Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 357
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Mishel_Sambora, аз като получих р-во спрях да ям кисело и прясно мляко, докато отмине. Пробвай и ти.
galinna_pj, мисля, че има схема 2/7, т е. 20 П дни и след това 7 ПЗ. Ако нямаш много за сваляне опитай тази схема. Относно повече информация, мисля, че я има на първа страница. А за кантара, довери се само на един и си карай с него. Но е желателно да е един от твоите, та приятелката да не си поиска нейния. Колкото и да не е верен, като се мериш само на него пак ще забележиш разлика.

# 376
  • София
Аз пък се меря на един кантар основно(електронен), дори и да не е верен на 100% ще мери еднакво грешно всеки път. Правя режима за 2-ри път. Първият път се мерен на един стар кантар от преди 20 години, сега преди да започна режима ми подариха нов електронен кантар и на него се меря. Горе долу едно и също показват, но стария закръгля цифрите и понякога ако съм 59.600, ми показва 60.000, или ако съм 59.200, ще покаже 59.000, така че избери си един кантар и се мери само на него.

# 377
Даа,ще си се тегля на едиия само-на този дето ме показва най-малко-не защото ме покзва най малко,а защото като се кача два пъти едно след друго показва еднакво.Ще прбвам със 2П на 7ПЗ,дано пак да свалям.

# 378
  • Плевен
galinna_pj, и аз съм много за ПЗ, даже сега се проверявам дали не свалям само в ПЗ...Схема има 2/0 - 2П/7 дни или 5 - на всичко, но е за сваляне само в долната част на тялото...Пък ако сваляш с ПЗ - не е лоша собствена схема 2П/5ПЗ и то на собствен риск!

# 379
Аз имам най-много за сваляне паласки и корем.Ръце и крака нямам -добре са ми.Влизам си в дънките от преди двете бременности,обаче какви телеса висват отгоре не е истина ooooh!"Любовните ми дръжки" са майко мила.За мнооого любов са пригодени Mr. Green

# 380
  • Пловдив
Ейййй....браво бе момичета....поразписахте се. PeaceТака беше позамряла нашата темичка Grinning

Тони бг[/color],veronic,Мрънчо, и другите мацки,къде се изгубихте?

Айде и аз да дам отчет-кг бавно и славно намаляват,ама нали съм на поправка,ще си търпя последствията Whistling
Спокоен ден на всички и слабеещ разбира се : Heart EyesБрей,защо ми излиза в цвят поста?

# 381
Даа,ще си се тегля на едиия само-на този дето ме показва най-малко-не защото ме покзва най малко,а защото като се кача два пъти едно след друго показва еднакво.Ще прбвам със 2П на 7ПЗ,дано пак да свалям.
newsm10

# 382
Баба е стара и недовижда, ама и с очилата нещо не разбира- "20 П дни и след това 7 ПЗ"от vickityyy newsm78, "Схема има 2/0 - 2П/7 дни или 5 - на всичко" на ArhMih newsm78,"Ръце и крака нямам -добре са ми" на "galinna_pj" newsm78."Ейййй....браво бе момичета....по разписахте се" да бе Only, ама да можеше и да се разбира. Виж за разтройството, повръщането, запека - всички разбрахме /даже кой е оказал ценната помощ-не че в първата аптека или даже Чичко Гугъл няма да ви светнат по въпроса/, ама за схемите , което всъщност е същността на режима, за начина на хранене, за менюто, за отчета на Кантарев - нещо не се споменава  много много.
Искам да изкажа възхищението си от тези които са минали през режима и са задържали топката в своето печелившо поле , както и на тия които имат смелостта да започнат отначало  bouquet

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 19:19 от bigbaba3

# 383
  • София
Баба е стара и недовижда, ама и с очилата нещо не разбира- "20 П дни и след това 7 ПЗ"от vickityyy newsm78, "Схема има 2/0 - 2П/7 дни или 5 - на всичко" на ArhMih newsm78,"Ръце и крака нямам -добре са ми" на "galinna_pj" newsm78."Ейййй....браво бе момичета....по разписахте се" да бе Only, ама да можеше и да се разбира. Виж за разтройството, повръщането, запека - всички разбрахме /даже кой е оказал ценната помощ-не че в първата аптека или даже Чичко Гугъл няма да ви светнат по въпроса/, ама за схемите , което всъщност е същността на режима, за начина на хранене, за менюто, за отчета на Кантарев - нещо не се споменава  много много.
Искам да изкажа възхищението си от тези които са минали през режима и са задържали топката в своето печелившо поле , както и на тия които имат смелостта да започнат отначало  bouquet

Аз схемите изобщо не съм ги коментирала. Казах, че единия ми кантар е на 20+ ГОДИНИ, а другия го имам от няколко месеца. Иначе аз карам 5П дни в 1-ва, и 5/5 във втора, скоро мисля че ще мина в 3-та фаза и обмислям как точно да протече, за това събирам идеи от тези, които са преминали или сега са в 3-та.

# 384
Аз имам най-много за сваляне паласки и корем.Ръце и крака нямам -добре са ми.
bigbaba3,ако така ме цитираше всички щяха да се сетят за какво става въпрос.Не смятам че има някой който да не е разбрал Stop

# 385
Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала, ама имах доста работа напоследък. Закотвих се твърдо на 66-66,5 и край. Може би от 20 дена не мърдам нищо. Ограничих млечните и триците, ама няма. Но ще я карам така, все някога ще се получи размърдване. Единствено от живота преди режима ми липсва чашата с уиски вечер, но сърбам кола и си трая. По великденските празници пък всяка вечер сънувах как ям козунаци, но удържах.
Сега отивам да ви чета  bouquet  bouquet  bouquet

# 386
  • Бургас
Лоре,пробвай смяна на схемата,примерно 1/1.Триците до колко си ограничила,няма нужда да ги сваляш под 3л,те си помагат не пречат.

# 387
Лоре,пробвай смяна на схемата,примерно 1/1.Триците до колко си ограничила,няма нужда да ги сваляш под 3л,те си помагат не пречат.
Триците са около 3, рядко 4. Ще пробвам промяна и на схемата, дано помогне.

# 388
Ехооооо....Здравейте!....
Мире (Mira 1919 )....Радвам се да те видя отново  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много сте сладки четиримата  Heart Eyes Hug

Аз да се обадя,че мърдам и да докладвам,че килата са стабилни,въпреки разните му там сътресения в живота ми напоследък......Справям се с всичко и всички!.....

Миркааааа.....Убичам тЪ и туй то!  Heart Eyes....(дано го прочетеш тва,че иначе не моА да тЪ видя....)  Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
  • Лутаща се
.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:20 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт