Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 319
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Добро утро!

# 121
Добро утро ! Hug

# 122
Добро утро и от мен!
Я да видим кой с к`во и по колко е прегрешил и съгрешил! Mr. Green

Единствено ми изкушение за празника е, че вместо 3, сложих 4 лъжици трици за направата на козунака. Ама пуста и лакомия Mr. Green

veroni76, мани, мани. ooooh! Като ми пуснахте мухата с тия "козунаци" и натирих мъжО да търси есенция. И като забърках един тричав хляб, ама със стевия, ванилия и половин шишичка есенция... Crazy Като замириса... И не 4, ами 6 супени лъжици трици ометох. ooooh! И не знам на другата заран - от многото трици ли, от есенцията ли или пък от голямата купа зелена салата, дето омахах на вечеря, ама като ме сви един корем и като виснах в кенефа! Изкарах един отчистителен ден! Mr. Green Ама поне се отрази подобаващо на килцата ми и те пак поеха надолу! Party

# 123
  • Пловдив
На два пъти съм превишавала дозата на трицити и двата пъти беше много неприятно за стомаха ми - единият с разтройство, другият с повръщане. И оттогава - си спазвам дозата стриктно.

# 124
Добър ден  Grinning
много празнично,много ядене  Whistling ама само режимно разбира се
от утре съм на П дни ,че прекалих нещо с ПЗ
кантара влезна в час след МЦ и толкова ПЗ мисля ,че най- накрая показа реални килограми 75  Sad е не е 73 както показваше миналата седмица ама си мисля,че всичко ще тръгне в правилната посока от утре.Предпочитам да свалям по бавно но пък сигурно.
Пожелавам Ви една нова,прекрасна седмица с много минуси  Hug

# 125
Здравейте момичета! След Великденското освинване, реших да се включа във вашите редици. Повтарям режима, даже май и потретвам Blush. Първият път 2009г. свалих 14кг., задържах до март 2010, свалих качените 4кг, но после едно освинване и сега съм 64кг Blush. Решила съм да вляза в релси и с Вашата безценна помощ и подкрепа, взаимно да се стимулираме и свалим сланинките! Peace

# 126
Аз пък се скъсах от работа, ни козунаци, ни агнешко! Дори триците нямаше време да си приготвя.Само алкохол, кафе и някоя мижава филийка с котидж. Драйфа ми се от гледане на манджи, а какво количество изядоха почиващите няма да ви казвам. То плюскане, то чудо. Като хамстери,  халал да им е! Да си носят тлъстите задници със здраве.

# 127
Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни!

Пийте си водичка и бъдете режимни  Hug Heart Eyes

# 128
Що стана бре 'Танасеее  newsm78 newsm78 newsm78
Джан-джун човек няма в темата тези дни  Thinking

Аз само да кажа - че празниците минаха неочаквано добре както за мен, така и за Кантарев. Разлика + 400гр за 4 дни (като се има на предвид че "уж" си спазвах графика, който си бях нагласила). Дано няма изненади на по-късен етап, че тогава кофти. Вчера щях да лунувам, НО.... просто обстоятелствата не го позволиха... Embarassed та днес се мъча като грешен дявол с П ден. Малее колко е трудно след тези празници..просто не е истина. Ама айде то половината ден мина вече.
Снимки от срещичката в Пловдив ще пусна евентуално довечера, че вчера не ми остана време.
Хайде слабеещ ден на всички  Hug - и казвайте кой как изкара празниците, къде  ходи, кого видя, к'во яде, к'во пи...(аз несмея да ги издавам тези неща, че знам ли дали няма някоя пощалива второфазничка, че после да ми тежи на сърцето Flutter )

# 129
  • Пловдив
Тук сме Ан Grinning...тук смееееее

Искам гордо да се похваля,че не прегреших нито веднъж на Великден newsm10
Абсолютно режимна във всяко едно отношение Joy
Чакам и Кантарев да ме подкрепи тези дни Grinning

Лек и усмихнат ден на всички Peace

# 130
  • Лутаща се
Здравейте, завърнах се.
Първи ден след отпуска - доста е трудно и хич не ми се идваше на работа. А и ме сюрпризираха неприятно, че трябва да си шием униформи  #2gunfire, баси, човек губи всякаква индивидуалност  #Cussing out Не знам на шефа ми каква муха му е влязла в главата, една шепа хора сме, а с униформи и баджове да ходим. #Crazy  Адски неудобно за мен. Определено ще си нося дрешките до тук, ще се преобличам за през деня и пак ще си ходя после с моите си дрешки. Имам сума ти рокли и поли, ще ходя с тъмно син панталон и синя блуза - как ли пък не  Sick Sick Sick
Празниците изкарах поносимо. Не съм прегрешавала, падаха ми се П дни и си ги изкарах нормално. Не съм близвала козунак или каквото и да било друго.
От две седмици трайно поддържам 65 кг, та вече смених и лентичката си. Достигнах първоначалната си цел. Ще видим сега дали да стигам 63 или да спра както ми показва калкулаторът на 64 кг. Определено вече изглеждам адски добре и май нямам нужда от повече отслабване - само малко бедрата да поотслабнат и да се изчисти целулитът.
Та май наближава моментът на влизането ми в трета фаза. Тогава ще имам нужда от малко напътствия от успелите трето- и четвъртофазнички

# 131
Честит празник и от мен . Защо никой неказва как е минала срещичката Simple Smile

# 132
Добър вечер  Embarassed
аз със риск да бъда нахокана ще си призная нещо.Не мога да го скрия от вас  Embarassed
Толкова много се пазих толкова време издържах ,и вчера свинята в мене се събуди и омаза целия пейзаж.Вещи преди години била яла козунак на велик ден и после задържала 3 месеца,мисля че някъде го четох напред.Аз обаче вчера унищожих 500гр.козунак 4 броя задушени картофи,голямо парче агнешко и тн. и тн. да не продължавам  Embarassed а и вино пих.
Толкова се мразя обаче не можах да издържа на напрежението и изкушенията около мен. И всичките ми познати покрай мене неспираха  да ми повтарят хайде де от веднъж нищо няма да ти стане.Много ме е срам момичета иде ми да си заровя главата някъде.От днес естествено съм на П ама какво от това ,сега ще си нося последствията.
Желая Ви хубава и спокойна нощ ,и не правете като мене

Hug Hug Hug

# 133
Добър вечер!  bouquet
По празниците не ме изкуши козунака,но от на беба тортата унищожих половин парче.Да ми е жива и здрава ! Embarassed

# 134
Ето ме...нали обещах..Това са снимките от Пловдивската срещичка
Хайде - вече ме няма, че нещо не мога да вляза в ритъм, все не мога да се наспя ooooh! ooooh!
Лекинка, мекинка...и минусова Peace

Общи условия

Активация на акаунт