УСПЕВАЕМОСТ на ИНВИТРО ЦЕНТРОВЕТЕ в БЪЛГАРИЯ

• 10 715
  • 21
  •   1
Отговори
  • СОФИЯ
Пускам нова/стара тема защото се по дразних от една друга тема пусната от една/един потребител. Поводът е адът в Българските клиники за репродуктивно здраве. Моля Ви момичета нека докажем, че Българската медицина е доста напреднала и помогнала на много семейства да имат рожба. Аз за сега не мога да гласувам, но в скоро време и това ще стане.
НА ВСИЧКИ КЛИНИКИ ПОМОГНАЛИ НА тези двойки един голям  newsm20 newsm20

п.п. И ще продължават да помагат, ние им имаме голямо доверие !!!!!!!!

# 1
  • Криворазбраната Европа
Пропуснала си някои клиники, а така гласуването няма да е достоверно. Моля те да допълниш списъка Peace

# 2
  • СОФИЯ
Меги написала съм тези клиники който ги знам, ако някой има и други впредвид нека ми ги каже и аз ще ги нанеса newsm78

# 3
Супер темичка!!! Hug
И аз все още немога да се включа (надявам се това да е скоро време), но мисля че има много мами които ще гласуват.
Успех mierin и поздравления за темата! Grinning

# 4
Супер темичка!!! Hug
И аз все още немога да се включа (надявам се това да е скоро време), но мисля че има много мами които ще гласуват.
Успех mierin и поздравления за темата! Grinning

Hug

# 5
  • СОФИЯ
 Praynig Praynig Praynig дойде Великден и дано той донесе повече положителни резултати и се надявам след известно време в анкетата да има повече гласували Hug Hug

# 6
Аз също пусках подобни теми, но си пропуснала клиниката с най-висока успеваемост в България.
http://ivfcentre-varna.com/index.php?option=com_content&view … 80&Itemid=159
И ако някой започне да се репчи за броя пациенти има къде да прочете, то хората отдавна водят стриктен контрол на инвитрото.
http://fertilitysuccessrates.com/blog/understanding-sart-and-cdc … ss-rate-data.html
Весели празници.

# 7
  • СОФИЯ
ddnchv извиниме  Hug
Не познавам в цяла България клиниките, написала съм тези които са ми познати. благодаря ти, че сподели с нас още една такава клиника. Добавена е в анкетата.
Весели празници  bouquet

# 8
Това са клиниките по асистирана репродукция регистрирани от ИАТ към днешна дата. Виждам, че някои имена в анкетата са записани по-различно.

СОфИЯ

САГБАЛ “Д-р Щерев” (доц. Щерев)
Медицински център "Репробиомед" (д-р Табакова)
Център за репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София"  (д-р Владимиров)
Център за репродуктивно здраве "Надежда" (д-р Стаменов)
Първа САГБАЛ "Св. София" (д-р Рачев)
Ин витро АГ медицински център "Димитров"  (д-р Йосиф Димитров)
Медицински център "Технобиос" (доц. Ватев)
Медицински център "Афродита" (д-р Баев)
СБАЛ "Свети Лазар" (д-р Лачев)
Медицински център "София 2000" (д-р Янакиева)
МБАЛ "Вита" (д-р Вакрилов)
Ин витро медицински център "Вяра" (д-р Методи Генов)
Втора САГБАЛ Шейново (д-р Костов)
Ин витро медицински център "Братя Тодорови" (д-р Тодоров)

ВАРНА

Център за асистирана репродукция "Варна" (проф. Козовски)
Медицински център "Олимед" (д-р Монастирска)
Медицински център "Майчин дом" (д-р Халачева, д-р Атанасова, д-р Сариев)
Гинекологична болница "Св. Георги Победоносец" (д-р Давидков)

ПЛОВДИВ

МЦ "Надежда репродуктив - Пловдив" (д-р Даскалов)
СБАЛАГ "Селена" (д-р Ставрев, д-р Минев)
Медицински център "Бора" (д-р Матеев)

ШУМЕН

Медицински център "Свети Иван Рилски" (д-р Димов)

ТУТРАКАН

Медицински център "Свети Иван Рилски" (д-р Бойчев)

ПЛЕВЕН

Медицински център "Репромед" (д-р Пенков)
КИРМ (доц. Конова)

# 9
  • СОФИЯ
Идеята не беше да изпиша всички клиники в България, а просто да се направи една съвсем така не чак толкова точна статистика за това как тези клиники все пак помагат за някой момичета които отричат клиниките за репродуктивно здраве. Съжалявам, че не зная къде и колко клиники има. Написала към тези който най-често се споменават във форума.

# 10
Ние успяхме при д-р.Владимиров от първия път, ама невиждам тяхната клиника за да гласувам newsm78

# 11
  • СОФИЯ
царевичка извини ме, но не мога да знам всички клиники в България. Вече можеш да гласуваш.

# 12
  • София
Идеята не беше да изпиша всички клиники в България, а просто да се направи една съвсем така не чак толкова точна статистика за това как тези клиники все пак помагат за някой момичета които отричат клиниките за репродуктивно здраве.

никаква полза не би имало от такава "статистика".
между другото, такива анкети има от години - постоянно се допълват. ако те интересува, мога да ти кажа къде са.

# 13
Статистика не може да се направи. Единствената стратистика могат да я изнесат клиниките в края на всяка година. Има тема кой в коя клиника е успял с инвитро, но това също е нереално, защото просто много хора не пишат в този форум Peace

# 14
От оня ден, още като видях темата ми се струва че ще завие отново в грешната посока.

Общи условия

Активация на акаунт