Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Ænima/Albuquerque
Не съм чела нищо, но не съм и фенка.
Посрами Кралското семейство, за мен тая сватба беше страшна грешка.
Не харесвам показни хора, а тя беше точно това.
За мъртвите или хубаво, или нещо, но никога не съм я харесвала.

Вени, не е точно така, бабето не беше Кралица по време на Даяна, Кейт и е първата снаха, като изключим Камилата, но така или иначе тя не беше човека, който трябваше да се справи с нея, Чарлз и Даяна.

# 586
  • Варна
заформи се стълпотворение пред входа ... леле 1900 човека, къде ще се събират ...  ooooh!

# 587
  • София

Вени, не е точно така, бабето не беше Кралица по време на Даяна....
Как не беше, бре  Shocked? Кога е станала кралица Елизабет?

Иначе се шегувам, щот снахите трЕбе да се поддържаме пред свекървите  Joy.
И аз съм на мнение, че Даяна, Фърги и техните съпрузи направиха малко по-голям цирк, отколкото е необходимо и дадоха храна за клюкарки като мен  Mr. Green. Даже имам едната книга на Андрю Мортън. Купих си я преди доста години, когато излезе в България. Трябва да я препрочета, обаче, че не я помня.

# 588
  • Ænima/Albuquerque
Няма бе, 1900 души са за приема, в Абито няма да могат да се съберат.  hahaha

Вени, 2002-ра умира Кралицата-майка и тогава Елизабет я наследява.

# 589
  • Варна
еййй дадоха и Бекъмови  (е що в черно  Crossing Arms бре )Crazy

абе и аз се почудих за абатството и бройката Mr. Green, ама аз и до сега толкова й обръщах внимание на тва ми събитие  Crazy

# 590
  • София
В укито пише, че Елизабет ІІ управлява от 1952 г., нали скоро празнуваха 50 и кусур годишнина от коронясване и т.н.  newsm78! Тя наследява баща си, а не майка си - не е ли така?

# 591
  • Ænima/Albuquerque
Хм... и аз това чета, че '52-ра е коронясана, баща си наследява, да, но защо си мисля, че Кралицата-майка управяляваше ...

# 592
  • Варна
не гледахме ли любимеца Фърт наскоро  Mr. Green в един филм дето взе Оскар  Crazy

# 593
  • Ænima/Albuquerque
Гледахме, гледахме!  hahaha

# 594
Точно тъй, Елизабет II е кралица от 1952  Peace
Кралицата-майка просто беше майката на настоящия монарх.

# 595
  • София
Хм... и аз това чета, че '52-ра е коронясана, баща си наследява, да, но защо си мисля, че Кралицата-майка управяляваше ...
Щот само Джъд Лоу ти е в главЪта, за тва  hahaha! Ма ме изненадА с тая информация, де - за управляващата Кралица-майка  Joy.
 Hug

# 596
  • Варна
Мистър Бийн, Мистър Бийн  Mr. Green, жена му има готина шапка

# 597
  • Ænima/Albuquerque
Тюх изпуснах Мистър Бийн.  Crossing Arms
Така е, Вени, така е, а и от толкова приказки и емоции, още не съм си отпила от кафето! ooooh!

# 598
  • София
И аз изпуснах Мистър Бийн, тюх! Дали ще си пили ноктите в ципа на панталона  Joy?

# 599
  • Ænima/Albuquerque
Ааахахахаххахаха, а дали ще си извади сандвич в Уестмистърското абатство?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт