Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 658
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тайна,да нямаш предвид "Lovers",аз много го харесах.Но като цяло не липсват тези нейни пуления.... Peace

Точно той.Едно,че ме дразнеше,пуленето и,друго,което ме подразни,че се влюби в човек,чиято приятелка беше хем комшийка,хем бременна.Третото,което ме дразнеше,че хем му се завираше непрекъснато пред очите, когато не трябваше,хем се правеше на засегната и ревнуваше.Не разбрах с какво право му се бъркаше в живота, само защото го спаси ли? И защо разиграваше и брат му тогава?

# 601
Сестрата на пепеляшка така и не можах да го довърша. От 5-та серия ми стана скучен, но вече съм говорила за това.
Последният скандал в моя живот е много забавен и смислен (той беше причината да започна да се правя на преводач на сериали и филми хахахах).
dimetra56, работи  се по въпроса с възможно най-бързи темпове за The greatest love ("Няма такава любов"- така му измислихме името на бг Simple Smile по-близо е до идеята на сценаристите, някак си).

П.П.: dimetra56 добре дошла в екипа, може направим някой проект заедно по нататък. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 11:44 от didkapan

# 602
  • София
    Започвам да се замислям,на стари години, дали да не започна да уча корейски или английски... Joy

# 603
Аз съм хвърлила мерак вече на корейския да го уча... ThinkingДаже от време на време преди да отговоря на някой,мисля на ум какво да кажа и се усещам ,че го мисля на корейски.... hahaha Joy

# 604
Последните седмици бех оставила сериалите,но сега ще почвам да гледам(а после и да чакам епизодчетата да излезнат до край) на Lie to Me Heart Eyes

# 605
   Оставам с впечатлението, че повечето романтични сериали, до средата вървят добре и после вече се чудят с какво да запълват времето.И става досадно и писва! Един сериал за някаква докторка и гангстер, леле колкото и да се опитвах, не можах да го изгледам, главната ме дразнеше ужасно с нейното "пулене" и детинско държание и от средата направо финалната серия изгледах!
  А сестрата на Пепеляшка, не стига,че едва го изгледах, а и така и не разбрах малката добра ли или е луда манипулаторка?

O, Тайна, това ми е "любимият" сериал! Никога няма да забравя романтиката след бурната им нощ. Той й каза: "Закъсняваш!"
 Тя отговоря:"А! И днес няма да супея да си измия косата!" Sick Sick Sick

Сестрата на Пепеляшка е невротичка -  то пулене, щяха да й изскочат очите по едно време, то рев, то грачене! ooooh!

Сега съм намислила да почна Royal Family (2011), дано не ме разочарова и той!

# 606
  • София
Аз съм хвърлила мерак вече на корейския да го уча... ThinkingДаже от време на време преди да отговоря на някой,мисля на ум какво да кажа и се усещам ,че го мисля на корейски.... hahaha Joy

Вчера някой вика навън, на мен ми се чува, че вика на корейски "аджуши".С малката дъщеря употребяваме разни корейски думички като си говорим, а голямата само ни гледа учудено  Joy.Тя не е гледала нищо корейско. Една нощ се въртях и не можех да заспя и си мислех "О то ка же"?

# 607
  • Пловдив
Благодарско ,Тайна  Grinning

# 608
  • София
    http://video.i.ua/user/3336240/51012/269202/

49 дни, всички серии на руски!И върви, направо не мога да повярвам!

А тук има и други сериали!

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 00:40 от Тайна

# 609
Добро утро. Усеща се, че идва лято и повечето май прекарват свободното си време навън, отколкото да гледат сериалчета Simple Smile .

Аз изгледах "Мидас" и определено останах доволна. Само на последните 4-5 серии преводът не беше добър, че не е напълно редактиран, но в общи линии схванах за какво става въпрос. Явно след толкова изгледани филми ми трябва само малка подсказка, за да разбера какво си говорят, дори и на корейски Joy .
Сега, докато чакам да излезе преводът на последните серии на "Manny", започнах New Tales of the Gisaeng. Доста са заплетени взаимоотношенията и все още не всичко ми е съвсем ясно, но съм съвсем в началото, така че има време. Главните не са много познати, но за сега се справят много добре. Особено едната мацка е много красива Im Soo Hyang/Dan Sa Ran , а Sung Hoon/Ah Da Mo е главният, който ще създава главоболие на двете мадами.......... или пък те на него hahaha . Ето и съперничката Han Hye Rin/Geum Ra Ra.

# 610
  • София
   Олеле, изгледах 49 дни, страхотен филм!Колко рев изревах, само аз си знам! Не ми хареса особено края, но го гледах с голям интерес, беше ми много любопитно да разбера, какви са връзките между всички! Но ми е мъчно, че заради едната сестра, си отиде другата! А диспечера е много сладък, него за първи път го гледам и страшно ми хареса. Но много кльощав, ужас, на други снимки, с бузки е още по-хубав!

# 611
Jung Il Woo играе ролята на Илджиме в The Return Of Iljimae. Заслужава си да го видиш и в тази роля Wink .

# 612
  • София
Jung Il Woo играе ролята на Илджиме в The Return Of Iljimae. Заслужава си да го видиш и в тази роля Wink .
  На тази снимка е хубав, във филма е направо болезнено слаб! Сега ще потърся филма.

# 613
  • Пловдив
                                                                                                                                                Добро утро момичета!Чаша кафе за разсънване.Аз имам спешна нужда,че бебо всяка сутрин става в шест  ooooh! Измъчих с Over the rainbow.Ей,хич не ме грабна този сериал,но аз инат,гледам го!.А толкова обичам филми с музика и танци!Хубав ден на всички!

# 614
Хеййй тази темичка замря... недейте така.

Ето, моят сладур Cha Seung Won (Ча Сънг Уон) днес е рожденик. Да е жив и здрав, и все така да радва с визия и актьорско майсторство нежната половинка от населението.

Общи условия

Активация на акаунт