Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Като заговорихме за лелки...ей Богу това лелче не мога да го преживея как ми е награбила момчето.Аз може и да не съм за гледане сабалем, но тя и по пладне не става - http://richard-madden.com/gallery/albums/projects/tv/2009/hope10 … rmal_NDVD_113.jpg И лимба-само щото Сарки извади кирливите ризи на мистър Сърказмов

Исках да ви пусна някой кавалер по натюрел за лека нощ, но нищо не ми идва наум като идеи Sad

# 286
  • Ænima/Albuquerque
Бях забравила колко е секси МакГрегър в "Трейнспотинг"...  Heart Eyes
А, филма е баси великия!  Mr. Green

# 287
  • Ænima/Albuquerque
Не мога да не споделя този възвишен цитат!

Tommy: Doesn't it make you proud to be Scottish?
Mark: It's SHITE being Scottish! We're the lowest of the low. The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash that was ever shat into civilization. Some hate the English. I don't. They're just wankers. We, on the other hand, are COLONIZED by wankers. Can't even find a decent culture to be colonized BY. We're ruled by effete assholes. It's a SHITE state of affairs to be in, Tommy, and ALL the fresh air in the world won't make any fucking difference!

И малко визуално оформление...

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 00:33 от Sarcasm Law™

# 288
 #Crazy Транс-Сарказмов плюс баси цитата и тва за 'добро утро'! 'сплаших съ! И пак ше кажа - ето, не сме само ние селф-хейтърски мизерници, на!  Mr. Green

Леля Джуди!  hahaha

# 289
Аз този приказен цитат го видях още снощи, но не ми попречи на сладките сънища. Трябва да гледам пак Трейнспотинг, противно на всеобщата му слава, на мен не ми хареса Thinking Не ме убивайте сега, може да е заради Макрегър, който също не харесвам. И сега не ме убивайте.
Абе...Лиъм Нийсън що го няма в списъка, никой ли го не ще Whistling

# 290
  • Ænima/Albuquerque
Как никой не го ще?!  hahaha
Аз го щъ!  Joy

Пуц, мноу е фецки цитата.  Mr. Green

Не знам, на тоя филм супер силно ми въздейства. Ей с такива очи си го гледам. #Shocked
Днес продължавам наркоманската вълна с "Requiem for a dream", макар, че той е поднесен по друг начин...

# 291
Аз този приказен цитат го видях още снощи, но не ми попречи на сладките сънища. Трябва да гледам пак Трейнспотинг, противно на всеобщата му слава, на мен не ми хареса Thinking Не ме убивайте сега, може да е заради Макрегър, който също не харесвам. И сега не ме убивайте.
Абе...Лиъм Нийсън що го няма в списъка, никой ли го не ще Whistling

Другарко!  Hug  hahaha И аз не го долюбвам хич, ма още съм жива, тъй че споко!

"Трейнспотинг" на мен много ми хареса, а и за времето си беше ярко явление, много ярко. ИКъм днешна дата знам ли дали би направил такова впечатление.  Thinking

# 292
  • Ænima/Albuquerque
Ами прави, поне на мен още ми прави.  hahaha
Ебаси, филма е на 15 години и все още е толкова добър!
Ех, носталгията по 90-тте пак ми се обади...  Mr. Green

# 293
Пуци, нали, нали? Нещо не му е както трябва, ма какво... Thinking Сарк, що ти трябва в това хубуу време, на такъв светъл празник да гледаш наркомански работи...и то Реквиема!
Как никой не го ще?!  hahaha
Аз го щъ!  Joy

А, момент! Аз първа си направих устата...освен да ти е в резервите, чеки да проверя

# 294
  • Ænima/Albuquerque
Не ми е, ама може да стане.  hahaha

Не знам що така ми се пригледа "Трейнспотинг"- а вчера.
Онзи ден бях в един бар и там видях плакат, може би затова...
А "Реквиема", ще видим, може "Acid house" да си пусна.

Абе, Компира мноу голЕм, бе!  Joy

# 295
А, без таквизи, можело да стане. Пу първа, пу първа. От четвърти клас съм го заплюла, когато игра Куай-Гон Джин в Стар Уорс bowuu Взимам си го и Ричката ми остава резерва (и без това никой го не ще)

# 296
  • Ænima/Albuquerque
Ей го плаката.
Мноу як.  Heart Eyes

# 297
Валандин, мойта теория е, че нещо носът му не е наред. Thinking  И формата на лицето. Абе има нещо.  Mr. Green

Начи ся кво, резервираш Лиъм Нийсън, да ти го зачисля в следващата актуализация.

Колко жизнеутвърждаващ текст!  Mr. Green

# 298
Тъй вярно!

# 299
  • Ænima/Albuquerque
А, така! Строй се редник! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт