Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
'драсти банда Sunglasses
Сарказмова, яка баница Wink Браво, все тъй да я карате Hug
Залитам по островитяните и моментно по скандинавците и иберийците. Аз казах! Хау!!

# 121
  • КиТ
Саркс много вкусна баница eat

И язе съм с тъмни очи, ма косата ми летоска става русолява, от Джуди ще вземат очите, нема се пуашиш, майна, ще ги нагласиме!  hahaha

И моята коса става русолява лятото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фреш Алекс не са дава  Naughty Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green дори аз го деля с Мирел и Мишето,та програмата му е доста натоварена Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Гласувах за италианците Blush

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сарки, мерси за баницата, и за песничката,все топла да ти е брачната постеля Laughing
Гледам в анкетката само аз съм дала глас за братушките, ама ако ви пусна снимка на Марат Сафин тука, бързо ще тичате да редактирате Mr. Green А скандинавците са безспорни за лидери по всички параграфи Blush
Ай дубрутру, ненаприказвали се!  hahaha

Айде, бе, Кейтка била най-известната бритка, квото и да си говорим, баба ви Елизабет е най-известната бритка, като цяло. Наоми е с прекрасна фигура, ама не са ли сичките моделки така? Ама иначе е бахти ръба, нали. hahaha
Не са всички, точно Кейти е с безобразен целулит годинки наред Sick. Наомите и тя се позазля, ама крачетата няма как да се развалят Simple Smile

# 123
Таман щях да питам кой е уважил братушките.  Mr. Green Аз доста се чудих, ама се сетих, че последната ми руска любов беше най-грозничкият от гардемарините в едноименния сериал  Mr. Green, та си останах със стиснато сърце. Ама има убавци и сред тях, кък да няма!

Пък на Марат Сафин Цеца му вика "ой, котьо!"  hahaha

Не ги знам моделките, да ти кажа, повърхностно ги гледам, но Кейт ми е силно противна, защото я превъзнасяха за някаква божествена красота, която аз лично не виждам. Да не говорим, че и поведението й е на парцал. Бах, къв съм моралист!  ooooh!

# 124
И аз никога не успях да съзра божествената красота на Кейт, но какво ли разбирам...  Whistling

# 125
Аз, аз бях- котьото не е единствения руснак, по който съм въздишала, макар и да си остава Номер 1 Heart Eyes
Кейт беше много интересна като млада, но красива- никога. Поне на мен не ми е красива, но я харесвах в рекламите на сК.
Друг британец http://www.youtube.com/watch?v=FEFI-_Sg5G0&feature=youtube_gdata_player

# 126
  • София
Аз пък принципно не съзирам божествена красота в манекенките - купчина кокали с кожа и коса отгоре.
Е, фотосесии, ревюта, предтавяния харесвам, ама това им е работата, а и обикновено не приличат на себе си.

Аууу, джой мноУ яка реклама!  hahaha

# 127
Аз съзирам- в Синди, Иман, Руслана Коршунова. Кейт и Наоми- не Naughty

# 128
  • Ænima/Albuquerque
Въх, навън времето е прекрасно!
Още малко и се фръгам на кратките гащи!
Пак да се фукна - взех си трите Ханибалски книжки - фук, фууук!  hahaha

# 129
Аз трети ден съм по къс ръкав, днес е вече и за кратки гащи Sunglasses Много харесвам такава пролет.

# 130
И аз никога не успях да съзра божествената красота на Кейт, но какво ли разбирам...  Whistling

Нищо, завиждаш й за бенките, аз също.  Mr. Green

Я, скандинавските богове изравниха на наште.

Бе има и хубави, Ване, нищо, че са кльощави. Наоми пък даже не е кльощава, има си месце.

Иман, Иман, дааа!

# 131
  • в сърцето на един мъж...
Мда и при нас така, ма от време на време подухва Confused
Джой, тая седмица съм на теренно замъково проучване Mr. Green

# 132
Ха добър ви ден  Hug
италианците, скандинавците и руснаците, всички взаимноизключващи се опции нацъках!  Joy

# 133
Мда и при нас така, ма от време на време подухва Confused
Джой, тая седмица съм на теренно замъково проучване Mr. Green
Супер, чакаме снимки Hug

# 134
  • София
Аз принципно не обичам високи, кльощави жени - някак са ми безформени. Но пък не мога да призная, че повечето манекенки са с много интересни лица.
Синди не е съвсем кльощава ми се струва, но напоследък по ревюта все ги избират едни такива... като излезли от нациски лагер. Може би има някакви течения в това отношение...

Гея, чакаме снимки.
Сарки, ти в София ли си? на мен времето ми се струва отчайващо!

Общи условия

Активация на акаунт