега все се чудех много ли говоря за малката, но истината е, че аз не искам да говоря за нея и не го правя - нали точно затова ми се излиза с тях - момичета без ангажименти, за да забравя за моите ангажименти Whistling
Вчера с гузна съвест се счупиха да ми звънят да ми обясняват как за срещата се е решило в 23:00 предния ден, а аз знаех от обяд още.. Както и да е - отказах им Simple Smile ПОне се наспах. Днес дружно се събудихме в 7:20 и без драми и излишно бързане приготвихме малката за ясла Simple Smile
За срещата - аз още не си знам графика за др. месец, така че не мога да изкажа предпочитания за сряда или петък, но все ми се струва че петък е по-подходящо за работещите. Ако се разберем, ще си го оставя свободен Simple Smile

Ние вече мислим за подаръците за нова година и рождения ден, но засега само дрешки гледаме. Аз продължавам да си мисля, че от прекалено затрупване с играчки нищо не цени нашата. Сега гледаме да й осигряваме повече емоции с преживявания - зоопарк, цирк, театър, батути, бънджи...
Тайно си мечтая да приберем едно улично коте - единственото в района /онова рижавото от снимките/ което като я види и тича към нея, но Илия е непреклонен...
Пиша от домашния боклук-лаптоп, така че спирам Simple Smile Довечера от работа може още повече да се впусна в размисли Simple Smile

Марина, вземете й едно малко Лего на Рали да видите как ще е интереса.

И наистина последно - Много се радвам за всички бременни мами - чак и на мен ми се прииска, но не чак толкова много че да се задействаме  Mr. Green

# 710
Наде, и Рали има ЛЕГО, но май й е прекалено сложно (Жоро си го беше донесъл от Германия за него) и тя се опитв да играе, но дори на мен ми е трудно по него (изключително малки парчета) да правя нещо от него. Трябва да й взема някакво по-лесно с по-големи форми, но тук в Младост имат голям магазин и като сравних цените с Германия, ми стана много криво (за кой ли път),че тук е по-скъпо.
Сега се сетих - ходих в ИКЕА и лампата на Рали взета от Гърция за 14.90 евро, тук струва 49лв. Rolling Eyes Не е много като разлика, но защо все тук е най-скъпо.....

# 711
Здравейте, момичета!

Мия, ЧЕСТИТООО! Желая ти лека и безпроблемна бременност, здраво бебче и послушна кака!  Hug

Ели, честито тупкащо сърчице! Това е незабравим момент!  Heart Eyes

Да взема и аз да купя ЛЕГО на Зари, дано да си играе с него!  Simple Smile

Да си кажа и аз какво се случва:  Зарина е втори ден на ясла и много и харесва, Станислав е добре, но продължава да пие антибиотика (по предписание на педи трябва да го пие 10 дни  Shocked ), Георги остана без работа, свекърва ми влезе в болница, баща ми паднал по стълбите и се е потрошил, и майка ми остана без работа, свекъра още живее с нас (а уж беше временно), един любим съсед вчера почина и от снощи не съм спирала да рева. Така ми се е свило сърцето, че едва дишам! Ако Георги не си намери скоро работа, ще умрем от глад с моите 240 лв. Направо не ми се мисли!  Confused

И аз искам среща, имам огромна нужда да разпусна!

# 712
  • Пловдив
Дидееееее,много ви се е струпало наведнъж и все лоши неща.Дано бързо да си намери Георги работа и да се наредят нещата.Магазина ли затвориха?Какво стана?Свекър ти не работи ли?Иначе то временно е най-постоянното,нали знаеш

Ели,честито тупкащо сърчице

# 713
Дидее, каква е тази черна серия...Сега трябва все хубави работи да се случват. Всяко зло за добро.
Мъжа ти с какво се занимава? Дай да му направим едно хубаво СВ и да почва да се интервюира Simple Smile. Само горе главата и мисли позитивно. Всичко се случва първо в главата...позитивно мислене му е цаката!

Моля, прибирайте се по къщите, след малко излизам с колата! Вардааа!

