Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 734
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
  • BG
]
Аз тъкмо си го изтеглих и се каних да го гледам ... но сега доста се колебая.
Ами пробвай, може да ти хареса, обаче каквото гледаш първите няколко серии това ще е до края голямо въртене в кръг пада. Освен това прическата на Аи  толкова ме дразнеше, че ако има как да прокарам ръка през монитора и да му я пооправя малко щеше да е много добре.
 Мен пък не ми харесва нещо да гледам с чужди суб, то картина ли да следиш, да се мъчиш да си превеждаш ли, трудно е така, ще чакам и това си е Laughing

# 481
Една песничка за приятен ден от тайванският "Bull Fighting"  Simple Smile

S.H.E.  -   How have you been lately

# 482
  • София
Аз още мъча "Сестрата на Пепеляшка", ми там дали изобщо има някой нормален?Никога не съм влачила толкова време сериал!

# 483
  • София
]
Аз тъкмо си го изтеглих и се каних да го гледам ... но сега доста се колебая.
Ами пробвай, може да ти хареса, обаче каквото гледаш първите няколко серии това ще е до края голямо въртене в кръг пада. Освен това прическата на Аи  толкова ме дразнеше, че ако има как да прокарам ръка през монитора и да му я пооправя малко щеше да е много добре.

Аз заради това писах,че имам чувството,че се повтарят едни и същи неща в целия сериал!

# 484
Аз още мъча "Сестрата на Пепеляшка", ми там дали изобщо има някой нормален?Никога не съм влачила толкова време сериал!
Аз се чувствах по същия начин и стигнах само до 5-ти. Много ми беше скучен и тегав. Споко не си сама.  thumbsup

# 485
  • София
Аз се чувствах по същия начин и стигнах само до 5-ти. Много ми беше скучен и тегав. Споко не си сама.  thumbsup
 Аз съм тъпа и упорита, вече съм на средата на 18-ти епизод, остават ми 19-ти и 20-ти!

# 486
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля "My  girl '" със субтитри на български

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:10 от Reza

# 487
  • София
Цитат
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля "My  girl '" със субтитри на български

Аз ги гледам онлайн и мога да ти дам линк, но не знам от къде да изтеглиш.

http://www.vbox7.com/collection:1239450?&page=4

Това е сериала, клиповете вървят по реда на качване, затова първите серии започват от последната страница напред.
  ovi3, кликни на редактирай, над твоето мнение, горе вдясно и изтрий цитатите, да остане само твоя въпрос!

# 488
Цитат
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля "My  girl '" със субтитри на български

My girl - Замунда

# 489
  • BG
Аз пък искам да ви се похваля, че най-сетне харесах и японски сериал, за тозо става въпросhttp://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=926 Много е забавен, нещо общо намирам със Скандала в Сонгюнкюон и you ,re beautiful.
2в1 много мерси за песничката  bouquet

# 490
  • София
   Нощен гост, и на мен ми хареса този сериал.Но не намирам много общо с Ангелите, а скандала не съм го гледала още.

# 491
"Хана Кими" си е забава. А общото е момичето, което се прави на момче Joy . Това беше сериалът, в който открих Огури Шун , а след това заради него изгледах японската версия на БОФ, както и повечето сериали с негово участие Blush плюс "Crows Zero" - http://www.youtube.com/watch?v=kcQ6yoFm9sI Crazy

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:42 от 2в1

# 492
  • София
"Хана Кими" си е забава. А общото е момичето, което се прави на момче Joy . Това беше сериалът, в който открих Огури Шун , а след това заради него изгледах японската версия на БОФ, както и повечето сериали с негово участие Blush плюс "Crows Zero" Crazy
  Ааа, това ли  Joy? Аз така свикнах момиче да се прави на момче, че вече не ми прави впечатление!

# 493
  • Пловдив
Нощен гост, понеже установихме обща страст към тайвандските сериали  Grinning ,реших да разбера и  що е това японски сериал  Heart Eyes Ама се чудя дали първо да не изгледам Coffee prince,че съм го свалила отдавна и после Hanazakari no Kimitachi e.

# 494
  • BG
dovede, тъй като виждам,че съм тинещо като пътеводител   bowuuда ти кажа, че на мен не ми хареса кофи принца, скучноват ми се стори, главната ми беше неприятна.
Този Огури в каква роля е в hyd,да не би да е баш главният Thinkingако е той направо се изумявам как така не го разпознах. Но иначе е много висок за японец Peace

Общи условия

Активация на акаунт