Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 655
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
  • София
   Честит рожден ден на  Cha Seung Won! Нека да е много здрав и да ни радва с нови филми!

# 616
  • в мъжки прегръдки
Хеййй тази темичка замря... недейте така.

Аз съм в принудителен отпуск Sad. Малкия го разпуснаха и сега по цял ден съм с него - нито мога да гледам нещо, нито да превеждам. Вечер като заспи гледам да поработя. Преди няколко дни се опитах да си пусна филмче да гледам, обаче той кацна до мен и първо ме накара да му чета на глас субтитрите, после взе да се мъчи сам да чете и аз трябваше да спирам всяка сцена, накрая заяви че филма е тъп и аз трябва да отида с него да гледам неговото детско и така - гледането на филма свърши преди да е започнало.
Известно време ще се задоволя само да чета коментарите и да ви завиждам Wink. А гледам че са излезли всички субтитри на Kim Soo Ro и ме е толкова яд #Cussing out. Дебна ги от месеци защото там играе един от любимите ми актьори и те да вземат да излязат точно лятото.

# 617
martisun, напълно те разбирам. Малката като си е у дома не мога да подхвана и аз нищо. Все нещо пита, ще ме задърпа да ми показва нещо, а като се укроти трябва или да чета приказки, или да гледам с нея филмчето й (много обича като гледа нещо да е споделено с някой, ако и двамата с мъжа ми го гледаме пък е на седмото небе). Но по-важното е, че обича да гледа "хубавите батковци" на мама (става въпрос за азиатските филми и сериали). Simple Smile

# 618
  • София
   Аз пък напоследък гледам повече даже! Дъщерята си купи лаптоп,че не може да се дореди от мен и сестра си на другите два компа, и аз гледам до 3 в хола, тя като си легне, взимам и лаптопа в спалнята и продължавам да гледам със слушалки  Joy! На нея пък лаптопа и трябва да решава листовки, че кара шофьорски курс тук.  Преди малко започнах Ирис, че не съм го гледала все още!

# 619
Голяма краста се оказа този  "New Tales of the Gisaeng". Мислех си, че ще изгледам някоя и друга серия и ще ми поомръзне, та евентуално да го прекъсна за известно време докато излязат останалите серии. А то какво се получи, за 3-4 дена вече изгледах 25 серии. На пръв поглед не е някой динамичен или пък много завързан като сюжет. Вярно е, че взаимоотношенията са леко заплетени в стил "сапунка"(по които не си падам много-много), но въпреки това гледам серия след серия без да усещам как минава времето. Може би заради самите герои, които  се държат доста по-различно от типичните драми на които сме свикнали. Няма ги тези крайности във връзките млади-стари, родители-деца, приятели-съперници, които доста често ме дразнят. Жените ми правят страхотно впечатление. Почти всичките са умни, красиви, с принципи, които отстояват без да се правят на лигави идиотки. Е има и някой и друг колоритен образ, но те като че ли са само малко за цвят. При мъжете е същото. Впечатлена съм също и от намесването на темите за разводите, незаконнородените деца, хомосексуализма, повторните бракове. За разлика от много други сериали, тук те са нещо, което е нормално да се случва в живота на хората и реакциите и отношението към тях е доста по-различно от истеричните напъни на възмущение и пълно отричане на такива неща в повечето драми.

# 620
2в1, ще го пробвам още тази вечер  Simple Smile по описанието ми харесва много.

Аз гледах Solanin с Aoi Miyazaki - симпатично филмче, също като актрисата.
След него си избрах това: Love Exposure - 4 часов японски филм, който ми отне 3 дена и първо бях така  Crazy после  Laughing.....  Shocked Sick newsm43 и разбира се  Heart Eyes.
Много е краен, но ми хареса.
В общи линии историята описва странни отношения между родители и деца и последствията от това. Брррр ама много са луди тия японци..

Сега ще се разведря с New Tales of the Gisaeng

# 621
  • в мъжки прегръдки
След него си избрах това: Love Exposure - 4 часов японски филм, който ми отне 3 дена и първо бях така  Crazy после  Laughing.....  Shocked Sick newsm43 и разбира се  Heart Eyes.
Този и аз няколко дена го гледах и накрая го изтрих без да го догледам. Не ми стигнаха нервите.

# 622
  • София
     Изгледах Айрис, всичко много ми хареса до неочаквания край  Shocked! Тези корейци не спират да ме изненадват! Сега мисля да догледам Атината,че от него ми останаха 19-та и 20-та серия преди,да видя и там ли ще е толкова неочакван края!

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:26 от Тайна

# 623
    Изгледах Айрис, всичко много ми хареса до неочаквания край  Shocked! Тези корейци не спират да ме изненадват!
тайна, изгледай и филма, за да научиш кой е убиеца. Simple Smile И тъй като гледането на "Ирис" ти е още прясно, изгледай последните 5 минути от филма (останалото е кратка ретроспекция на сериала) Wink

# 624
  • София
    Изгледах Айрис, всичко много ми хареса до неочаквания край  Shocked! Тези корейци не спират да ме изненадват!
тайна, изгледай и филма, за да научиш кой е убиеца. Simple Smile И тъй като гледането на "Ирис" ти е още прясно, изгледай последните 5 минути от филма (останалото е кратка ретроспекция на сериала) Wink

Дидка, аз гледам само онлайн, ако знаеш къде го има, моля за малко помощ  Praynig! Ако не, направо ми напиши на лично съобщение кой е?

# 625
Цитат
Дидка, аз гледам само онлайн, ако знаеш къде го има, моля за малко помощ  Praynig! Ако не, направо ми напиши на лично съобщение кой е?

Виж тези:
http://www.moviesdatacenter.com/Movies/Iris-The-Movie.html
http://www.moviesplace.org/iris-the-movie-2010-hollywood-movie-w … nline-full-movie/
http://www.tvspider.com/iris-movie-2010-hollywood-movie-watch-online/

Или напиши в гугъла - Iris the movie online и ще ти излязат резултатите. Simple Smile

# 626
  • София
     Намерих го в мувито, що за идиотски край е това? Тя не беше ли влюбена в него? Аз сега започнах този:Dream High , да видим дали ще ми върви.

# 627
За "Dream High" се въоръжи с малко търпение. Първите няколко серии не са кой знае какво, но след това става по-интересно. А и този сладурко Kim Soo Hyun си заслужава да го видиш в действие.

# 628
  • София
За "Dream High" се въоръжи с малко търпение. Първите няколко серии не са кой знае какво, но след това става по-интересно. А и този сладурко Kim Soo Hyun си заслужава да го видиш в действие.
  Аз го гледах скоро в един сериал, ама в момента хич не се сещам за името! Той играеше в началото, после друг играеше ролята като пораснал вече.

# 629
Предполагам, че говориш за "Will it Snow at Christmas?" . В "Giant" също играе ролята на един от главните в тинейджърска възраст. Хлапето има голям потенциал.

Общи условия

Активация на акаунт