Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
И от мен пожелания за светли и щастливи дни, момичета  bouquet

Пуци, аз доволен Mr. Green Ще чакам Crazy Иначе тази вечер ми е нещастно, че няма да мога да гледам моето момче в новия епизод на Игра на тронове, защото нямам HBO, но да се надяваме, че утре тракерите ще ме ощастливят

# 271
Честит празник!   bouquet

Мъжете ви успяха ли да си опазят яйцата от боядисване?  hahaha

# 272
  • Ænima/Albuquerque
Ееей, не се стърпЕ!  hahaha

# 273
Не можах да издържа  Mr. Green

# 274
  • Ænima/Albuquerque
Вени дали успя да го 'фане мъжо?!  tooth

# 275
  • гр.София-Красна поляна

Честито Воскресение Христово! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие! Hug

# 276
Ей ся изгледах Mean machine с огромно закъснение. Кой квото ще да прави, Вини Джоунс е МОЙ!!!  newsm47

# 277
Аз мога ли да отговоря съвсем сериозно, че на моя днес му счупих едното яйце hahaha Много беше нещастен Laughing Да ви питам нещо, дами. Гледали ли сте филма на BBC Worried about the Boy- разказва за живота на Бой Джордж в годините преди да пробие. Пробвайте го, актьора в главната роля се справя доооста добре и изглежда покъртително с всичкия си грим и безумна прическа. Без грим също изглежда покъртително, де Айм ноу лайк, както казва Камата, но момчето наистина прави добра роля. Бонус за душата Валандинова- Рич Мадън се появява във филма с безумно перхидролена коса и смешна лимба LaughingПак си го аресвам, и аз не съм гледка сабалем, та няма да си търсим кусурите Mr. Green

# 278
  • Ænima/Albuquerque
Лимбааа!  hahaha

# 279
Айде много молА да си имаме уважението, вашия благоверен също има своите моменти bowuu Момчето е влязло в роля и толкоз. После се поправи и сега върти меч, идеално за нърд като мен  Party А какво ще кажеш за тоя дето го пуснах-устата му е малко too much

# 280
  • Ænima/Albuquerque
Ооо, има, имааа, даже ще го покажа!  hahaha

Тия джукатите ги пробутвай на Джото, тя си пада, а ако може да е и агнешко, по-добре. hahaha
Джо ми липсва вече...  Tired

# 281
Ау, маскирал се е като Брайън Молко  Crazy

# 282
  • София
На мен на първата снимка ми прилича на Дейвид Боуи. Laughing

# 283
На мен ми прилича на една моя леля. Жената има стил. Но грима на Джъд е нищо в сравнение с този на актьорите във филма за Бой Джордж, тръпки ме побиха, как ли са го сваляли това нещо от себе си после

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 23:45 от Valandin

# 284
  • Ænima/Albuquerque
На леля й и приличааа!  Joy
Много е смешен.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт