Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 329
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Ей без малко да пропусна да се отбележа  doh
Днес си имам Дюкански рожден ден,една година на режима и три месеца в трета,та по този повод да почерпя  Grinning

Радвам се,че ви открих миналата година, и със страхотните резултати където видях тука
се реших и аз да опитам поредната диета, или режим най -добре да кажа,за преборване с излишните килограми
За всички  дюканки които са ми биле (и още са си)  стимул ,и също сега започващите една голяма виртуална  Hug  Kissing Heart от мен

и за протокола да се отчета-
началото :       17.05.10- 85.800 кг.,подгръдна об.93см.,талия109см.,ханш118 см.,крак70см.,ръка35см.,гр. об.108см.
     3 фаза:       17.02.11 -61.100 кг. подгръдна об. 80см.,талия 90см.,ханш  98см. крак 58см. ръка 28.5см. гр.об.93см
                        17.05.11-62.000 кг. подгръдна об.81 см.,талия 91 см.,ханш 97.5,крак 57 см. ръка 28 см.
Няма голяма разлика от както влезнах в трета, леко се позакръглих с един сантиметър отук отам,което не ми се отразява ни на дехи, ни на самочуствие  Whistlingмного съм си доволна от себе си  Laughing  с любимото кантарче се срещаме всяка сутрин,нещо ако реши да ме изприщи с някое покачване на 1-2 килограма след съботната гала, или поредното освинване както му казвам аз,през седмицата се взимам в ръце, спазвам си всичко стриктно, и ако не успея да направя два П дни, с един само се регулира положението.Та това е засега от моето режимстване, продължавам напред с дългата трета която ми се очертава,на всички сега започнали да пожелая успех Peace това лято всички да се фукат с много минуси и хубава фигура, всичко е постижимо само трябва да сте режимни,на постигналите го успешно задържане и много добро самочуствие  Hug Flowers Sunflower Kissing Heart Hug

# 511
Благодаря ти за бързия отговор desitka. Вчера една приятелка ми донесе 1 чанта аспержи и се чудех дали ще мога и аз да си хапна от тях или само мъжо ще се облажи, но явно и аз имам късмет. А кефир имам отдавна и съм чувала че сваля холистерина, не съм сигурна дали е точно така, но става хубав айрян. Относно закуската аз и без Дюкан от близо година само и единствено закусвам с трици и нискомаслено мляко. Понеже много дълго време ви четях без да пиша от тук съм взела идеята за фалшивото мляко с ориз. Млякото е от 1.5%, киселото ми предимно е 0.1%. Чела съм рецептите на тумбето и там виждам че може да се приема и цедено кисело мляко от 2%. Смятам да го използвам за снежанката в ПЗ дните и за някоя плънка за руло.

Искам да ви споделя също, че това писане в сайта ме успокоява и мисля, че докато пиша тук няма да имам проблеми с режимстването. Най-малкото защото всички са сродни души едни с по-малко, други с повече килограми за сваляне такива като мене например. Силно се надявам да успея.
Днес ходих на пазар и си взех 2 безръкавни блузки. Едната се оказа 1 номер по-малка. Първата ми мисъл беше че след 1 месец може би ще ми влезе в употреба и тя.

Поздрави на всички!!!!!

# 512
EVIDENCE,честита годишнина!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Направих си и аз калкулатора за водата и имам  добра хидратация.  love001

# 513
 Честит рожден ден по дюкански newsm59Mомичета,места си линийката с един килограм надолу и то само за 2дни,много се радвам Hug надявам се да ми бъдете подкрепа в пътя който трябва да извървя Hug

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:56 от p_i_i

# 514
  • Лутаща се
Честит рожден ден по дюкЯнски
Извинявай, не е заяждане, но ние спазваме режимът на Пиер ДюкАн. Както в предишна тема едно момиче беше казало - нямаме нищо общо с :

мн. дюкяни, (два) дюкяна, м.
1. Остар. Магазин.
2. Остар. Работилница.
3. Разг. Цепка с копчета или цип отпред на мъжки панталон. Дюкянът ти се е отворил.

/извадка от речник на думите в българския език/

# 515
Честит рожден ден по дюкЯнски
Извинявай, не е заяждане, но ние спазваме режимът на Пиер ДюкАн. Както в предишна тема едно момиче беше казало - нямаме нищо общо с :

мн. дюкяни, (два) дюкяна, м.
1. Остар. Магазин.
2. Остар. Работилница.
3. Разг. Цепка с копчета или цип отпред на мъжки панталон. Дюкянът ти се е отворил.

/извадка от речник на думите в българския език/

права си,поправих се ooooh! ooooh! ooooh!

# 516
  • Лутаща се
права си,поправих се ooooh! ooooh! ooooh!
Peace

# 517
Evidence, честито ти успешна година на режима! Пожелавам ти да запазиш постигнатите килограми и да не се налага да повтаряш режима отново. Успех!!! / Ти беше и все още си едно от момичетата, които обявих за мои идоли/ Hug  bouquet

# 518
Здравейте! От днес се присъединявам към вас. Все си мислех,че Дюканката ще ми се размине,ама уви пак се връщам на "моята" диета. Само ако знаете колко ми е омръзнало пилешкото месо  Sick но започвам да си нагласям психиката,че е неизбежно. Да разкажа за моят опит. Бях на режима на Дюкан миналата година за 9 месеца свалих 21 килограма точно за миналото лято, имах страшно самочувствие и беше толкова приятно всеки да остава с отворена уста само като ме види. Моята грешка беше,че не минах на 3 фаза и колограмите естествено не успях да запазя сега 6 месеца по-късно след режима съм 6 кг плюс  smile3511 Идвам директно от 90 дневната диета която спазвах почти два месеца и за всичкото това време постоянно варирах нагоре надолу,та с една дума само -1кг... Това не е моята диета явно.
Идвам при вас и ще се радвам на -10кг,но и на 6кг ще съм доволна. Всяка сутрин със ставането ще ви чета за стимул,радвам се,че давате страшно много идейки за приготвяне на режимната храна,защото само това ми тежи в този режим-ЕДНООБРАЗИЕТО!
Ще се радвам,ако ме приемете сред вас! Успешен и минусов ден!

