Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 675
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  Аз от три дни се опитвам да изгледам "Последния скандал в моя живот", но Муви-то толкова ми влачи,че едночасова серия я гледам 3 часа! Гледам актрисата и се чудя, защо е било нужно да се самоубива и да остави две деца сираци, а и за брат и се чудя защо се е самоубил две години след нея.Много гадна съдба са имали и двамата, горките им родители!
тайна, просто много ги изцеждат артистите, снимат по 22 часа в денонощието и ако имат тези 2 часа да поспят е голямо постижение.
Няма да забравя едно интервю с Пе Йонг Джун по време на снимките на "Зимна соната" с  главната актриса и режисьора, та той разказваше как от недоспиване режисьора казал "старт" на снимките и се струполил на земята, защото заспал прав.
Та идеята ми е, че по-чувствителните душици (артистичния свят е пълен с такива) не издържат на напрежението и се стига до такива крайности. Има доста самоубили се корейски актьори и актриси.

# 586
  • София
   Дидка, аз доколкото успях с преводача да разбера, заради някакви слухове за финанси се е самоубила тя, за брат и нищо не пише! Даже след нейното самоубийство бил гласуван закон за наказания за кибер-обида! Но не всичко разбирам, защото не превежда дословно, а приблизително.

# 587
  • в мъжки прегръдки
Според наблюденията ми, азиатците като цяло смърта я нямат за нищо. Ако си спомняте миналата година през юни се самоуби Park Yong Ha (играе в Зимна соната и редица други сериали). Като причина за самоубийството посочиха смърта на баща му от рак - един вид не е могъл да преодолее загубата на баща си. За мен лично това не е причина един млад, талантлив и успешен! актьор и композитор да си отиде. Преди това пък се самоуби Jang Ja Yun - ако си спомняте играеше в БОФ - една от префърцунените ученички. Причината - мениджъра й я карал да проституира. Още за една актриса се сещам - Jung Da Bin. Играе в Attic cat. Причината - депресия.
Преди няколко години пък се самоуби китайския министър на здравеопазването. Причината - пуснали на пазара вредно бебешко мляко и няколко деца се натровили.
Като се замисля това се все известни и успели хора. Какво остава за обикновените хора, притиснати от грижи, безпаричие и болести. Кой знае с каква скорост се самоубиват. Особено пък с тази вяра в следващи животи.

# 588
Само не забравяйте,че за разлика от нас самообиството при тях не е грях,а начин за изкупване на грешките и греховете .

# 589
Много тъжно наистина...бях си смъкнала The Last Scandal of My Life с Choi Jin-sil. Прочетох в коментарите на торента, че това е последния филм на актрисата, самоубила се след края на снимките. Еми не можах да го гледам
И така
В момента съм си пуснала Virgin Snow. Много красив филм  Heart Eyes всеки кадър изглежда като снимка от туристическа брошура  Laughing
Актьорите са големи сладури - Aoi_Miyazaki и Lee Jun Ki .
Любовна история между кореец и японка, разказана без излишно разтягане на локуми. Филмчето ми хареса много - точно за преди сън  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 01:35 от aneridi

# 590
  • София
Според наблюденията ми, азиатците като цяло смърта я нямат за нищо. Ако си спомняте миналата година през юни се самоуби Park Yong Ha (играе в Зимна соната и редица други сериали). Като причина за самоубийството посочиха смърта на баща му от рак - един вид не е могъл да преодолее загубата на баща си. За мен лично това не е причина един млад, талантлив и успешен! актьор и композитор да си отиде. Преди това пък се самоуби Jang Ja Yun - ако си спомняте играеше в БОФ - една от префърцунените ученички. Причината - мениджъра й я карал да проституира. Още за една актриса се сещам - Jung Da Bin. Играе в Attic cat. Причината - депресия.
Преди няколко години пък се самоуби китайския министър на здравеопазването. Причината - пуснали на пазара вредно бебешко мляко и няколко деца се натровили.
Като се замисля това се все известни и успели хора. Какво остава за обикновените хора, притиснати от грижи, безпаричие и болести. Кой знае с каква скорост се самоубиват. Особено пък с тази вяра в следващи животи.

Все хубави, успешни и млади хора!

# 591
Явно самоубийствата са си доста голям проблем при тях. Не само в Корея, а и в останалите азиатски държави. Бързият напредък, който постигат е в следствие на доста труд и напрежението се отразява на психиката им. Те от деца са научени, че за да имат шанса да живеят добре трябва да се борят непрекъснато - добро училище, колеж и университет, висок успех, работа в известна компания. А всичко това се постига с неимоверни усилия и в даден момент просто им избиват бушоните. При звездите им има още един фактор и това е общественото мнение. В това отношение за мен тяхното общество е много жестоко. Този "данък обществено мнение", което популярните и известните плащат е абсолютно неразбираем. Вярно е, че са публични личности и донякъде трябва да се съобразяват с действията си, но намесата на медии, фенове, мениджъри и т.н. в личният им живот минава всякакви граници. И някои от тях просто не издържат. Лошото е, че в повечето случаи са все млади и талантливи хора.

