Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 363
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Йееее нашата майка героиня се завръща   bouquet  Hug

Мира радвам се да те "видя" Едва ли си спомняш за мен, но ти си един от хората в темата на, които дължа успеха си  Hug Последно като те давах за пример с трите деца и въпреки това спазваща режима, Вещи ми каза, че скоро ще докажеш, че и с четири се успява  Grinning Много се радвам, че си добре и дечицата ти такива сладкишчета  Hug

Успех! Ние знаем, че можеш! Хич не ми се ще да ти раздавам съвети, ама помисли за 7дни поне  Peace Не плаши новичките  Laughing

# 346
  • Бургас
Да винаги е добре да получи човек съвет,ще си помисля момичета за по малко ударни.Аз принципно съм от галениците на режима,почти всеки ден регистрирах минуси.Ако спра да свалям,ще спирам ударните.
Само мога да кажа,че последните ми две деца са заченати точно докато спазвах режима,много леки и безпроблемни бяха.
tqna,помня те аз,всички ви помня Hug,радвам се че съм допринесла за успеха на някой,а сега смятам да направя същото,само много малко сте останали,дано да е защото всички вече са си свалили килцата и няма защо да спазват режими.
За да не се чудите,защо въпреки всичко ,пак съм върнала всички килограми,ами при мен докато кърмя се получава лавинообразно качване на килограми,което няма как да се избегне,хормони,какво да ги правиш.
Иначе със самата бременност,въпрекии,че не изпълних 3 фаза,не качих много килца,нооо с кърменето мнооого.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 23:57 от Mira 1919

# 347
  • София :(
           Добра ви вечер  Hug
     Мислех си днас кротичко да си заспя, но... не би.
     Mira 1919 , помним те, помним те, поне аз и много се радвам на слънчицата ти, да са живи, здрави и много да те радват, както ти нас с примера, който ни даваш. Обаче за схемата... не съм съгласна  Naughty, ударна не повече от 5 дни, а после 3/3 или 1/1, няма смисъл да си тормозииш организма  Hug
     Чакам да се включи още една Мира - mirka 75, която вчера срещнах на една спирка и която не познах, докато не се обади  Blush  Heart Eyes
     Както и да е, чакам да ви видя

Среща на усмихнатите, успешни софийски дюкански мацки в събота, 14.05 от 13 часа в Бялата къща в Банкя

За повече информация - на ЛС.
     А, да не забравя козинките...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 348
  • Пловдив
Мира, много ми е драго да те видя  Hug Hug Hug

# 349
Мира, добре се върнала  Heart Eyes

# 350
Добро утро! Жалко, не мога да почерпя аз днес, но го оставям на Мимс или Тони. А поводът ми е, че днес най-после достигнах 64 кг., посочени ми от калкулатора на Дюкан.  newsm68 newsm44  bigdance2 Както се казва- сърце ми пее и лекува. Само като си помисля, че в края на седмицата трябва да имам МЦ и ме хваща ядец, заради предстоящото покачване. Но отмине ли, може и 63 да видя на кантара Wink
Mira 1919, имаш страхотни дечица. Някои качват кг. по време на бременност, други като кърмят. За жалост аз и с двете бременности качих по 10 кг./мечта за много бремени/. Но пък от кърменето качвах след това. Нищо, да са ни живи и здрави дечицата, а режимът ще помага за фигурите ни.
Желая ви слънчев, лек и отслабващ ден момичета. Аз отивам да си приготвя рибка за хапване.

# 351
Бърз отчет от мен в началото на 4-та, която си е 3+:
Режимът действа! Peace
Имам покачвания в кг, които с повече стриктност - падат. См са ОК!
Приемането на повече вода /напр. към 3 л/, поне при мен води до подуване, кг в +, отичане на лицето... Сега внимавам с нея.
Спортът е много важен! Не че правя кой знае какво - 2 пъти седмично Синди, но като за мен е предостатъчно.
 Blush

Цитатите на Николекса  Heart Eyes запълват донякъде липсата й...

