Като дойде време за хранене, започва да реве истерично и не поема цици, оххх, дано по-бързо му мине това неразположение, защото ще се гръмна...

голяма беба 
Това подозирам, че е мисъл на моя бебо: “Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”

Та утре милото ми бебче ще ходи с баща си на нефролог- Момчилов в Пирогов,но аз няма да мога да отида,тъй като абразиото ще ми е тогава . Много ми е притеснено най-вече за нея,а за мен се притеснявам само от пълната упойка,тъй като досега никога не са ми били.Стискайте палци....

. Широки са границите за "нормално" наддаване, за това ако другите показатели са наред, може би нямаш повод за притеснение. А 650гр наистина не е толкова малко. 
. На него понякога му е нужна приглушена светлина, уютна обстановка, спокойствие, отпускащ масаж от любимия
. А таткото явно и той е загрижен за изхранването на Ивет и настоява за АМ, което допълнително те притеснява. Ако смяташ, че ще проработи при вас, би могла да го помолиш да не всява допълнително паника, защото така притеснява и теб, а от там се затруднява достигането на порция мамино мляко до бебето.
Децата спаха цяла нощ и станаха в 10 часа, Ади се буди само за кърмене. Таткото ни направи палачинки за закуска, беше подготвил агнешко за обяд, облизахме си пръстите. Бяхме на разходки, времето беше страхотно и баткото кара колело, пързаляхме се заедно, а Ади си поспа добре на въздух. Надвечер имаше концерт на центъра - там пък потанцувахме.
Дано и вие да сте прекарали добре на Бачково.
. Първото ми бебе трябваше да го записваме на плуване, като терапия, та бях попрочела туй-онуй, но не съм попадала на такава гимнастика. Аз руски разбирам, но не схванах каква е идеята. Мен не ме кефи нещо. Не ми става ясно какви са целите. Абе дано някои перковци да не попаднат на това видео, че току виж решили и те да пробват вкъщи, без да имат никакви умения и знания(щото знаем, че родителите обичат да прилагат разни методи за отглеждане на децта, без да се информират за подробности около идеята).
- при смяна на памперса го оставям да поседи гол.
! Желая всичко най-добро и скоро да забравите какво е било!
Препоръчани теми