Аз изледах "The Duo". Не е шедьовър, но става за едно гледане. Сега съм на "Мидас" и съм доста впечатлена и то не само заради No Min Woo и Jang Hyuk или пък Kim Sung Oh , който за пореден път ме впечатлява със способностите си да се превъплащава в толкова различни роли (гангстер в "The Man from Nowhere", сериен убиец-психар в "Sign" и секретарчето в "Тайната градина") ,  Jung Suk Won и една сладурана Lee Min Jung, която отсрамва доста добре вечно мърлявите, хленчещи и безхарактерни главни героини в корейските сериали. Харесва ми сюжетът, характерите, актьорите. Силна история и силна игра на всички.

# 592
  • София
   Нямам търпение за Мидас, наблюдавам го в дорамата, но ще чакам всички серии.

И този чакам:http://www.facebook.com/youvefallenforme.tv

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 00:53 от Тайна

# 593
След 13 серии мога само да потвърдя предишното си мнение за "Мидас". Сериалът е страхотен. Макар, че има доста финансови термини, с които не съм особено запозната Thinking , не се оттегчавам, действието се развива бързо, обратите и предателствата следват едно след друго.Не знаеш какво ще последва, кой с кого ще се съюзи и кой ще бъде отхвърлен.

Една от песничките

# 594
Леле, откога не бях влизала тук. Сега има да си ви чета....
Тая пролет корейците направо ме разбиха с новите си сериали. Хич не ми се гледа по време на излъчване, а сега си умирам от нетърпение. Гледам Lie To Me, The Greatest Love, City Hunter, Manny и си чакам в напрежение да излезе всяка следваща серия.
Дидка, чакам субки да знаеш, че вече и на английски прогледах Голямата любов от зор!
2в1,  Мидас съм си го набелязала отдавна, чаках руснаците да изкарат повече серии, но явно ще се почва и ще се доглежда на инглиша /жалко за мен, ама съм решила да взема да тръгна на усилено обучение, тия сериали и това ще ме накарат да направя/.
aneridi , аз също гледах The Last Scandal of My Life след самоубийството на главната. И също в началото бях втрещена. Но реших, че ако го гледам отдавам почит на артистката, на нейната работа и на всичко, с което ще я запомнят. Драмата е много хубава, не е за изпускане. Гледай я на всяка цена.
Момичета, чао за тая вечер и приятни сънища. Hug Нападам Мидас тая нощ!

# 595
Гледах Сестрата на Пепеляшка и съм безкрайно разочарована! Такова дърпане на локуми бе  от средата на сериала, че едвам го изтърпях. Rolling Eyes
Жалко,ч е са развалили хубавата драма.

А май не съм похвалила страхотния сериал "9 end 2 outs". Много добър. Нетипичен, но безкрайно емоционален и истински!

# 596
  • София
   Оставам с впечатлението, че повечето романтични сериали, до средата вървят добре и после вече се чудят с какво да запълват времето.И става досадно и писва! Един сериал за някаква докторка и гангстер, леле колкото и да се опитвах, не можах да го изгледам, главната ме дразнеше ужасно с нейното "пулене" и детинско държание и от средата направо финалната серия изгледах!
  А сестрата на Пепеляшка, не стига,че едва го изгледах, а и така и не разбрах малката добра ли или е луда манипулаторка?

# 597
Тайна,да нямаш предвид "Lovers",аз много го харесах.Но като цяло не липсват тези нейни пуления.... Peace

"9 end 2 outs" и на мен много ми хареса този сериал,малко по различен от останалите.
Също така изгледах наскоро и 49,той също много ми хареса.
Bad Love,вчера го довърших..като цяло ми хареса,ама ми омръзна с тяхното разделяне.Уж се опълчваха на всички пък изведнъж клекнаха и то най-вече главната актриса.Чак тя ме изнерви по средата на сериала. ooooh!Но гледайте го ,като цяло е хубав и има хепи енд...,ако не сте го гледали още.

The Last Scandal of My Life ,го гледах преди да прочета ,че актрисата е починала.Мога да кажа ,че много се забавлявах с този сериал...гледайте го не го пропускайте.

# 598
  • Пловдив
Добро утро!Момичета прерових темата,но неможах да намеря къде сте дали линка на руския сайт за гледане онлайн.Може ли да го споделите пак?

# 599
  • София
   Единия е http://myvi.ru/, другия е http://dorama.su/news/30-0-1. Аз там гледам! Приятно гледане!В дорамата има страшно много сериали и филми, ако компа ти е мощен,няма да имаш проблем с влаченето,както при мен.

Общи условия

Активация на акаунт