Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 311
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Весело посрещане на светлия Великденски празник на всички дюканки пожелавам с моите Великденски яйца:

# 106
Добър ден сладурки,то е ясно че няма никой по празниците ама нищо
аз да си попиша малко  Mr. Green
Приготвих уникален режимен козунак ще бъде сниман,и с подробно описана рецепта която включва съчетание от няколко ваши рецепти плюс мой измишльотини.

Весели празници  Hug Hug Hug

# 107
Здравейте и от мен! Весели празници пожелавам на всички! easter Споделете рецепти за режимен козунак, защото ще трябва утре нещо да си спретна за празника!!

# 108
  • София
Здравейте и от мен!
Весели празници пожелавам на всички ви!

Нека Светлото Възкресение Христово, да огрее сърцата ви с много надежда за утрешните дни и много любов, която да раздавате около себе си

Дано удържа само на козунаците, това ми е голямото притеснение.  Sick
Сега ще се опитам да спретна нещо по случая ама не знам какво ще се получи. Нали съм една видна готвачка    hahahachef

Грахче, ако си на линия споделяй за козунака сега, че утре вече е късно  Embarassed

nikolexa , поздрави за забележителните резултати и още повече, че успяваш да ги задържиш.   bouquet

За всичики ви  Hug Hug Hug

# 109
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!

За нас утре е двоен празник,защото Лори навършва една годинка.  ura

# 110
  • София :(
                                            ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 21:43 от mimensita

# 111
  • NICE,FRANCE
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Весел и режимен празник,момичета!!!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 10:02 от galandri

# 112
  • Испания

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 09:19 от smileys

# 113
Христос Воскресе!Живи,здрави,обичани и много щастливи да сте ,момичета!И вие ,и обичаните ви хора!
Не смея да пускам картинка,защото масата на smileys е достатъчна.Поздравления от мен!Невероятна е ,мила!Браво! Hug Hug Hug

# 114
  • Пловдив
Воистина воскресе!

# 115
  • Испания
Благодаря, Тонка!  Hug Да сте живи и здрави всички вкъщи!

Обожавам Великден и празничното суетене около него. Нарочно снимах само яйцата, без тестените приложения, за да не се изкушава никой.  Wink Да сме живи и здрави всички! Много обичани и обичащи! Много мир и спокойствие около нас да има!  Hug

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 10:06 от smileys

# 116

Христос Воскресе мили момичета

Да Ви кажа козунака ми стана  Rolling Eyes жив кекс  Embarassed,ама по добре от нищо.Другите да папкат а аз да гледам няма как да се получи.Ще си ям великденския кекс,поне мирише на козунак  hahaha

# 117
  • Варна
Христос воскресе!
Желая на всички ви много здраве!
Грахче,и моя великденски козунак стана по-скоро като кексче,но си го хапнах с удоволствие за закуска.И утре смятам пак да си направя...
Лек и отслабващ празник на всички ви!
  bouquet

# 118
# 119
Христос Воскресе момичета! Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства!
smileys, поздравления за красивата маса!
grax, и моят козунак ми напомни повече на кекс. Обаче с нискомаслено кисело мляко беше страхотна закуска тази сутрин Crazy
gardenia1979, честито ти рожденичка! Да ви е жива и здрава и да ви радва цял живот! newsm59

Единствено ми изкушение за празника е, че вместо 3, сложих 4 лъжици трици за направата на козунака. Ама пуста и лакомия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт