Отговори
# 60
  • София
Ааа опитахте се да избягате, ама ви открих!  nuts bye
 Закупих си едно ваучерче за миди от Колективата. Да си имам за Май месец, че имам и ваучер за Тера Вайн и уговорка с една съфорумка.  Mr. Green Hug

Hug
kashmir, и аз се точа на тия миди от Колектива.  Mr. Green

Еми хайде де, може да ги хапнем заедно! Wink

# 61
А къде точно са ситуирани тези миди от Колектива? Гледах картата - според нея е в центъра, а според адреса - някъде около табелата за край на Варна.

Адресът е коректен. Заведението се намира в района на спирка Почивка (крайна спирка за 148, 14, 15, т.н.). Това е зоната над Пикадили Парк. Не е на центъра.

И аз предположих, че е някъде около Пикадили парк, но не се сещам точно къде може да бъде. Ако някой знае къде е, много моля да обясни, че милото много се запали по точно тези миди.

# 62
Лесно се намира. Като застанете с гръб на Пикадили парк / в Бриз / - насреща е Адидас аутлет. Точно в дясно на сградата на аутлета има стълбички. Намира се всъщност на гърба над него / адидас-а /.

# 63
Мерси за обясненията!
Дано да го намерим.

# 64
# 65
Моля за впечатления от Бодега във Варна  Hug

http://-spam129-%D0%9F%D0%BE%D1%85a%D0%BF%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B … %D0%B2.-o131.html

Проблемът е в каната сангрия - тя няма как да е за един човек. А Паелята не ми изглежда като да е за двама.

# 66
Чоколина, ходи ли в "Баронеса"? Ще съм благодарна да споделиш впечатления  Heart Eyes

# 67
В Бодега по принцип е много добре. Аз вече споделих положителен отзив при една от офертите им. Паелята е доста, не е само за двама дори. Но виж за каната не е уточнено от кой грамаж е, те имат и от половин литър и от един, така че може би е добре да им пишете, за да си кажат.

# 68
  • Варна
Чоколина, ходи ли в "Баронеса"? Ще съм благодарна да споделиш впечатления  Heart Eyes

Да, ходих. Със смесени чувства съм. Момичето беше много любезно, даде ми и талон за намаление на някаква процедура с ултразвук и ампула. Салончето е чисто и спретнато, малко квартално на вид. Коло маската на подмишниците я направи отлично, много бързо и безболезнено, изчисти всичко. Почистване на горна устна отказах, защото нямам нужда. С почистването на лицето не се справи кой знае колко добре, като се има предвид, че нямам проблемна кожа. Оформянето на веждите - бях предупредена от пост в темата, че ги постригва, но ми беше интересно какво ще се получи, та я оставих - крайният резултат не е лош, въпреки, че едва ли ще овторя такъв начин на оформяне на вежди.

Ходихме и в "Меморис Бар & Динър" - на рождения ден на малкия почерпихме родителите ми там - пиците и салатите бяха много вкусни, както и всичко, което поръчахме допълнително. Като обстановка не е нищо особено, но не е и зле. Това, което не ми хареса, е, че се обадих да резервирам маса предния ден, като изрично казах, че сме 5 възрастни и 2 деца, а ни бяха подготвили маса на втория етаж, в частта за пушачи. Rolling Eyes Имам ваучери и за новата им оферта - пица за 1,99 лв., определено на тази цена си заслужават. Peace

# 69
  • София
В Бодега по принцип е много добре. Аз вече споделих положителен отзив при една от офертите им. Паелята е доста, не е само за двама дори. Но виж за каната не е уточнено от кой грамаж е, те имат и от половин литър и от един, така че може би е добре да им пишете, за да си кажат.
Хм...  ThinkingТи в коя Бодега я яде паелята предния път? Щото аз ядох в софойската и да ти кажа порцийката си е точно за един човек, че даже и малко къса ми дойде.  Laughing И аз мисля да си взема още 1-2 вачера.  Peace

# 70
Кашмир, във варненския. А тя си беше такава офертата за кг паеля. Аз лично от нея като вкус не бях особено впечатлена, но това е друг въпрос вече. После скоро като ходихме без ваучер отново ми се мярна в менюто, че си е голяма по принцип, но може да греша. Просто в тази горната не са уточнени количествата и не става ясно така или иначе.

# 71
  • София
Ясно. Помня аз, че офертата във  варненския беше за около 20лв. докато тази тук беше пак за 9.90лв. и беше за същите неща ( с опцията паелята да се замени с тапас). На вкус и за мен не беше страхотна, но е  нещо различно и мисля да заведа майка ми и баща ми, че така и не са хапвали истноска паеля, поне да пробват тази. Peace

# 72
Момичета, на някоя от вас да й трябва да си измие колата до петък включително?

Имам един ваучер от Сделките, а не виждам как ще стане. В петък се обадих, казаха ми, че са там до 6.30, а като си отидох, нямаше никой.  Cry И сега няма кога да отида.  Cry

Ако имате интерес, пишете ми на ЛС, важното е зян да не стане...

# 73
Христос Воскресе , момичета !   Hug

Аз засега мисля да си взема един ваучер за маникюр и педикюр в Баронеса, пише , че и събота работят Simple Smile имам надежда , че щом е друга жена маникюристката, може би ще е по-добра  от козметичката

Все още гледам , че върви офертата за почистване на лице в Ели от Вип оферта и съм в размисли  Thinking

А относно Бодега предния път лично аз се отказах да взема ваучери, защото им гледах менюто с грамажите, тогава имаше опция за избор между 2 неща тапас и паеля, за тапаса пишеше някакъв смешен грамаж, който няма за никой да стигне, сега е само паеля, но пише 300 гр мисля, може би за 1 човек ще стигне  Simple Smile

Наблюдения за този учебен център някой да има ? че се чудя дали да направя подарък ...  http://grabo.bg/varna/54-otstapka-za-spa-terapiia-na-tzialo-tialo-0u8mr56
За Меморис имам ваучер от сделките за 3,90 , която беше офертата, другата я изпуснах, но пък нека този първо да уползотворя Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 10:41 от Annett

# 74
Момичета бързо моля за съвет. Praynig
Смятам за свекито и свекър ми да взема подарък това:  http://grabo.bg/ednodnevna-ekskurziia-s-avtobus-do-bukuresht-s-50-otstapka-0zztv
Моля, за съвет, някой запознат ли е с фирмата и всичко което ще ми е от полза да науча ще е добре. Днес смятам 2 ваучера да платя та затова така на зор е работата. Иначе ще звънна и във фирмата след малко.
Благодаря предварително  Peace

ДА питам някой ходил ли е на тази механа Хамбара и как е?

Общи условия

Активация на акаунт