Отговори
# 30
Не намирам нищо за египетска плитка  Shocked, а искам да пробвам......

Изтръвах и биелтите за театър ,докато се чудя и мая........

Ще си взема солариум  Whistling

# 31
  • Варна
Аз взех току що ваучер за скок от АСпаруховия мост, подарък за мъжа ми Laughing
Иначе пробвахме миналата седмица ваучера от Меморис, много приятно място, пак ще повторим.

# 32
Тъкмо реших да запазвам почистването на лице в "Ели" и сега изскочи тази безгилена мезотерапия newsm78, не че са еднакви процедури ама започнах да се чудя... Все пак и аз чакам с нетърпение отзивите за почистването в "Ели". А някой правил ли си е такава безиглена мезотерапия, та да каже какво представлява?

# 33
  • Варна
Взех си ваучер за плитка, каквато и да е, 2 лв. ми е едно кафе. Simple Smile

Няма ли да пуснат най-после оферти за почивка през лятото?! newsm78

# 34
Открих ви най-накрая!! Laughing Да си копирам мнението и тук.
Влизам да похваля фризьорката и козметичката от този ваучер http://www.zadrujno.bg/448/pulna-promiana-krasota-izmivane-podst … ane-otstapka.aspx
Възхитена съм!!! Подстригаме точно както исках(въпреки,че много не исках да се подстригвам,заради една друга фризьорка която... #Cussing out) А за кола  маската ме беше доста страх,но козметичката ме успокои.... Много съм доволна,със сигурност пак ще посетя  bouquet

# 35
Някой ползвал ли е кода на колектива bonus5kinta?

# 36
  • Варна
Да, аз, ама като го пуснаха първия път, после вече не ми даваше. Peace

# 37
Какво отметна, като начин на плащане? Като въведа кода и го активирам ми пише "Моля, въведи тук валидни данни", избрах плащане с карта, а сумата е дори по малка от бонуса.

# 38
  • Варна
Цената на 1 бр. ваучер трябва да е по-висока от стойността на кода, т. е. повече от 5 лв. Peace

# 39
 Благодарности за новата темичка   bouquet
 Скачам тук , за да не ви изтърва  Embarassed

# 40
За почистването на лице в студио Ели - ако имате нормална кожа ще останете доволни. 23 годишната  Simple Smile козметичка е внимателна и козметиката ми се стори добра. Но ако си имате кожа като моята с пъпки,милиуми и комедони няма да останете много очаровани. За 12 лева толкова(ако за това трябваше да дам 25 лв  #2gunfire)

# 41
Малиииииииииииииииииииииииии.   smile3555

Да ви споделя, мили дами, как съм се подредила с тия ваучери, не е истина! И всичкия екшън до средата на май...  Rolling Eyes

Вчера бяхме в тайландския ресторант, опукахме два. Днес съм с чисто ново боядисани лапички от Varna Beauty Studio! Утре сме с приятели в Бар Наздраве (оферта от Грабо). Като се върнем в петък по някое време, отиваме вечеряме директно пак в тайландския, защото офертата изтича на 29.04. Следва Великден, а в понеделник - автомивка от Сделките за 5 лв. Вторник сме в пицария Бон Апети - 2 пици + 2 салати. В сряда имам записан час за хидратираща продецура за лице в Giro. В чертъртък живот и здраве най-накрая ще минем боулинга в Галакси. В неделя си мисля да посетим Примавера за вечеря. На 02.05. имам час за масаж в Арт Вижън (от колектива).

Малко почивка се очертава до 12.05, когато съм ги наредила: маникюр във Varna Beauty, масаж и терапия за лице в Thera Vine. 3 дни ще бъда в София и съм се подредила с 2 прически в Бона Деа и ще водя колеги на обяд на суши. Връщам се в понеделник и още от сутринта следва сешоар във Varna Beauty (втората част от ваучера в Промомакс), фотосесия от Грабо в морската градина и терапия за тяло +масаж във Фелиста.

Найс, а? 
Joy

Ще давам отзиви, в това бъдете сигурни.  Blush

# 42
А, като изключим гореизложеното, имам 4 ваучера за блъскащите се колички от Колектива, 2 ваучера за Бар Мемориз, суши за няколко души в Немо, маникюр в студио Emotion и с днешна дата, 2 плитки от Арт Вижън.

Да кажа, че по телефона не ме очароваха. Обикновено това е сигурен знак, но както изтъкна Чоколина, това си е едно кафе... Ако не знаете какво е египетска плитка, вижте изображенията в Гугъл с ключова дума fishtail braid. Ето тук има клипче как се прави. Имам снимка с такава плитка, но ще дам линк само на ЛС - ако някой се интересува, да ми пише.

Имате ли нужда да ви похваля тайландския ресторант или Varna Beauty? И двете вече съм ги коментирала и няма смисъл да казвам, че съм фен. Ако има големи ентусиасти сред вас, ще направя снимки на новия маникюр и ще ги кача да ви покажа.

П.П. Благодаря за подкрепата и че с готовност се присъединихте тук: старата тема, в нов форум.  Hug

# 43
Мahidevran, мого ми интересно и полезно да чета мненията ти  Heart Eyes!
Понеже от доста време се оглеждам да оферта за педикюр, днес попаднах на това http://www.promomax.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0/100116. Имам спомени, че преди коментирахме салона, но вече не помня какви бяха отзивите Embarassed. Така, че ако някой има впечатления от "Баронеса", ще се радвам да сподели. Чудя се защо има само 3 закупени ваучери, нещо със салона ли не е наред, със сайта който предлага офертата ли.... Ще помисля още малко.

# 44
  • Варна
ЛУЛУ, утре имам час там - по една оферта на Грабо - Почистване на лице и оформяне на вежди, плюс кола маска на горна устна и подмишници - ще дам отзиви после. По принцип имаше няколко не особено положителни коментара в темата, ще видим... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт