. Права си за мерките и теглилките, но пусто притеснение, пък и околните помагат за това.

Упойката не е нищо особено - заспиваш за малко и това е. 

Понякога човек не може да излезне на една глава с тях. Вика тези доктори днес за нищо не ги бива и само глупости измислят, едновремешните доктори бяха наистина учени, а тези сега са с купени дипломи
Не знам кой нормален човек би направил такава гимнастика на детето си . Накрая се зарадвах, като видях че детото се смее, по някое време си мислех че може и да не оцелее. Това мятане какво беше не знам
Луди хора колкото щеш.

А на пук н лошото време вчера си бях организирала срещичка в един ресторант с приятелки. Черпихме се за Ева. И направо съм за поздравления-кърмих 2 пъти докато седяхме там ,без да ми пука много,много.
До сега ми се беше случвало само веднъж навън в двора на една детска градинка.

.

. Изцяло на кърма сме
. Педи каза, че много сме наддали пак и ме пита нощно време каква пауза прави, при което аз гордо и казах между 5:30-6:30ч.(рядко се случва, но да не влизам в спор с нея, защото миналия път така ми каза). Но тя веднага вика "Ооо трябва вече 9-часова нощна пауза да има" 

...Педито каза категорично да НЕ ЗАПОЧВАМ захранването и сокчетата... Препоръчани теми