Тази седмица ми е културна...оня ден бяхме в Кърджали на премиерата на сестра ми - моноспектакъл "Лазарица". Беше супер, на 6ти октомври ще я играе в Киев, на фестивал поканени са Simple Smile ихууууууууууууу Simple Smile. http://www.standartnews.com/standart/rejisyor_vkara_lazarica_v_j … zma__-117103.html

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 13:31 от ioli

# 714
  • Sofia
Здравейте, мили момичета Simple Smile

Аз се опитвам да чета редовно, но все не ми остава време да се разпиша. Нещо не знам аз ли не мога да се организирам или не ми стига енергията, но си лягам вечер с малкия и заспивам преди него. Сутрин,като се юрна - оправяне за ясла и работа, водене до яслата, задръствания, лудница, гадост, после на работа, после да го взема от яслата, докато се приберем, нахраним, изкъпем и легнем и аз вече едва се влача...Направо ме е срам, като знам, че имаме толкова мацки с по 2 деца, ама явно ми се натрупа умора и недоспиване с години и сдавам багажа...Е, оплаках се  Mr. Green
Венци се буди почти всяка нощ, бълнува, понякога плаче и се тръшка и не мога да го събудя и успокоя сума време, иска си мляко, направо ме прави дива и щастлива  Crazy Не знам как така ви спят децата по цяла нощ непробудно, завиждам благородно Simple Smile

За играчките и аз мисля като Надето, че от много играчки и не може да се спре и да си играе с нещо по-дълго. Единствено камионът за боклук е неизменен фаворит... Има и Лего дупло (това за по-малките с големите формички), ама нещо не е много фен. Играе си, но не много.

С памперсите се преборихме, но нощния засега не го махам. От една седмица всяка сутрин е абсолютно сух, но ще изчакам още малко. Една нощ пробвах, два пъти ме вдигна да пишка на гърнето  ooooh! Разсъни се, после 1 час не може да заспи, абе... Grinning

Много се радвам на всички хубави новини за бебоци и коремчета Simple Smile) Честито и тук на всички! Стискам палци кой каквото си е поръчал, такова бебче да донесе щъркела!

Диде, горе главата! Ще видиш как изведнъж ще се наредят нещата! Стискам палци  Hug Hug

Надявам се скоро пак да мога да се включа с писания.  Hug на всички!

# 715
Диде, стискам палци всичко скоро да се нареди Hug Hug Hug

Коте, и Рали е като Венци - бълнуване, сънуване, мляко - все някога ще го израстнат:)

На мен пък преди малко ми се обади директроката на ОДЗ-то и ми се накара хубаво, защо не съм водила Ралица. Обясних й,че е била дълго време болна и още не е оздравяла стабилно, а тя ме заплаши,че ако до утре не отида, трябва да се откажа от мястото. Не могло да не ходи, трябвало да има бележка от докторката или по дом.причини - почти нищо не ми стана ясно коя бележка трябва сега newsm78 Дори ми намекна,че след като имам предимство, ще ме приемат и другата година, така че спокойно мога да се откажа от мястото.
За всеки случай се държа много грубо.

Явно не може както го мислехме ние - да си плащаме и да не я водиме, а евентуално ако се наложи (човек никога не знае) тогава да тръгне newsm78

# 716
Диде, много ти съчувствам и не знам какво да ти кажа. Дано мъжът ти да си намери работа скоро. Свекърът ти работи ли? Или ако може да гледа Стани, а ти да потърсиш работа? И друго можеш ли да гледаш друго дете? Аз от време на време гледам деца на съседи и приятели и ми плащат. По този начин можеш да изкарваш пари и от вкъщи.

ioli, честито сърчице Heart Eyes

# 717
Отписах Ралица от ясла. Като няма да ходим, поне някое друго детенце да запишат.

# 718
Маринка, ми хайде почвайте да работите за второ Wink поне ще си погледаш още малко Рали,а  и времето наближава Wink

Наде, и аз като теб се замислям. Ама хем ме сърби, хем ме боли.

Подкрепям мнението на Петя, затова как се променят отношенията с несемейните приятели след появата на дете.

Диде, в много кофти ситуация сте попаднали. Дано бързо се оправят нещата и да се успокойш.

Ели, честито. Дано всичко е наред и занапред  Hug

# 719
Деска, сещам се за какво намекваш, ама май много не познава в крайна сметка - брат ми не срещна момиче, колежката не се запозна с мъжа на живота си, а засега няма да ходим в Г. (тук не искам да пиша подробно, тъй като Жоро го пази в тайна(само дето съм писала на целия форум във ФБ,но той не знае), но решението си е негово. Така,че това за декември въобще не го вярвам.

Вчера отидох при малката и толкова добре изглежда, да е жива и здрава свекърва ми, но много добре ми я гледа. Е сутринта беше голям рев, истерия, и дори започна да повръща милото...

Общи условия

Активация на акаунт