# 519
Добро утро на всички.

Армани - добре дошла. И ти и почти всички ние, които сме на поправка , сме направили същата грешка - да пропуснем трета фаза   #2gunfire
Много е важна психологичната настройка преди да започнеш режима - и особено важна , когато си на поправка ! Струва ми се обаче , че тъй като е минало много малко време от "приключването" на режима , скачаш веднага от друг режим , най-вероятно нещата ще вървят много бавно. Но това не трябва да те отказва , а трябва да се заредиш с много търпение и да гледаш само напред ! Желая ти успех , както и на всички нас !

Сега да се отчета за втория месец от поправката !

Начало  18,03,2011г - 77,8 кг  т - 91  х - 113  б - 64
               18,04,2011г - 70,8 кг  т - 84  х - 111  б - 62
               18,05,2011г - 66,7 кг  т - 81  х - 107  б - 60

Общо за двата месеца  - минус 11,1 кг !  Много съм доволна и то при условие , че първия път за същото време свалих 9 кг. Най-вероятно се дължи на това , че сега започнах от повече кг.
Много е тежко , когато кантара ти изневерява и показва покачване , но в тези моменти хващам сантиметъра и се успокоявам , че поне сантиметрите не се покачват - дори напротив - те си падат постоянно , без покачване  !

Голям стимул са и успелите момичета - благодаря ви , че сте тук !    bouquet  
Лек и минусов ден на всички желая    bouquet

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 07:33 от isache

# 520
Хоп,добро утро. Hug
Пихте ли кафе?Айде да сервирам днес .

Евиденс,честит ти дюкански рожден ден!Все така успешно задържаща да си!  bouquet

И моите кг са в норма -днес 61,4  Party Party,вече почти 9мес в четвърта.Уф като се сетя в началото какво беше  #Crazy ,що нерви изхабих да се притеснявам ,а ето че всичко се нормализира. Hug Много съм доволна от себе си.

Прегръдки и целувки от мен . Hug Hug Hug Heart Eyes
Нямам време много да пиша ,че се захванах с тез плетени чанти и бързам докато нбе ме е пуснал мерака. Joy Joy

# 521
Добро утро на всички HugТази сутрин кантара ме зарадва със 2 свалени килограма,но нека се затвърдят и ще си преместя линийката.Менюто ми за днес з-трици2.с.л,1с.л ленено семе,яице о-пилешко бутче печено без мазнина и кожата в-кисело мляко 0.1%(на работа съм втора смяна до20часа и не е удобно друго да ям),другата седмица съм първа така че ще мога да хапна месо.Успех на всички и ден с много минуси Hug

# 522
Здравейте и от мен!
Армани добре дошла!
Evidence честита годишнина - изглеждаш повече от страхотно. Възхищавам ти се!
tonnny_bg благодарим за кафето.
Isache честита ти месечинка - идеален резултат.
P_i_i браво мила. Пожелавам ти бързо да се отървеш от нежеланите килограми, аз имам много сигурно ще си постоя тук повече.
При мен кантара отчете днес    - 1.100кг. Чувството е страхотно да виждаш как се топиш и то без мъчения. До сега кантара не помръдваше за нищо на света.

Айде хубав ден ви желая и отслабващ също! Hug Hug Hug

# 523
Zdrasti banda!Edva li niakoi me pomni,osven tonnny_bg ,Mimensitka,Master4eto,no dnes pravia 3 godini s Dukan i iskam da spodeliaq,4e regima deistva i sled 3 godini.Vagnoto e da si strikten  i da ne si vrasta6 starite navizi.
Zapo4nah regima na 76 kg,vlazoh v 3-ta na 55 i tam svalih oste 3-4 kg,koito s te4enieto na vremeto si varnah i eto ve4e 3 god.sam 55 kg.
Gelaia na vsi4ki USPEH I KASMET!

# 524
  • Бургас
Zdrasti banda!Edva li niakoi me pomni,osven tonnny_bg ,Mimensitka,Master4eto,no dnes pravia 3 godini s Dukan i iskam da spodeliaq,4e regima deistva i sled 3 godini.Vagnoto e da si strikten  i da ne si vrasta6 starite navizi.
Zapo4nah regima na 76 kg,vlazoh v 3-ta na 55 i tam svalih oste 3-4 kg,koito s te4enieto na vremeto si varnah i eto ve4e 3 god.sam 55 kg.
Gelaia na vsi4ki USPEH I KASMET!
Е Веси и аз те помня,как ще те забравя HugМного се радвам,че продължаваш успешно да задържаш теглото.
Благодаря на всички за рецептите,сега съм го мушнала в Цептер месото.когато се свари ще го овкусявам.
Днес имам още половин килограм минус,което прави общо -4кг,доволна съм много.
Евиденс,честита ти режимна годинка,да си винаги прекрасна и със силна воля за поддържане на резултатите.  bouquet
Честито понижение на kiki.riki и p_i_i ,само така да продължавате.
tonnny_bg ,благодаря за кафенцето и винаги да си във форма,това е наградата да всички усилия които полагаме  bouquet
В Бургас времето е разкошно,смятам да се разходя за 2-3 часа,че си е спорт това Laughing

Общи условия

Активация на акаунт