Варненски летни занимавки за децата над 6-7 г. - лято 2011

• 10 946
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Някой да препоръча лятна школа по английски за 10 годишна госпожица на поносими цени?  Praynig

Чувала съм много добри отзиви за Виста, в Цветния квартал, може би имат и в други части на града. Имат също и лятна занималня - хем учат, хем ги забавляват.

# 31
maiadate благодаря, ще погледна  bouquet
Дъщеря ми още се ядосва, че изтървахме сроковете за записване в групите по плуване, сега трябва да чака другият месец милата Embarassed Тя иска да плува, аз да ходи на английски и така... Simple Smile

# 32
  • морето, сините вълни...
За плуването (понеже живея близичко) на деня беше митиг от 7 сутринта още. Чух че имало подредени и от към 2 през ноща....

Бях обещала да споделя за Чудните скали и техния лагер. Юнака ходи първата им смяня тази година. ТОй не е много по 3D разказите, особенно като го разпитваш, но с течение на времето все споделя по нещо, което е научил там  Laughing. Като цяло беше доволен, но той си пада и "екстремист" така че определено е за такива деца. Имаха канута - 2 пъти. ЗА тях разказва за пиявиците които видял, езда - веднъж и катеренета, възли, игри и прочие.
Аз лично имах проблем с комуникацията.... на сайта им пише че сутрин ще запознават родителите къде ще ходят и какво ще правят през деня. Нищо подобно не се случваше, дори като питах някой от ръководителите не знаеха къде ще са. Те бяха две групи деца (казаха че заради големия интерес и само тия от първа смяна) и се случи така че носихме веднъж излишно хавлия и бански, защото той не беше разбрал че няма тяхната група да са на канута а другата.

# 33

"Родни Балкани" също са чудесно място за активни деца. Доста е писано по темата, но моята дъщеря отказа да ходи на третата година, подозирам, че търси разнообразие. Ще видим тази година какво ще избере, но клоним към плажуване с приятели Simple Smile Не за друго, ами няма кой да спонсорира толкова лагери тази година.

Може ли подробности за този летен лагер?
Аз записах детето за първа година и малко ми е притеснено какви опасности може да има.
Как минават дните на децата, какви са заниманията им?По телефона не успях да получа много подробна информация.

# 34
Мда, време е темата да изскочи пак  Simple Smile
Ще добавя една конна база, която се каним да посетим от две години и още не сме  Embarassed Embarassed
Но ще го направим. Намира се наблизо - в с. Любен Каравелово.
Новото от миналото лято е, че предлагат ваканция на село:

http://konnabaza.com/konna-baza-detski-lager-varna.html

# 35
Разкажи повече за тази конна база. Стана ми интересно, дали става и за по-малки деца?

# 36
Не сме ходили все още, само съм я планирала като вариант за еднодневна разходка. Но или забравям да звънна предварително по телефона, както пише на сайта, или ако се наканя да идем времето не става. Дъщеря ми обича да язди коне (на 8 г. ) и със сигурност ще отидем, но не знам кога......може би около 24-ти май ще се стегна и организирам  Wink
И ако ни хареса да пробваме летния лагер....

За това лято вече съм записала първолачето за 2 седмици градски лагер пак към клуб Здравец към тракийското дружество http://zdraveckids.com/

# 37
  • Варна
http://vektorche.com/?page_id=152 отзиви за тази детска академия?

Общи условия

Активация на акаунт