# 352
  • Плевен
Добро утро и от мен, момичета!
Макар, че не съм се срещала лично с никой от вас, все едно ви познавам отдавна! Прочела съм много от старите теми, а от 2008 си чета редовно тук. Сега си позволявам и да пиша, защото само с активно участие в темите човек се ангажира, като че ли истински и с режима. Сякаш заявява своята цел и както пише по книгите - написаното се сбъдва!
Добре завърнала се и на Мира1919! Честита четвърта рожба! Наистина майка-героиня! Трябва да пишеш често, защото наистина такива като теб са пример за всички нас!
Незнам доколко цитатите на Николекса запълват липсата й, но аз съм си извадила близо 15 страници и си ги препрочитам, спазвам съветите и се надъхвам от такива момичета! Преди години помня крикри, baci, следя и до днес W`A`S`P, нищо че е вече в НВ ВМ - винаги има какво ново да се научи от тях. ANNAFACE  също ми е любимка! Въобще всички участници са интересни, волеви и сигурно и в живота служат за пример с техните дела и постижения! Затова поздрави от мен към всички тук!
А, иначе - при мен се обърнаха нещата - дойдоха си май на мястото - след ПЗ днес имам +400 гр. Незнам дали пък фитнеса няма да ми обърка първоначално свалянето, но този път не се отказвам от него и си посещавам залата през ден. Така тонуса не пада. Само в 4-те дни ударна не ходих.
Успешен ден на всички вас!

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 09:00 от ArhMih

# 353
  • София
Да се отчета и аз мимоходом... Вече имам един месец в трета. Правя степенуваната трета - сега съм на 2 филийки домашен пълнозърнест хляб, 1 плод дневно, 1 гала /преди протеиновия четвъртък/ и една порция нишестени седмично. Два пъти седмично със синът ми тропкаме народни танци. Килограмите варират от +2 максимум до -1. Сантиметрите са в застой. Рапорт даден! Mr. Green

# 354
  Хоп , я как влизам в подходящия момент в темата ... предавам на всички много поздрави от Весито5 и специални прегръдки на всички от мен .
 Мира , много се радвам да те видя  Hug

# 355
Хилоуууу бандааа  Hug
Мира,адашче - радвам се да те "видя" и успех отново   bouquet Невероятна си,възхищавам ти се  Heart Eyes
Мимс - караш ме да се изчервявам  Blush
Тяна,Шуши,Зорита без зЗорайде  Wink - чест и почитания,дами   bouquet

# 356
  • Бургас
Добър ден на всички красавици Hug
Добрах се до темичката днес,малкия звяр не ме оставя да пиша.Добре че си дойде батко и Laughing
Благодаря на всички за милото посрещане,много уютно се почувствах.
За 2 дена -2 килограма,ама то си се очакваше,бая вода източих,дано да продължавам в същия дух.
Шуши,много ти се радвам на лентичката.Желая ти леко добременяване и чудесно пухкаво бебенце!
Поздрави и на Веси от нас.
veroni76,честито за постигането на желания резултат!
mirka75  HugБлагодаря!Как е при теб Дюканстването,задържа ли супер фигурата с която се сдоби?

# 357
  • Лутаща се
Здравейте момичета!
Моя милост от днес е в отпуск - започва големия ремонт и голямото почистване за бала.  #Crazy
Определено ще ми е трудно с храненето. Забелязала съм, че когато съм си в къщи не мога да спазвам така добре режима, както на работа. Нито водата контролирам, нито храненията. Просто забравям, замотавам се и то ...... минало доста време и съм прегладняла. Да не говорим, че закуската ми е чак в 11-12 часа  Sunglasses, като се наспя де  Blush

# 358
Мира, вече 4-та година съм в режима  Crazy държа,свалям по 200 гр на 200 дена  hahaha ,но аз и повече от това не искам - изглеждам порядъчно,чувствам се прекрасно,спортувам неприлично много,ама нямам избор и повече от това няма какво  Hug Държа 70-72 кг и си ми е супер ,от 62 номер дрехи свалих на 46,абе - убавина  Laughing малеее,умрЕ ми циганката   Joy При теб кг са се натрупали за сравнително кратко време и се надявам и така бързо да ги свалиш,пожелавам ти го - знаеш начина и съм сигурна,че ще успееш  Peace Наистина ,помисли за 7 дни ударен - и аз съм с тия от по 10 дни,не сега ако трябваше да го правя,щях да мина на 5 или 7 дни ударна фаза  Hug
Липсват ми много стари муцунки и ми се ще да мога да ви видя тази събота ,ха дано стане  Praynig

# 359
Държа 70-72 кг и си ми е супер ,от 62 номер дрехи свалих на 46,абе - убавина  Laughing малеее,умрЕ ми циганката   Joy
mirka75, ти си от момичетата, които ме вдъхновиха да започна режима. Разбира се, че ще се похвалиш. Само, като гледам от какъв размер дрехи, на какъв си сега се възхищавам още повече на успехът ти. Добре, че ви има вас момичета, та да ви имаме за пример и да се стараем да постигнем и ние нещо. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт